tralalumpek Re: kupilam sobie figi.... 02.09.03, 11:58 i sie nimi zazeram, mniam mniam jakie dobre, takie swieze, fioletowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: kupilam sobie figi.... 02.09.03, 12:02 Też lubię :))) Suszone. Pamiętam jak w latach 80. Tata przywiózł je z Turcji. Jadłam i nie mogłam wyjść z podziwu, że takie pyszne. Wciąż pozostaję pod wrażeniem :))) Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kupilam sobie figi.... 02.09.03, 12:09 atlantis75 napisała: > Też lubię :))) Suszone. Pamiętam jak w latach 80. Tata > przywiózł je z Turcji. Jadłam i nie mogłam wyjść z > podziwu, że takie pyszne. Wciąż pozostaję pod wrażeniem > :))) > > Pozdrowionka :) ja tez pamietam te suszone, tez mamie zawsze podkradalam przed laty ale te swieze sa mniamusne Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: kupilam sobie figi.... 02.09.03, 12:14 A ja jeszcze parę dni temu zrywałam prosto z drzewa i zjadałam... pycha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: kupilam sobie figi.... 02.09.03, 21:30 a ja myslałam że to wątek o bieliźnie ;))) Smacznego!! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kupilam sobie figi.... 02.09.03, 21:34 raszefka napisała: > a ja myslałam że to wątek o bieliźnie ;))) > > Smacznego!! hi hi hi a wiesz fige mnie obchodza te wszystkie: zdrady po raz tysieczny,zdrada powrot, jak wybaczyc, exzdrady itd ipt w zwizku zym wprowadzilam temat figowy Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: kupilam sobie figi.... 02.09.03, 21:37 ale o bialych majteczkach tez by moglo byc, tak lekko i radośnie : Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kupilam sobie figi.... 02.09.03, 21:41 masz racje, wlasnie dzisiaj ogladalam takie fajne meskie ale to sie chyba dla mezczyzn nie nazywa figi tylko ..., no wlasnie majtki? slipki? ..? a tak poza tym to idzie jesien i o cieplych majtkach na zime trzeba myslec )) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: kupilam sobie figi.... 02.09.03, 21:44 tralalumpek napisała: > masz racje, wlasnie dzisiaj ogladalam takie fajne meskie ale to sie chyba dla > mezczyzn nie nazywa figi tylko ..., no wlasnie majtki? slipki? ..? > > nie wiem, brat chodzi w bokserkach :)) w świecące gwiazdki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kupilam sobie figi.... 02.09.03, 21:46 powiedzmy ze te meskie to byly pseudobokserki ale kosztowaly 23€ i maz stwierdzil, ze takiego drogiego tylka to on nie ma musze mu kupic jak bede sama w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: kupilam sobie figi.... 02.09.03, 21:58 Masz, znaczy się, inny pogląd na wartosc jego tyleczka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kupilam sobie figi.... 02.09.03, 22:03 nie na wartosc jego tyleczka tylko na jego nastawienie a raczej komentarz: ja tego teraz nie potrzebuje , o o, o zobacz jaka fajna bielizna dla ciebie...kup lepiej za te pieniadze sobie o ten biustonosz.... mile ale jego 4litery tez musza sie przyodziac Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: No właśnie..... 03.09.03, 11:41 oj paj jak milo Cie uslyszec? Wracasz? Odpowiedz Link Zgłoś