mini_kks 31.03.08, 15:31 Oglądałyście wczoraj? I jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mini_kks Re: Teraz albo nigdy 31.03.08, 15:36 A mi się podobał! Wiadomo, żadne takie intelektualne, ale na niedzielny wieczór idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Teraz albo nigdy 31.03.08, 15:40 mini_kks napisała: > Oglądałyście wczoraj? I jak wrażenia? A co to było? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Teraz albo nigdy 31.03.08, 15:45 Warto, chociażby po to, żeby pogapić się na ładnych ludzi i ładne widoki :D Leci w niedziele po TzG. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Teraz albo nigdy 31.03.08, 15:42 swoją miarodajną and obiektywną ocenę umieściłem w stosownym wątku na forum telewizja:) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Teraz albo nigdy 31.03.08, 15:45 I mam teraz latać po forach, żeby przeczytać? :> Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Teraz albo nigdy 31.03.08, 19:42 Oglądałam. Niestety, bez zachwytu. Nawet w kategorii "papka na niedzielny wieczór". Plusem są głównie fajni faceci (Damięcki, Kasprzykowski) i Marta Żmuda Trzebiatowska, śliczna jak nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Teraz albo nigdy 31.03.08, 19:58 Kasprzykowski właśnie mi się nie podobał. Damięcki na plus. Marta przeurocza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Teraz albo nigdy 31.03.08, 20:03 Do Kasprzykowskiego mam słabość od "Magdy M.", jego Wojtek był jedną z nielicznych fajnych postaci w tamtym serialu.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Teraz albo nigdy 31.03.08, 20:13 A ja "Magdy M." widziałam może ze trzy odcinki :) Jakoś mnie denerwowała ta cierpiętnicza mina Brodzikowej. Zupełne przeciwieństwo Martusi :) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Teraz albo nigdy 31.03.08, 20:23 Brodzik była najsłabszym ogniwem "Magdy M." - a jak takowym ogniwem jest aktorka w roli tytułowej, to serial ma problem. Faceci byli za to fajni: Kasprzykowski, Małacho, Świderski, ale fakt, że w połowie drugiej serii wymiękłam, bo Magda była kretynką ponad moją cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Teraz albo nigdy 31.03.08, 20:26 angazetka napisała: > Brodzik była najsłabszym ogniwem "Magdy M." - a jak takowym ogniwem > jest aktorka w roli tytułowej, to serial ma problem. O, to, to! Po prostu nie mogłam na nią patrzeć! Odrzucała, zamiast zachęcać. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Teraz albo nigdy 31.03.08, 21:23 Nowy serial -nie oglądam takich bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: Teraz albo nigdy 31.03.08, 22:58 nie mam TV, ale oczywiście kojarzę o co chodzi, bo zwiastuny są wszędzie, nie wiem jak przedstawia się jakość pod względem fabuły i gry aktorskiej, ale ja i tak nie o tym;) chciałam jedynie wyrazić uznanie dla M. Zmudy-Trzebiatowskiej, piękna dziewczyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Teraz albo nigdy 31.03.08, 23:11 Ogladalam. I podzielam zdaniem wiekszosci, ze Marta Zmuda- Trzebiatowska to piekna kobieta. Ta druga brunetka zreszta tez niczego sobie ;D Co do wrazen, to eee.... no... po prostu polski serial. Ale na odmozdzenie sie przed tygodniem pracy- daje rade ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Teraz albo nigdy 01.04.08, 20:09 trocineczka napisała: > Ta druga brunetka zreszta tez niczego sobie ;D Która? Ta, co ją porzucił ten wymoczek? Cały czas tak sobie myślałam: brzydsza wersja Anny Przybylskiej :)) Co do wrazen, to eee.... no... po prostu polski serial. Ale na odmozdzenie sie przed tygodniem pracy- daje rade ;D Fakt :D Odpowiedz Link Zgłoś
klio.o Re: Teraz albo nigdy feat. pezet :) 01.04.08, 03:52 www.youtube.com/watch?v=88YzhwB9qzs facet bujakiewiczowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Teraz albo nigdy 01.04.08, 06:30 Oglądałam, przede wszystkim ze względu na Martę, I jestem mile zaskoczona, bo serial dobry na wieczór, lekki i przepiękne widoki. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Teraz albo nigdy 01.04.08, 09:01 ogladalam i...szkoda, ze krecili na Malcie a nie na Maderze... Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Teraz albo nigdy 01.04.08, 23:05 mini_kks napisała: Teraz albo nigdy Nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś