cala_w_kwiatkach 07.04.08, 22:47 alem szczęsliwa dzis kobieta!!! :D polewam winem...kto chce?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: Tak! Tak! Tak! 07.04.08, 22:48 Jakiz to powod takiego szczescia? Poprosze o lyczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Tak! Tak! Tak! 07.04.08, 22:51 Ale jest to jest Mega Orgazm (MO) to jest to prawie zboczone, ze okwieciona leci od razu na forum hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Tak! Tak! Tak! 07.04.08, 22:52 Jeśli to był MO przed kompem to nie bardzo :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Tak! Tak! Tak! 07.04.08, 22:51 kontik_71 napisał: > Jakiz to powod takiego szczescia? > Poprosze o lyczek :) z gwinta nie pijemy, bo kulturalne my towarzystwo! a w moim kiliszku dzioba moczyl nie bedziesz;) prosze - dla Ciebie czysty kieliszek, no chyba ze masz przy sobie kubek jednorazowy?:D powod? - zdalam egzamin na prawo jazdy!:) oj uwaga na drogach Wro Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Tak! Tak! Tak! 07.04.08, 22:52 Mowiac o "lyczku" mailem tylko ilosc na mysli a nie opakowanie :P Gratuluje :) Piersze podejscie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Tak! Tak! Tak! 07.04.08, 22:53 drugie;) a bo za 1 razem za malo osob kciuki trzymalo widocznie;p pije poki jeszcze plastiku w porfelu nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Tak! Tak! Tak! 07.04.08, 22:53 Nie pij gdy prowadzisz... ...bo za dużo się rozlewa :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Rozumiem 07.04.08, 22:49 Rozumiem, że chodzi teraz o to, aby zapytać jaki powód jest tego szczęścia. Ale nie zapytam. To takie banalne. :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rozumiem 07.04.08, 22:52 > To pozwól, że Cię wyręczę :P Ale co więcej, ja nie wiem, czy chcę wiedzieć jaki jest powód tego szczęścia. :P Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Rozumiem 07.04.08, 22:54 witaj milleniuszu jestem cala_w_kwiatkach, milo mi mam nadzieje:) pijemy moje zdrowie jesli nie chcesz, nie naklaniam Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rozumiem 07.04.08, 23:15 cala_w_kwiatkach napisała: > witaj milleniuszu > jestem cala_w_kwiatkach, milo mi mam nadzieje:) Witaj caławkwiatach. Ja również mam nadzieję, że Ci miło. Pijemy Twoje zdrowie. Oczywiście, że chcę. Jeśli warto. :D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Rozumiem 07.04.08, 23:16 warto warto, bo ostatnio mialam katar;) p.s. mala errata: cala_w_kwiatKach :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rozumiem 07.04.08, 23:19 > p.s. mala errata: cala_w_kwiatKach :) Ło jezu, a jaka jest różnica między kwiatem a kwiatkiem? :> Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Rozumiem 07.04.08, 23:20 w pisowni (jak juz zaznaczylam) mala ale w znaczeniu ogromna niewrazliwiec tego nie zakuma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rozumiem 07.04.08, 23:23 > niewrazliwiec tego nie zakuma Chyba zostałem zaszufladkowany. Będę się tam miotał, stukał, tupał, aż wyrzut sumienia każe Ci zajrzeć do szufladki i zamyślić się nad tą nader błędną decyzją. :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Rozumiem 07.04.08, 22:55 milleniusz napisał: > Ale co więcej, ja nie wiem, czy chcę wiedzieć jaki jest powód tego szczęścia. : > P Chyba za późno, co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rozumiem 07.04.08, 23:18 > Chyba za późno, co? :P Za późno. Nieopacznie kliknąłem w jakiś post i się okazało, że cała w kwiatach zrobiła prawo jazdy. Mam nadzieję, że opije też pierwszego dzwona. :D Ja zanim się nauczyłem jeździć miałem trzy stłuczki i jednego większego strzała. :) Ale faceci są młodzi i durni (potem już tylko durni), więc jeżdżą niebezpieczniej. Może nie będzie tak źle. Odpukuję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rozumiem 07.04.08, 23:54 cala_w_kwiatkach napisała: > juz 1 dzwon mam za soba:) Dzwon, to jest wtedy, kiedy auto się nie nadaje do kontynuacji jazdy. :) Rozumiem, że nie na egzaminie? :] Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Tak! Tak! Tak! 07.04.08, 22:52 Ja mówię "TAK! TAK! TAK!" jak dochodzi do Mnie cudowna plotka i mogę przekazać ją dalej :D Odpowiedz Link Zgłoś
nie.grzeczna.kobieta Re: Tak! Tak! Tak! 07.04.08, 22:55 gratulejszyn:) polewaj kobieto:))) kieliszek juz mam;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Tak! Tak! Tak! 07.04.08, 23:17 Nieeeeeeeeeeee Mam dosyć wina po tym weekendzie. Do następnego mi wystarczy ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Tak! Tak! Tak! 07.04.08, 23:21 menk.a napisała: > Nieeeeeeeeeeee Miałaś iść spać! Oszukujesz. :> Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Tak! Tak! Tak! 07.04.08, 23:19 łooj, za to to chetnie wypiję:) A tez winko popijam właśnie:) czerwone półwytrawne - mniam:) Twoje zdrowie Cała w kwiatach! Eh, może i mi sie uda. Choc ja juz dużo więcej niz 2 razy próbowalam:( Odpowiedz Link Zgłoś