moniakos1 14.04.08, 12:20 Witajcie, tak mnie jakoś naszło pytanie jako że mojego męża od 3 lat nie ma w Polsce i wszedzie chodzę sama.... W dodatku jakos ostatnio nie widuję par idacych za rękę, jak to teraz jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 12:22 Ja jak już z kimś chodzę to za rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 12:27 My chodziliśmy za rękę. Teraz często chodzimy pod :) Ale jak to napisałaś, zastanowiłam się i faktycznie... mało widzę par "za rękę". Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 12:28 zależy, ale często nie, bo tak nam wygodniej Odpowiedz Link Zgłoś
frying.pan Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 12:30 Przewaznie tak, ale zastanawiam sie wlasciwie po co sie chodzi za tą rękę. Jest na to jakies logiczne wyjasnienie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
moniakos1 Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 12:38 Coraz bardziej sie nad tym zastanawiam, oprócz nastolatków naprawde dawno nie widziałąm pary idacej za rekę. Ja duzo jezdze samochodem i podejrzewam ze wiele osób tez wiec to moze byc jedną z przyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 12:42 moniakos1 napisała: > W dodatku jakos ostatnio nie > widuję par idacych za rękę, ja zawsze chodziłam za rękę, przez ok. 5 lat non stop, bez tego czułam się jakbym nie miała własnej ręki ;) teraz już nie chodzę, więc dlatego nikogo takiego nie widujesz, zamarł pewien gatunek ;P Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 13:14 bez przesady ile lat można się ciagać za rączki :P wystarczająco już tego było pod rączkę - niecierpię bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 13:38 Zimą nie chodzimy bo zimno w rękę. Latem też nie bo za gorąco i ręka się poci. Jesienią nie bo deszcz kapie na ręce. A wiosną czasem się zdarza:) Ogólnie, chodzenie za rękę jest dla mnie niewygodne:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 13:39 karka831 napisała: > Zimą nie chodzimy bo zimno w rękę. > Latem też nie bo za gorąco i ręka się poci. > Jesienią nie bo deszcz kapie na ręce. > A wiosną czasem się zdarza:) > > Ogólnie, chodzenie za rękę jest dla mnie niewygodne:) :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 13:41 Chadzam :-). Ale to raczej na leniwy spacer niz jak gdzies sie czlowiek spieszy. To troche niewygodne. Poza tym z moich obserwacji wynika, ze sa ludzie (tak mezczyzni, jak i kobiety), ktore uwazaja to za ograniczenie ich swobod obywatelskich ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
ani_mru_mru Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 14:37 bardzo często chodzimy za rączke- bo jakoś tak miło... no chyba, że ręce akurat czymś zajęte to nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 14:42 Jakieś to takie infantylne mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek_85 Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 14:48 Jasne...to wydaje mi się naturalne. Zdarza się, że nie ale tylko czasami, jak mamy czymś innym rece zajete. Ale fakt coraz mniej takich par. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 14:50 bardzo tego nie lubię - nigdy z żadnym facetem za rękę nie chodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
coitus_online Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 14:52 moniakos1 napisała: > Witajcie, > tak mnie jakoś naszło pytanie jako że mojego męża od 3 lat nie ma w > Polsce i wszedzie chodzę sama.... W dodatku jakos ostatnio nie > widuję par idacych za rękę, jak to teraz jest? Nie, gdyż doprowadza mnie to natychmiast do orgazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 15:06 Bo kiedy trzymał mnie za rękę, to nawet w starej ładnie było mi sukience ;) i nie pytać dlaczego :) Ale tak szczerze, najbardziej to ja lubię postawę - chodź do chodzenia to się nie nadaje ;) - jak facet stoi za mną, obejmuje mnie w pasie i opiera swoją głowę o moją. Wtedy się czuję taka bezpieczna i taka jego ;) Wiem, śmieszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 15:17 Zazwyczaj tak... A jak siedzę obok, to też lubię go chwytać za rękę. A jak juz go trzymam, to głaszczę lekko palcami, ściskam czasem mocniej, gładzę nadgarstek... Lubię pieścić dłonie. Całować wewnętrzną stronę dłoni, opuszki palców... Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Chodzicie za rękę? 14.04.08, 15:27 Owszem jak oboje popijemy to idziemy za ręke:) Odpowiedz Link Zgłoś
gloria_harla Re: Chodzicie za rękę? 15.04.08, 17:47 Bardzo często tak, ale nie zawsze. Za to ostatnio coraz częściej widuję pary... staruszków i osób w wieku okołoemerytalnym, właśnie trzymających się za rękę. Nie wiem, czemu, ale mnie to rozczula :) __________________________________________ Nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła... Odpowiedz Link Zgłoś
coitus_online jak to teraz jest? Tak: 15.04.08, 18:01 moniakos1 napisała: > Witajcie, > tak mnie jakoś naszło pytanie jako że mojego męża od 3 lat nie ma w Polsce i wszedzie chodzę sama.... W dodatku jakos ostatnio nie > widuję par idacych za rękę, jak to teraz jest? Tak: reka w rękę, toto w rękę, tękę w toto, toto w toto. Odpowiedz Link Zgłoś
rlena Re: Chodzicie za rękę? 16.04.08, 04:21 My czesto, i pomyslec,ze moj maz kiedys(zanim ja pojawilam sie w jego zyciu) tego nie lubil. Gdy sie klocimy, to on zawsze mi to przypomina, chyba po to,zeby mnie udobruchac. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa.kalafiorowa Re: Chodzicie za rękę? Nie chodzimy. 16.04.08, 08:00 moniakos1 napisała: > Witajcie, > tak mnie jakoś naszło pytanie jako że mojego męża od 3 lat nie ma w > Polsce i wszedzie chodzę sama.... W dodatku jakos ostatnio nie > widuję par idacych za rękę, jak to teraz jest? Nie mam męża, ale nie dlatego, że jest za granicą czy coś w tym stylu. Widuję bardzo często jedną parę -konkretną- to małżeństwo, które zawsze chodzi za rękę. Poza tym młodzi ludzie też chodza za rękę. Odpowiedz Link Zgłoś