Dodaj do ulubionych

Putin się ożenił z gimnastyczką. Mądry mężczyzna

15.04.08, 14:06
Rozwiódł się potajemnie i wziął sobie młodszą a do tego taką z którą nie
będzie potrzebował drugiej by mu zrobiła loda jak na obrazku:
www.bermudy.pl/bermudy/51,88680,5086605.html?i=2
Jaki to mądry i dający przykład, przenikliwy władca. A u nas pijaczyny i ubeki
jakieś
Obserwuj wątek
    • 2szarozielone Re: Putin się ożenił z gimnastyczką. Mądry mężczy 15.04.08, 14:13
      Był taki odcinek Seinfelda - o romansie z gimnastyczką i sławie gimnastyczek
      jako świetnych kochanek...
      • widokzmarsa Re: Putin się ożenił z gimnastyczką. Mądry mężczy 15.04.08, 14:19
        a skąd ty znasz Seinfelda? Myślałem że tego tu nie było?
        Na pewno gimnastyczka łatwiej zrobi tajski masaż niż kulomiotka:)
        • 2szarozielone Re: Putin się ożenił z gimnastyczką. Mądry mężczy 15.04.08, 14:32
          100 lat temu na canal+ leciał. A ja sobie niedawno poradziłam korzystając z
          dobrodziejstw torrentów.

Seinfeld był rozczarowany, bo myslał, ze seks z gimnastyczką jest niesamowity. A
          gimnastyczka rozczarowana, bo myslała, że seks z komikiem jest niesamowity. A
          było - niestety - źle ;)
    • mini_kks Re: Putin się ożenił z gimnastyczką. Mądry mężczy 15.04.08, 14:14
      A czy to tylko gimnastyczki? Tancerki też (reklamę sobie robię :D)
      • kochanica-francuza Mini_kks 15.04.08, 14:18
        Klasyczka?
        • mini_kks Re: Mini_kks 15.04.08, 14:19
          Nie :( Taniec klasyczny to oprócz breaka jedyny, z którym bym nie dała rady.
          • kochanica-francuza Re: Mini_kks 15.04.08, 14:21
            mini_kks napisała:

> Nie :( Taniec klasyczny to oprócz breaka jedyny, z którym bym nie dała rady.

A jaki uprawiasz?
    • kochanica-francuza Re: Putin się ożenił z gimnastyczką. Mądry mężczy 15.04.08, 14:19
      widok, skoro horyzonty ci się zawężają w takim tempie, jakie widać na forum, co
      to będzie, jak dożyjesz starości...???? :-PPPPP
      • widokzmarsa Re: Putin się ożenił z gimnastyczką. Mądry mężczy 15.04.08, 14:19
        ja nie dożyję starości. CZyż nie lepiej się zużyć niż zardzewieć?
        • kochanica-francuza Re: Putin się ożenił z gimnastyczką. Mądry mężczy 15.04.08, 14:21
          widokzmarsa napisał:

> ja nie dożyję starości. CZyż nie lepiej się zużyć niż zardzewieć?

Zasadniczo lepiej, ale pewności nie masz. Więc uważaj!
          • widokzmarsa Re: Putin się ożenił z gimnastyczką. Mądry mężczy 15.04.08, 14:25
            ok, obiecuję poprawę. :)
    • funny_game Re: Putin się ożenił z gimnastyczką. Mądry mężczy 15.04.08, 14:35
      A i tak najmądrzejszy jest Berlusconi.
      Jak dorosnę, to będę łapać za tyłki co przystojniejszych mielisjantów z drogówki :D
      • widokzmarsa Re: Putin się ożenił z gimnastyczką. Mądry mężczy 15.04.08, 14:44
        Berlusconi to jeszcze sobie głowę pofarbował:)
        To niedobre że faceci odmładzają się przez młodsze kobiety ale to działa na nich.
    • nekomimimode kosz chamie 15.04.08, 14:36

• widokzmarsa Re: kosz chamie 15.04.08, 14:42
        to że tak się do ciebie zwracali w rodzinie nie oznacza że powinnaś przenosić
        chamstwo na forum.
    • modliszka24 Re: Putin się ożenił z gimnastyczką. Mądry mężczy 15.04.08, 14:54
      Czy mam się domyślić że na tym zdjęciu to Putin i jego elita
    • bertrada Re: Putin się ożenił z gimnastyczką. Mądry mężczy 15.04.08, 17:53
      Przyjrzyj sie jeszcze raz obrazkowi. Ta która jest wygimnastykowana
      loda nie robi, to jej robią loda. ;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka