menk.a Re: Ocipienie zupełne 26.04.08, 15:21 8n napisała: > czasami. częściej w sukience. > Dooobra, założyłam koszulkę.;) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Ocipienie zupełne 26.04.08, 15:07 Zależy co. Bo czasem lepiej najpierw zebrać zużyte prezerwatywy z podłogi niż najpierw się ubierać i w międzyczasie poślizgnąć i zabić na którejś. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
van_norden Re: Ocipienie zupełne 26.04.08, 16:50 Bo gumy należy wrzucać za łóżko. Odpada sprzątanie. A ile potem wspomnień przy przeprowadzce... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ocipienie zupełne 26.04.08, 15:15 Nie, ale wiemy, że Ty to robisz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ocipienie zupełne 26.04.08, 15:22 avital84 napisała: > Nie, ale wiemy, że Ty to robisz. ;) Avi, chyba nie mieszkasz w bloku z naprzeciwka?:> Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ocipienie zupełne 26.04.08, 16:41 To ja jestem tym seksownym sąsiadem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Ocipienie zupełne 26.04.08, 15:22 Czasem :) Utytłam sie do nieprzytomności w kurzach zza szaf a potem ide pod ożywczy prysznic :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 O ile dobrze pamietam 26.04.08, 16:13 To w ogóle nie sprzątam :) No chyba, że z talerzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: O ile dobrze pamietam 26.04.08, 16:18 A kto Ci sprząta?Masz siłę roboczą najętą czy wielofunkcyjną partnerkę? Czy żyjesz "W zgodzie z naturą"?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: O ile dobrze pamietam 26.04.08, 16:32 stedo napisała: > A kto Ci sprząta?Masz siłę roboczą najętą czy wielofunkcyjną partnerkę? > Czy żyjesz "W zgodzie z naturą"?;)) Zasadniczo - przewróciło się - niech leży. A zawsze znajdzie się jakaś dobra dusza, która uprzątnie bałaganik, co się dookoła zrobił :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: O ile dobrze pamietam 26.04.08, 16:44 A nie jest to z lekka krępujące, jak ktos obcy grzebie ci w prywatnych rzeczach celem ich uporządkowania? Bo mnie się taka sytuacja kojarzy z reklamami w stylu Ikea, gdzie teściowa robiąc porządek natyka się na jakieś seksakcesorium. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: O ile dobrze pamietam 26.04.08, 17:13 bertrada napisała: > A nie jest to z lekka krępujące, jak ktos obcy grzebie ci w > prywatnych rzeczach celem ich uporządkowania? Bo mnie się taka > sytuacja kojarzy z reklamami w stylu Ikea, gdzie teściowa robiąc > porządek natyka się na jakieś seksakcesorium. ;P Nie taka zupełnie obca. I nie gromadzę obciążających mnie dowodów :) Odpowiedz Link Zgłoś
van_norden Re: Ocipienie zupełne 26.04.08, 16:48 Ja nie. Trochę się boję, że odkurzacz zrobi mi krzywdę... Odpowiedz Link Zgłoś