Gość: figa IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 22:49 słyszałam że test ciążowy powinno sie robić po dwuch tygodniach od stosunku, żeby wyszedł prawdłowo, czy to prawda czy wczesniej nie ma sensu sprawdzac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotka1970 Re: dwa tygodnie od stosunku 09.09.03, 22:51 Gość portalu: figa napisał(a): > słyszałam że test ciążowy powinno sie robić po dwuch tygodniach od stosunku, > żeby wyszedł prawdłowo, czy to prawda czy wczesniej nie ma sensu sprawdzac? Dziewczyno, skad ty sie wzielas? Kup sobie jakas ksiazke na temat, bo strasznie jestes zagubiona... -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica zrób badanie krwi 09.09.03, 22:54 za mniej więcej 25 żłotych będziesz wiedziała na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: dwa tygodnie od stosunku 09.09.03, 23:22 Gość portalu: figa napisał(a): > słyszałam że test ciążowy powinno sie robić po dwuch tygodniach od stosunku, > żeby wyszedł prawdłowo, czy to prawda czy wczesniej nie ma sensu sprawdzac? a co, łapiesz męża na dzidziusia i nie możesz się doczekać? Odpowiedz Link Zgłoś