chersona Re: nowe profile 07.04.11, 10:39 zauważyliście nowe profile. w moim znowu jest stare zdjęcie, które usunęłam jakieś dwa tygodnie temu. czy to znaczy, że gazeta przechowuje nasze dane? Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: nowe profile 07.04.11, 11:29 Nowe profile sa beznadziejne. Co to za chory pomysł,żeby umieszczać w nich posty? Od czego jest wyszukiwarka? Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: nowe profile 07.04.11, 13:55 Ojeżu !! Własnie to zobaczyłam.. Te posty tam są niepotrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: nowe profile 07.04.11, 15:43 no pewnie, że niepotrzebne. teraz trzeba dbać, żeby mądrze, ładnie i przyzwoicie pisać. ja na przykład ostatnio nadużywam słowa fiutek i jak to będzie: zdjęcie, opis, przyjaciele - wszystko cacy, a pod spodem fiutek. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: nowe profile 07.04.11, 16:08 OJP...nie zauważyłam tego głupia! Wcześniej nie miałam wizytówki, bo mi się nie chciało dowiedzieć jak zrobić..dziś mi wyskoczyło, żeby profil zrobić to coś tam wyklikałam (co by było widać np żem stara i żem z warszawy)...i co teraz każdy kto kliknie mojego nicka zobaczy co i gdzie pisałam...wcześniej trzeba było się wysilić wyszukiwarki użyć, a tu ot tak wszystko na tacy. Koniec radosnej anonimowości...mam wrażenie, że ostatnie miesiące gazeta robi wszystko by sie mnie pozbyć...najpierw guziki od fb, później najazd krwiożerczych modów, a teraz to...istne plagi egipskie :( Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: nowe profile 07.04.11, 18:08 Pisałam też na fk, że dopiero dzisiaj zauważyłam. Gdyby nie wpisy na forum, to bym żyła w nieświadomości :] Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: nowe profile 07.04.11, 16:53 Czyli kolejna rzecz do bojkotowania. Zawsze mówiłam, że dla zdrowia forumowego, co jakiś czas należy zmieniać nick. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: nowe profile 07.04.11, 19:00 Mam nadzieję, że już nie widać mojego profilu? Właśnie uczyniłam go niewidocznym... heh.. muszę się przyzwyczaić do tego nowego układu graficznego, etc... ale będę to robić na profilach innych forumowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: nowe profile 07.04.11, 19:03 Weszłam aby napisać tak lub nie. Więc nie, tzn, widać. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: nowe profile 07.04.11, 19:04 Ale może to kwestia kilku minut, zanim zniknie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: nowe profile 07.04.11, 19:14 Dzięki za pomoc! Masz racje... może za jaki czas zniknie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: nowe profile 07.04.11, 19:44 z lewej strony obok Twojego nicka -> Ustawienia -> Ludzie Gazety... Edytuj -> Widok Strony - Status Strony zaznacz Niewidoczna Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: nowe profile 07.04.11, 20:49 no ale w jakim celu robić stronę, skoro się ją później zakrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: nowe profile 07.04.11, 18:53 Nie, nie, nie! Nie podoba mi się :) Pewnie przyzwyczaiłam się do starego i dlatego nowy mnie drażni. Zero prywatności. Może wiecie jak wyłączyć info pod avatarem od kiedy jestem na forum, ile postów napisałam i komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: nowe profile 07.04.11, 20:03 0ffka napisała: > Może wiecie jak wyłączyć info pod avatarem od kiedy jestem na forum, ile po > stów napisałam i komentarzy. Ze strony forum wchodzisz w Ustawienia - po prawej Twoja wizytówka: Edytuj - odznaczyć "liczbę moich postów i od kiedy jestem na forum ". Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 19:36 Wstawili mi zdjęcie, które usunęłam 2 czy 3 tygodnie temu, jakim prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 19:38 Gdzie można się ukryć, w jaki sposób, szybko mi mówić! Co za badziew! Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 19:43 z lewej strony obok Twojego nicka -> Ustawienia -> Ludzie Gazety... Edytuj -> Widok Strony - Status Strony zaznacz Niewidoczna Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 19:53 0ffka napisała: > z lewej strony obok Twojego nicka -> Ustawienia -> Ludzie Gazety... Edy > tuj -> Widok Strony - Status Strony zaznacz Niewidoczna Ok. Co teraz? Widzą mnie tylko znajomi czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:01 0ffka napisała: > Chyba nikt Cie nie widzi. Ukryłaś się? Bo ja Cię widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:15 salma75 napisała: > 0ffka napisała: > > > Chyba nikt Cie nie widzi. > > Ukryłaś się? Bo ja Cię widzę... > Właśnie ukryłam się i ... heh... Ja Ciebie nie widzę już! Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:02 Wszyscy cię widzą, nawet ja bez logowania. Być może musisz się wylogować i zalogować ponownie, żeby gazeta załapała twoje nowe ustawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:05 berta-live napisała: > Wszyscy cię widzą, nawet ja bez logowania. Być może musisz się wylogować i zalo > gować ponownie, żeby gazeta załapała twoje nowe ustawienia. Wylogowałam się, zalogowałam. I co? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:14 Nie ma opcji uniewidocznienia się. Tak na forum o forum prawią. Stara wersja miała, nowa nie. I nie ma opcji ustawień tego co chcesz żeby było widoczne a co nie, więc wystarczy jeden klik, żeby wszyscy przeczytali, co kiedykolwiek i gdziekolwiek napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:18 Cudownie, zaraz poszperam w tej sprawie. Jeśli info od Ciebie się potwierdzi to....fruuu w powietrze mój profil, mam to w d...e :D. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:20 Dokładnie.. do kija jest teraz ten profil pod względem graficznym, etc... Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:41 0ffka napisała: > Doral a mnie widzisz? Ja widzę Cię cały czas. A najbardziej mnie wkur...a, że wsadzili zdjęcie, które usuwałam :/. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:52 zbyfauch mówi, że to dlatego (z tymi starymi zdjęciami), że gazeta zaczęła przebudowę profilów już dawno, kiedy jeszcze były nasze stare zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:56 Pełna inwigilacja! Ludzie będą mnożyć konta, etc... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 21:00 0ffka napisała: > Doral a mnie widzisz? .." widzę. a ty mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 21:03 a poza tym napisałam maila z protestem na forum@agora.pl to jest moja wizytówka i nikt nie będzie na niej niczego umieszczał BEZ MOJEJ ZGODY. i do tego za moimi plecami, bez uprzedniego poinformowania mnie o tym zamiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 21:19 Widzę Cię... Salma chyba ma rację, że pora na real. Jest piękna wiosna, etc. Szkoda czasu na fora! Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:37 Wywalenie konta powoduje, że automatycznie przestaje się wyświetlać profil a wraz z nim napisane posty. Posty nadal do przeczytania w wyszukiwarce, ale to wyższa sztuka znaleźć je tam. Teraz to chyba trzeba będzie mieć na każdym forum innego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:40 berta-death napisała: > Wywalenie konta powoduje, że automatycznie przestaje się wyświetlać profil a wr > az z nim napisane posty. Posty nadal do przeczytania w wyszukiwarce, ale to wyż > sza sztuka znaleźć je tam. > > Teraz to chyba trzeba będzie mieć na każdym forum innego nicka. Tzn. tylko usunięcie się załatwia sprawę?? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:48 Nie do końca załatwia, bo na nowo się wszystko zapisuje i wyświetla. W zasadzie to nie trzeba mieć profilu założonego, żeby się wyświetlał. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:49 berta-death napisała: > Nie do końca załatwia, bo na nowo się wszystko zapisuje i wyświetla. W zasadzie > to nie trzeba mieć profilu założonego, żeby się wyświetlał. Proszę Cię, bo mi się ciśnienie podnosi :/. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:54 Na pocieszenie, zapisuje się tylko 11 podstron tych postów, więc nie cała historia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:41 DajciE pomysl na jakis nowy nick Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:19 To czemu ja nie widzę teraz Salmy a wcześniej widziałam? Chyba mam halucynacje :) albo świruje mi system :( Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Co to kurw. ma być? :/ 07.04.11, 20:16 berta-live napisała: > Wszyscy cię widzą, nawet ja bez logowania. Być może musisz się wylogować i zalo > gować ponownie, żeby gazeta załapała twoje nowe ustawienia. Dzięki! Racja! Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: nowe profile 07.04.11, 20:44 A ja to "pokaz status strony" mam nieaktywne i nic nie moge wcisnac. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: nowe profile 07.04.11, 20:47 No dobra, pytanie zasadnicze - jak się usunąć? Mam tego serdecznie dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: nowe profile 07.04.11, 20:52 W ustawieniach konta jest opcja usuń konto. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: nowe profile 07.04.11, 21:00 Lepiej niech zmieni fotę, dane, opis profilu, ale niech nie kasuje konta... w sumie szkoda go :( bo i tak będzie musiała założyć nowe konto np aby pisać na forum Kobieta, etc :( Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: nowe profile 07.04.11, 21:04 0ffka napisała: > Lepiej niech zmieni fotę, dane, opis profilu, ale niech nie kasuje konta... w s > umie szkoda go :( bo i tak będzie musiała założyć nowe konto np aby pisać na f > orum Kobieta, etc :( I tak na kobiecie już nie pisuję. Może to będzie impuls by całkiem gazetowa fora opuścić? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: nowe profile 07.04.11, 21:09 salma, podziel się nowym zdjęciem, też takie chcę!! Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: A proszę! 07.04.11, 21:20 o super! Salma mogę też wykorzystać Twoje zdjęcie w ramach protestu? Proszę Cię :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: A proszę! 07.04.11, 21:25 0ffka napisała: > o super! > Salma mogę też wykorzystać Twoje zdjęcie w ramach protestu? Proszę Cię :) Bierta co chceta. I tak odarli mnie z całej prywatności ;). A jeszcze raz wstawię, tak ładnie na moim profilu w komentarzach się wyświetla ;). Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: nowe profile 07.04.11, 21:17 salma75 napisała: > Może to będzie impuls by całkiem gazetowa fora opuścić? ... w sumie masz racje! Szkoda czasu marnować na forach :) Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: nowe profile 07.04.11, 20:58 Salma jak się usuniesz to nie będziesz mogła pisać na forach, gdzie trzeba być zalogowany.. to ślepy zaułek :( Zaczynam świrować.. chyba odpalę browara! Szlag mnie trafi! Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: nowe profile 07.04.11, 21:08 Offka, wiesz co... Ja dam radę w ogóle nie pisać ;). Na razie usunęłam fotę, na weekend wyjeżdżam, wrócę - przemyślę sprawę czy nie zwinąć się stad całkiem. NA PSY GAZETA SCHODZI, NA PSY! Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: nowe profile 07.04.11, 21:22 Heh... jest wiosna, piękna pogoda... w sumie lepiej zająć się realem, np ogródkiem, rowerem a wieczorem skoczyć na miasto niż siedzieć na forach... Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: nowe profile 07.04.11, 22:52 Ja widzę Ciebie tak: zamiast zdjęcia jest "nie nowym profilom", a w każdym miejscu gdzie piszesz o sobie, są same iksy: xxx xxxxx xxxxxx. No i oczywiście (tym razem konkretne liczby) ile postów, ile komentarzy, od kiedy jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: nowe profile 08.04.11, 13:04 Zniknęło 20 moich znajomych. Co za rozp...ol, nie kontrolują tego w ogóle. Dno! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: nowe profile 08.04.11, 15:23 salma75 napisała: > Zniknęło 20 moich znajomych. ufff, czyli to wina gazety, a już się przestraszyłem, że tyle osób mnie nie lubi i się wypisało z kręgu moich znajomych :> Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: nowe profile 08.04.11, 16:10 o, teraz patrzę, że Salma jednak jest. z moich przyjaciół zniknęła, ale myślałam, że to dlatego, że odgrażała się, że zlikwiduje konto i groźby wcieliła w życie. a tu widzę, że ja również jej zniknęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: nowe profile 08.04.11, 18:23 ... a mi został tylko Jan :) heh... masakra! Odpowiedz Link Zgłoś