nuova 09.05.08, 22:10 f = forum Jak ja mogłam kiedyś po nocach tu -i nir tylko- pisać?! Sama dziś nie wiem. Ale odkrycie :D wiekopomna chwila nadeszła ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: irytuje mnie f. 09.05.08, 22:11 Ja już umiem sobie dawkować. I uważam, ze to już jest sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: irytuje mnie f. 09.05.08, 22:17 eeee...ja mam tak regularnie co jakiś czas nie mogę patrzeć juz na forum, a potem nagle wpadam w forumowy trans Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: irytuje mnie f. 09.05.08, 22:18 Chociaż pochwalę się, ze jak na chyba niecałe dwa lata bytności, miałam wielomiesięczną przerwę. Czyli twarda jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: irytuje mnie f. 10.05.08, 12:42 > eeee...ja mam tak regularnie Znaczy co masz regularnie? Chyba nie wizytę cioci? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: irytuje mnie f. 10.05.08, 13:01 FK ma taka zalete ze jak nie masz pod reka zegarka, komorki (a nie jestes na zewnatrz)to jak spojrzysz na godzine najnowszego posta,zawsze wiesz ktora godzina, taki tutaj ruch;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: irytuje mnie f. 10.05.08, 13:17 ma jeszcze inne zalety, ale byc moze slonce, cieplo plus rozne mozliwosci spedzania popoludnia /weekendow na zewnatrz powoduje ze sezon ogorkowy zaczyna sie na FK szybciej?;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: irytuje mnie f. 10.05.08, 15:01 A mnie nigdy nie znudzi to forum. Jest tak słodko politycznie poprawne:) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: irytuje mnie f. 10.05.08, 22:34 bo nie jesteś kobietą . ale to "słodko politycznie poprawne" razem czy po przecinku ? Odpowiedz Link Zgłoś