oposka
11.05.08, 08:11
Zastanawiam się jak to jest z Waszą szczerością w zwiazku (?)
Czy mówicie sobie o wszystkim z partnerem czy poruszacie
tematy choć zdajecie sobie sprawę ,że wasz partner ma zupełnie inne zdania albo całkowicie czegoś nie toleruje ?
Staram się rozmawiać z moim menem na każdy temat lecz ostatnio zauważyła ,że jak temat mu nie pasi to zaraz się denerwuje , piekli
irytuje i całkowicie nie ma ochoty na rozmowę. Co gorsza
potrafi niejednokrotnie mnie ocenić choć to niesłuszne . Jeden przykład wracaliśmy z centrum wszystko było ok . przed mami szła fajna - zgrabna niesamowicie laska chyba każdy by się za nią obejrzał , zresztą i tak też było więc ja do mojego faceta mówię ale fajna laska ma niezłą figurę na co on dość podirytowany zadał zupełnie bezsensu i głupie pytanie :
kochanie czy ty jesteś lesbijką ?
no rozwalił mnie tym stwierdzeniem totalnie :/
To ,że potrafię powiedzieć ,że jakaś kobieta - dziewczyna fajnie wygląda ma figure czy ogólnie jest bardzo ładna to czy od razu muszę mieć inną orientację niż hetero .
A może to rzeczywiscie jest nienormalne ? Może skoro tak zwracam na to uwagę to cos w tym jest ?
W każdym bądz razie tak mnie wnerwił ,że na koniec powiedziałam :
Wiesz co w sumie to nie wiem - nigdy nie próbowałam jak to jest
z kobietą zawsze bardziej ciagnęło mnie do facetów ale kto wie moze kiedyś spróbuję - gorzej jak mi się spodoba ;-)
No i chyba teraz będę całkowicie pożerała wzrokiem tylko samych facetów no i głosno komentowała czy jest w moim typie czy nie ;-)
A co nich się wścieka skoro ma takie głupie podejscie .