Dodaj do ulubionych

Pilka nozna

21.05.08, 17:35
pamietam takie zdarzenie z przed 2 lat

byl sobie final LM..narzekania jak co sroda "znow mecz...nie bedzie M jak Milosc"

po meczu taka jedna pyta mnie jak mecz (mialam opis wyrazajacy moje
wzburzenie)...mowie,ze grali w 10 i super bylo..ale wymeczenie ich i dobicie
bylo kwestia czasu..wielkie zdziwienie,ze za czerona kartke wywala sie
zawodnika z boiska;]

a potem jak taka o podnieca sie mistrzostwami swiata czy europy....nie mam
najlepszych opini...wymiotowac mi sie wrecz chce sluchajac ich rozmow

to nie tylko baby tak maja..ale wiekszosc z ludzi tak postepujacych to baby;]
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Re: Pilka nozna 21.05.08, 17:37
      nie smęć tiger, do typera sie dopisz:)
      • tygrysio_misio Re: Pilka nozna 21.05.08, 17:39
        alevja mam gdzies zbiorowisko ludzi zazwyczaj unikajacych watkow o pilce...a
        teraz podniecajacych sie

pozatym kazdy moje poglady zna;]
        • forumowicz_pospolity Re: Pilka nozna 21.05.08, 17:46
          tygrysio_misio napisała:

> alevja mam gdzies zbiorowisko ludzi zazwyczaj unikajacych watkow o pilce...a
          > teraz podniecajacych sie
          >
          > pozatym kazdy moje poglady zna;]

czy każdy kibic Tottenhamu jest takim ciężkim snobem?;)
          rozumiem że za Chelsea bo też z Lądka:)
          • tygrysio_misio Re: Pilka nozna 21.05.08, 17:50
            nie chodzi o to komu kibicuje...przeczytaj jeszcze z 5 razy to zrozumiesz moje
            nastawienie do ludzi "jednorazowych"

jak sie nie interesuje np siatkowka to mam w dupie kazdy mecz..bez wzgledu czy
            final czy faza grupowa...tak samovmam z lucznictwem albo strzelaniem...a
            plywanie synchroniczne szczegolnie
            • forumowicz_pospolity Re: Pilka nozna 21.05.08, 17:56
              tygrysio_misio napisała:

> nie chodzi o to komu kibicuje...przeczytaj jeszcze z 5 razy to zrozumiesz moje
              > nastawienie do ludzi "jednorazowych"
              >

infantylne dyrdymały to są, takie "nastawienie":)

> jak sie nie interesuje np siatkowka to mam w dupie kazdy mecz..bez wzgledu czy
              > final czy faza grupowa...tak samovmam z lucznictwem albo strzelaniem...a
              > plywanie synchroniczne szczegolnie

to zrób to dla mnie, mam bogate piłkarskie kibicowskie cv;)
              • tygrysio_misio Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:04
                chcesz mnie znow wyprowadzic z rownowagi
                bawi Cie to? :D

nie zrobie bo strzelanie uwazam za idotyczne...zebymvmialavjakies
                podejrzenia...jakies analizy...jakies cos...ale i tak nikt by nie zwrocil na to
                uwagi poza zatwardzialymi kibicami;]

za to wypowiedzilam sie dzis pod jakis artykulem o Ronaldinho-Pedalinho

wiesz, ze najwiecej homoseksualistow jest w Brazyli i Postugali? Bo oni tamam
                maja to po przodkach zeglarzach, ktorzy kobiety czesto nie widywali;]
                • forumowicz_pospolity Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:11
                  tygrysio_misio napisała:

> chcesz mnie znow wyprowadzic z rownowagi
                  > bawi Cie to? :D
                  >
                  > nie zrobie bo strzelanie uwazam za idotyczne...zebymvmialavjakies
                  > podejrzenia..

niby kibicujesz a nie masz żadnych podejrzen:)
                  ja mam cała furę aż mi sie z czerepa wylewają mozliwe scenariusze

.jakies analizy...jakies cos...ale i tak nikt by nie zwrocil na to
                  > uwagi poza zatwardzialymi kibicami;]
                  >
                  > za to wypowiedzilam sie dzis pod jakis artykulem o Ronaldinho-Pedalinho
                  >
                  > wiesz, ze najwiecej homoseksualistow jest w Brazyli i Postugali? Bo oni tamam
                  > maja to po przodkach zeglarzach, ktorzy kobiety czesto nie widywali;]

no a sam widziałem jak Ronaldinho szalał na dysce w objęciach pań
                  a nie panów, więc nie wiem czy on akurat jest homo - zresztą przez
                  to popadł w pożałowania godna przecietnosc
                  • tygrysio_misio Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:25
                    w starozytnej Sparcie bylo malo 100% heteroseksualistow...kultura sprzyjala
                    homoseksualizmowi

w chrzescijanskiej Europie jeszcze przypuscmy 100 lat temu w kregu robotnikow
                    malo bylo 100% homoseksualistow

za to Iwaszkiewicz chwalil sie wszedzie jakiego to literata przelecial...miedzy
                    wojnami w tym srodowisku mozna bylo daleko zajsc dajac dupy Iwaszkiewiczowi...a
                    i powodzenie Iwaszkiewicz mial duze;]

to dowodzi,ze malo jest 100% heteroseksualistow czy 100% homoseksualistow...
                    reszta jest mieszna i tylko dostosowuje sie do spoleczenstwa
                    • forumowicz_pospolity Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:38
                      tygrysio_misio napisała:

> w starozytnej Sparcie bylo malo 100% heteroseksualistow...kultura sprzyjala
                      > homoseksualizmowi
                      >
                      > w chrzescijanskiej Europie jeszcze przypuscmy 100 lat temu w kregu robotnikow
                      > malo bylo 100% homoseksualistow
                      >
                      > za to Iwaszkiewicz chwalil sie wszedzie jakiego to literata przelecial...miedzy
                      > wojnami w tym srodowisku mozna bylo daleko zajsc dajac dupy Iwaszkiewiczowi...a
                      > i powodzenie Iwaszkiewicz mial duze;]
                      >
                      >
                      > to dowodzi,ze malo jest 100% heteroseksualistow czy 100% homoseksualistow...
                      > reszta jest mieszna i tylko dostosowuje sie do spoleczenstwa

straszny chaos erudycyjny:)
                      jak to sie ma do Ronaldinho?
                      • tygrysio_misio Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:42
                        to,ze tanczy z laskami nie oznacza,ze jest 100% heteroseksualista;]

moze byc 80%, 50%, 20%;;]
                        • forumowicz_pospolity Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:59
                          tygrysio_misio napisała:

> to,ze tanczy z laskami nie oznacza,ze jest 100% heteroseksualista;]
                          >

ze stopnia zadowolenia bijącego z facjaty oceniłbym na bliżej 100 niż 20 procent:)

> moze byc 80%, 50%, 20%;;]
                          • tygrysio_misio Re: Pilka nozna 21.05.08, 19:07
                            a moze byl zadowolony,ze udaje mu sie w spoleczenstwie nielubiacym
                            homoseksualistow zrobic dobre wrazenie;]

ale ta rozmowa jets bez sensu..nie lubie go i tyle...za przereklamowanie..jak
                            slysze,ze to najlepszy pilkarz to od razu wiem,ze nievma co rozmawiac z rozmowca

i nie odnosze tego do obecnej sytuacji ale calkowitej

z Cristiano smialam sie na poczatku..machal tymi nozkami jak pajac a nie
                            potrafil dosrodkowac...i tak czesto gubil pilki...ale pod okien Fergusona
                            naprawde sie rozwina swietnie...mimo,ze nadal go nie lubie...i tez jest z kraju
                            o zeglarskich tradycjach:D
                            • forumowicz_pospolity Re: Pilka nozna 21.05.08, 20:39
                              tygrysio_misio napisała:

> a moze byl zadowolony,ze udaje mu sie w spoleczenstwie nielubiacym
                              > homoseksualistow zrobic dobre wrazenie;]
                              >
                              > ale ta rozmowa jets bez sensu..nie lubie go i tyle...za przereklamowanie..jak
                              > slysze,ze to najlepszy pilkarz to od razu wiem,ze nievma co rozmawiac z rozmowc
                              > a
                              >
                              > i nie odnosze tego do obecnej sytuacji ale calkowitej
                              >
                              > z Cristiano smialam sie na poczatku..machal tymi nozkami jak pajac a nie
                              > potrafil dosrodkowac...i tak czesto gubil pilki...ale pod okien Fergusona
                              > naprawde sie rozwina swietnie...mimo,ze nadal go nie lubie...i tez jest z kraju
                              > o zeglarskich tradycjach:D
                              ten z kolei ostro szalał z dziwkami wiec tez od tej strony trudno go krytykowac;)
                              teraz troche spuscił z tonu ale ostatnie kilka miesiecy to najlepszy piłkarz
                              swiata dla mnie był
    • minasz Re: Pilka nozna 21.05.08, 17:52
      ja tam bym ligi mistrzow nie ogladał jakbym nie grał w wl mistrzow
      zanudziłoby mnie to na maxa
      • tygrysio_misio Re: Pilka nozna 21.05.08, 17:55
        ja nie bede ogladac LM jak w nastepnym sezonie znow ManU trafi na Rome albo
        Liverpool na Chelsea

to bedzie juz podejrzane

juz w tym sezonie mialam wrazenie,ze wszytsko leci z przodka

(tak sie u mnie na uczelni nazywa projekt ktory sie przerabia na swoje dane-nie
        wiem skad to okreslenie-pewnie jakis skrot)
        • minasz Re: Pilka nozna 21.05.08, 17:57
          jakies ustawianie pewnie tam jest tylko nie wiem na jakim poziomie
          • forumowicz_pospolity Re: Pilka nozna 21.05.08, 17:59
            w duzej mierze jest to karuzela tych samych mocnych druzyn
            stąd siłą rzeczy powtórki z rozrywki
            w tym roku było dosc słabo, sama Anglia, żadnych czarnych koni,
            niespodzianek (moze Fenerbahce co nieco sie zapisało)
            • minasz Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:00
              i co myslisz ze tam wszystko tak cacy cacy
              hehehe
              • forumowicz_pospolity Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:02
                minasz napisał:

> i co myslisz ze tam wszystko tak cacy cacy
                > hehehe

nie mam żadnych twardych podstaw do takiego spiskowego myślenia:)
                • minasz Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:08
                  ostatnio w tenisie na 73 sprawdzane mecze 45 budzi podejrzenia a przeciez tez
                  niedawno sie wydawało ze jest w miare czysty
                  • forumowicz_pospolity Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:15
                    minasz napisał:

> ostatnio w tenisie na 73 sprawdzane mecze 45 budzi podejrzenia a przeciez tez
                    > niedawno sie wydawało ze jest w miare czysty

ale te 73 to tez juz byly po selekcji, bo albo były dziwne odrócenia
                    sytuacji albo krecze albo anormalne zainteresowanie zakładami na dany mecz

to bukmacherka, ale z Ligi MIstrzów nie ma takich info
                    tenis jest bardziej podatny na manipulacje bukmacherskie - tylko
                    2 mozliwe rozwiązania, duuuuużo meczów, możliwosc skreczowania

w Lidze MIstrzów takie numery są niemozliwe
                    • minasz Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:18
                      a orientowałes sie ze w polskiej lidze było az tyle ustawianych meczów?????????????

mnie od dawna dochodziły słuchy ze mecze sa ustawiane tak z 10 lat temu
                      ale nie przypuszczałem ze dryny moga ustawiac az 90% meczow
                      • forumowicz_pospolity Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:20
                        minasz napisał:

> a orientowałes sie ze w polskiej lidze było az tyle ustawianych meczów?????????
                        > ????
                        >

w tym akurat tak bo to sledziłem z dosc bliska
                        tu jeszcze sie będzie działo

> mnie od dawna dochodziły słuchy ze mecze sa ustawiane tak z 10 lat temu
                        > ale nie przypuszczałem ze dryny moga ustawiac az 90% meczow
            • tygrysio_misio Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:05
              ale ja mowie o ustawieniu grup
    • mahadeva Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:04
      zupelnie nie rozumiem tego postu :)
      • minasz Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:10
        chodzi o to ze nie lubi lanserek
        • minasz Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:11
          aaaaaa jakbym kiedys był znowu singlem to jestes mi wina loda za tłumaczenie hehe
        • tygrysio_misio Re: Pilka nozna 21.05.08, 18:21
          dokladnie;]
    • izabellaz1 Nic z tej wypowiedzi nie rozumiem:) n/t 21.05.08, 18:34

• izabellaz1 Niekoniecznie... 21.05.08, 19:08
      ...Nie interesuję się jakoś specjalnie piłką nożną. Ale pasjonuję się innymi
      sportami i doceniam pojedynki świetnych drużyn w najważniejszych mistrzostwach -
      a za takie jednak uważam MŚ. Oglądałam mecze od półfinałów i naprawdę nie
      zapomnę starć finałowych z '94 i '98 roku kiedy towarzyszyły mi emocje aż do
      drżenia mięśni włącznie.
      • tygrysio_misio Re: Niekoniecznie... 21.05.08, 19:19
        final..ale zeby dojsc do finalu trzeba przejsc faze grupowa...a ta nie jest
        ciekawa...nieprawdaz?

• izabellaz1 Re: Niekoniecznie... 21.05.08, 19:27
          tygrysio_misio napisała:

> final..ale zeby dojsc do finalu trzeba przejsc faze grupowa...a ta nie jest
          > ciekawa...nieprawdaz?

Dla mnie nie. Nie mam ochoty poświęcać czasu na śledzenie wszystkich meczów ot i
          wszystko.
          • tygrysio_misio Re: Niekoniecznie... 22.05.08, 10:53
            no i o tym mowie...jak widze jak osoba nie majaca pojecia sie podnieca to tarara;]
            • aniorek Re: Niekoniecznie... 22.05.08, 11:10
              Hesus, alez Ty masz problemy. Ja jestem kibicka od zawsze, na wazne dla mnie
              mecze zazwyczaj jezdze, ale niedzielni kibice mi absolutnie nie przeszkadzaja,
              ani tez zakres ich wiedzy na temat futbolu. W koncu to nie oni biegaja za pilka,
              dostarczajac mi w ten sposob wrazen. No i lepszy kibic niedzielny niz kibol.

A Tobie radze przyswoic sobie fajna zasade: "Live and let live".
    • nuova Re: Pilka nozna 21.05.08, 19:54
      Nie mam tego typu problemów - jak jest dobry mecz to oglądam (o ile mam tv pod
      ręką), a seriali nie ogladam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka