Dodaj do ulubionych

FANKLUB OBIEKTÓW

• suzume Re: FANKLUB OBIEKTÓW 31.08.01, 12:04
      Siostry w niedoli.
      Czy któraś z Was skorzystała wczoraj z wielkodusznej propozycji SuperGucia?

W ramach ćwiczeń intelektualnych na weekend proponuję zapoznanie się z postami
      na wątku "Romantica", ze szczególnym uwzględnieniem twórczości biszkopcika
      (adres wątku:
      https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=343&wid=178862&aid=178862 ).
      Ja ze swej strony pozwalam sobie pogratulować Gazecie.pl pomysłu na forum.

BtL
      DP suzume
      • Gość: Lucy Re: FANKLUB OBIEKTÓW IP: 195.94.198.* 31.08.01, 12:47
        > W ramach ćwiczeń intelektualnych na weekend proponuję zapoznanie się z postami
        > na wątku "Romantica", ze szczególnym uwzględnieniem twórczości biszkopcika
        > (adres wątku:
        > https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=343&wid=178862&aid=178862 )
        > .
        > Ja ze swej strony pozwalam sobie pogratulować Gazecie.pl pomysłu na forum.
        >
        > BtL
        > DP suzume

Hej, dzięki, kochana DP!
        Fajny adresik, takiego bełkociku to jeszcze nie widziałam, w ogóle fajna ta
        romantica czytałam tam co nieco i powiem Ci, że za cholerę nie wiem o co tym
        ludziom chodzi. Ale tak pisać żeby duzo napisać i nie zawrzeć w tym żadnej
        treści.. no cóż w pewnym sensie to jest sztuka! Jako intelektualne ćwiczenie jest
        to szalenie inspirujące, teraz mam cały weekend do myślenia "co poeta chciał
        powiedzieć" hehehehe
        ze specjalnym pozdrowieniem dla Ciebie
        Lucy SPAWNM
    • suzume PASJONUJĄCE FORA 31.08.01, 13:04
      Oprócz polecango przeze mnie już dziś forum "Romantica" (a zwłaszcza wątku by
      biszkopcik) pozwalam sobie zwrócić uwagę Koleżanek na post z forum "Fitness":

mąż i takie tam...
      Autor: Gość portalu: anula
      Data: 31-08-2001 12:23 adres: 195.117.157.*
      --------------------------------------------------------------------------------
      Od trzech lat jestem mężatką. Mój mąż do końca nie zaakceptował mnie fizycznie
      (odbiegam od jego wyimaginowanego wzoru). Cały czas dożę do tego ideału
      (schudłam 15 kg, aerobic, itp.;). Bardzo się kochamy, rozumiemy w każdym calu,
      tylko właśnie problem tkwi w moim wygladzie (a może w jego ideale w głowie).
      Nigdy nie będę taka, jaką chciałby mieć. Często na ten temat rozmawiamy, ale
      wtedy słyszę pod swoim adresem przykre uwagi. Chodzę na aerobic 5 x w tygodniu,
      trzymam dietę, ale mam raczej masywny wygląd (1,70 cm i 63 kg). Bardzo dbam o
      siebie, jednak fizycznie nie będę nigdy w jego typie. Co mi radzicie?

~~~~~~

Lalka wiecznie żywa! Na cześć Marzenki hip-hip hura!

Kochaniutkie, nie bądźcie takie, poradźcie Anuli. Może nasze zjadliwe,
      antydietetyczne posty przyciągną ww obiekty?

DP suzume
      • Gość: królik lalka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 15:14
        to straszne, zatkało mnie, co za facet i ta biedaczka, skąd się tacy ludzie
        biorą?
        sorki za wtrącenie się do wątku fanklubu - potrzeba odreagowania
        • suzume Re: lalka 31.08.01, 15:23
          Gość portalu: królik napisał(a):

> to straszne, zatkało mnie, co za facet i ta biedaczka, skąd się tacy ludzie
          > biorą?

to jedna z odwiecznych zagadek ;)

> sorki za wtrącenie się do wątku fanklubu - potrzeba odreagowania

klub jest otwarty dla wszystkich - nie ma tu czegoś takiego jak "wtrącanie się"
      • Gość: Lucy Re: PASJONUJĄCE FORA IP: 195.94.198.* 31.08.01, 15:34
        Suzume, jeżeli chodzi o ten post Anuli, to chyba to jest prowokacja, nikt nie
        może byc aż tak głupi, nawet Marcinek Ci to powie. Nie możemy wszak w naszym
        Klubie zajmować prowokacjami, bo na tym autorytet naszych Obiektów ucierpi!

Z fanklubowym pozdrowionkiem
        Lucy SPAWNM
        • suzume Re: PASJONUJĄCE FORA 31.08.01, 15:38
          Gość portalu: Lucy napisał(a):

> Suzume, jeżeli chodzi o ten post Anuli, to chyba to jest prowokacja, nikt nie
          > może byc aż tak głupi, nawet Marcinek Ci to powie. Nie możemy wszak w naszym
          > Klubie zajmować prowokacjami, bo na tym autorytet naszych Obiektów ucierpi!
          >
          > Z fanklubowym pozdrowionkiem
          > Lucy SPAWNM

Lucy,
          tu nie chodzi o głupotę, bo do tego też potrzeba resztek mózgu... a na moje oko,
          to ani jedno, ani drugie go nie ma...

BtL
          DP suzume
          • Gość: Lucy Re: PASJONUJĄCE FORA IP: 195.94.198.* 31.08.01, 15:54
            > Lucy,
            > tu nie chodzi o głupotę, bo do tego też potrzeba resztek mózgu... a na moje oko
            > ,
            > to ani jedno, ani drugie go nie ma...
            >
            > BtL
            > DP suzume

Chociem ciemna i głupia to i tak chyba za mądra, bo takiego problemu za Chiny
            Ludowe i Koreę Północną nie pojmę.
            Ale to chyba prowokacja.
            Ciekawa jestem postów w odpowiedzi na ten, idem sobie zobaczyć
            Lucy
            SPAWNM
            • Gość: Lucy BYŁAM I WIDZIAŁAM! IP: 195.94.198.* 31.08.01, 16:00
              Do licha, dlatego nikt nie zadał pytania "Czy pytałaś go, po co on się w ogóle
              z Tobą ożenił????" dopiero ja????
              • suzume Re: BYŁAM I WIDZIAŁAM! 31.08.01, 16:25
                Gość portalu: Lucy napisał(a):

> Do licha, dlatego nikt nie zadał pytania "Czy pytałaś go, po co on się w ogóle
                > z Tobą ożenił????" dopiero ja????

mnie tam już ręce opadły, więc się nie udzielam, tylko śledzę.
                a po odpowiedzi Anuli na Twojego posta to już napradę nie mam więcej pytań. albo
                jestem na problem za głupia, albo jak Ty za mądra - oczywiście wolę tę drugą
                opcje ;)
                • lucy1 Re: BYŁAM I WIDZIAŁAM! 31.08.01, 17:39
                  > mnie tam już ręce opadły, więc się nie udzielam, tylko śledzę.
                  > a po odpowiedzi Anuli na Twojego posta to już napradę nie mam więcej pytań. alb
                  > o
                  > jestem na problem za głupia, albo jak Ty za mądra - oczywiście wolę tę drugą
                  > opcje ;)

Stwiedzam autorytatywnie, że to jednak my obie jestesmy za mądre. Nasze
                  niezrozumienie wynika z niemożności zniżenia się do takich podwalin głupoty.

Pozdr
                  Lucy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka