suzume Re: FANKLUB OBIEKTÓW 31.08.01, 12:04 Siostry w niedoli. Czy któraś z Was skorzystała wczoraj z wielkodusznej propozycji SuperGucia? W ramach ćwiczeń intelektualnych na weekend proponuję zapoznanie się z postami na wątku "Romantica", ze szczególnym uwzględnieniem twórczości biszkopcika (adres wątku: https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=343&wid=178862&aid=178862 ). Ja ze swej strony pozwalam sobie pogratulować Gazecie.pl pomysłu na forum. BtL DP suzume Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: FANKLUB OBIEKTÓW IP: 195.94.198.* 31.08.01, 12:47 > W ramach ćwiczeń intelektualnych na weekend proponuję zapoznanie się z postami > na wątku "Romantica", ze szczególnym uwzględnieniem twórczości biszkopcika > (adres wątku: > https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=343&wid=178862&aid=178862 ) > . > Ja ze swej strony pozwalam sobie pogratulować Gazecie.pl pomysłu na forum. > > BtL > DP suzume Hej, dzięki, kochana DP! Fajny adresik, takiego bełkociku to jeszcze nie widziałam, w ogóle fajna ta romantica czytałam tam co nieco i powiem Ci, że za cholerę nie wiem o co tym ludziom chodzi. Ale tak pisać żeby duzo napisać i nie zawrzeć w tym żadnej treści.. no cóż w pewnym sensie to jest sztuka! Jako intelektualne ćwiczenie jest to szalenie inspirujące, teraz mam cały weekend do myślenia "co poeta chciał powiedzieć" hehehehe ze specjalnym pozdrowieniem dla Ciebie Lucy SPAWNM Odpowiedz Link Zgłoś
suzume PASJONUJĄCE FORA 31.08.01, 13:04 Oprócz polecango przeze mnie już dziś forum "Romantica" (a zwłaszcza wątku by biszkopcik) pozwalam sobie zwrócić uwagę Koleżanek na post z forum "Fitness": mąż i takie tam... Autor: Gość portalu: anula Data: 31-08-2001 12:23 adres: 195.117.157.* -------------------------------------------------------------------------------- Od trzech lat jestem mężatką. Mój mąż do końca nie zaakceptował mnie fizycznie (odbiegam od jego wyimaginowanego wzoru). Cały czas dożę do tego ideału (schudłam 15 kg, aerobic, itp.;). Bardzo się kochamy, rozumiemy w każdym calu, tylko właśnie problem tkwi w moim wygladzie (a może w jego ideale w głowie). Nigdy nie będę taka, jaką chciałby mieć. Często na ten temat rozmawiamy, ale wtedy słyszę pod swoim adresem przykre uwagi. Chodzę na aerobic 5 x w tygodniu, trzymam dietę, ale mam raczej masywny wygląd (1,70 cm i 63 kg). Bardzo dbam o siebie, jednak fizycznie nie będę nigdy w jego typie. Co mi radzicie? ~~~~~~ Lalka wiecznie żywa! Na cześć Marzenki hip-hip hura! Kochaniutkie, nie bądźcie takie, poradźcie Anuli. Może nasze zjadliwe, antydietetyczne posty przyciągną ww obiekty? DP suzume Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik lalka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 15:14 to straszne, zatkało mnie, co za facet i ta biedaczka, skąd się tacy ludzie biorą? sorki za wtrącenie się do wątku fanklubu - potrzeba odreagowania Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: lalka 31.08.01, 15:23 Gość portalu: królik napisał(a): > to straszne, zatkało mnie, co za facet i ta biedaczka, skąd się tacy ludzie > biorą? to jedna z odwiecznych zagadek ;) > sorki za wtrącenie się do wątku fanklubu - potrzeba odreagowania klub jest otwarty dla wszystkich - nie ma tu czegoś takiego jak "wtrącanie się" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: PASJONUJĄCE FORA IP: 195.94.198.* 31.08.01, 15:34 Suzume, jeżeli chodzi o ten post Anuli, to chyba to jest prowokacja, nikt nie może byc aż tak głupi, nawet Marcinek Ci to powie. Nie możemy wszak w naszym Klubie zajmować prowokacjami, bo na tym autorytet naszych Obiektów ucierpi! Z fanklubowym pozdrowionkiem Lucy SPAWNM Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: PASJONUJĄCE FORA 31.08.01, 15:38 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Suzume, jeżeli chodzi o ten post Anuli, to chyba to jest prowokacja, nikt nie > może byc aż tak głupi, nawet Marcinek Ci to powie. Nie możemy wszak w naszym > Klubie zajmować prowokacjami, bo na tym autorytet naszych Obiektów ucierpi! > > Z fanklubowym pozdrowionkiem > Lucy SPAWNM Lucy, tu nie chodzi o głupotę, bo do tego też potrzeba resztek mózgu... a na moje oko, to ani jedno, ani drugie go nie ma... BtL DP suzume Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: PASJONUJĄCE FORA IP: 195.94.198.* 31.08.01, 15:54 > Lucy, > tu nie chodzi o głupotę, bo do tego też potrzeba resztek mózgu... a na moje oko > , > to ani jedno, ani drugie go nie ma... > > BtL > DP suzume Chociem ciemna i głupia to i tak chyba za mądra, bo takiego problemu za Chiny Ludowe i Koreę Północną nie pojmę. Ale to chyba prowokacja. Ciekawa jestem postów w odpowiedzi na ten, idem sobie zobaczyć Lucy SPAWNM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy BYŁAM I WIDZIAŁAM! IP: 195.94.198.* 31.08.01, 16:00 Do licha, dlatego nikt nie zadał pytania "Czy pytałaś go, po co on się w ogóle z Tobą ożenił????" dopiero ja???? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: BYŁAM I WIDZIAŁAM! 31.08.01, 16:25 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Do licha, dlatego nikt nie zadał pytania "Czy pytałaś go, po co on się w ogóle > z Tobą ożenił????" dopiero ja???? mnie tam już ręce opadły, więc się nie udzielam, tylko śledzę. a po odpowiedzi Anuli na Twojego posta to już napradę nie mam więcej pytań. albo jestem na problem za głupia, albo jak Ty za mądra - oczywiście wolę tę drugą opcje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy1 Re: BYŁAM I WIDZIAŁAM! 31.08.01, 17:39 > mnie tam już ręce opadły, więc się nie udzielam, tylko śledzę. > a po odpowiedzi Anuli na Twojego posta to już napradę nie mam więcej pytań. alb > o > jestem na problem za głupia, albo jak Ty za mądra - oczywiście wolę tę drugą > opcje ;) Stwiedzam autorytatywnie, że to jednak my obie jestesmy za mądre. Nasze niezrozumienie wynika z niemożności zniżenia się do takich podwalin głupoty. Pozdr Lucy Odpowiedz Link Zgłoś