Dodaj do ulubionych

FANKLUB OBIEKTÓW

02.08.01, 16:47
Kontynuacja wątku Fanklubu Gucia i Lalki (tamten wątek był już zbyt długi).
Klubowiczki proszone są o przeniesienie się na niniejszy nowy wątek. Zasady
wstępowania do Klubu pozostają bez zmian (wide poprzedni wątek). Podania o
przyjęcie do Klubu (+list motywacyjny) proszę zamieszczać w postach o
tytule "podanie".
Dotychczas czczone obiekty to: Lalka, Marzenka (Przeczysta), Gucio i Marcin.
Zarząd ze swej strony proponuje również Kota i Peda.
Powtórzenie regulaminu i wskazanie wątków, na których wykazały się obiekty -
jutro.
Nowe obiekty należy zgłaszać zarządowi i Klubowiczkom do zapoznania się i
zatwierdzenia na niniejszym wątku w poście zatytułowanym "nowy obiekt", ze
wskazaniem pseudo, wątku (i ew. forum) oraz krótkim uzasadnieniem.
Proszę PP Trin oraz Szanowne Członkinie o zatwierdzenie nowego wątku.

DP suzume
Obserwuj wątek
    • wasia Re: FANKLUB OBIEKTÓW 02.08.01, 17:16
      suzume napisał(a):

> Kontynuacja wątku Fanklubu Gucia i Lalki (tamten wątek był już zbyt długi).
      > Klubowiczki proszone są o przeniesienie się na niniejszy nowy wątek. Zasady
      > wstępowania do Klubu pozostają bez zmian (wide poprzedni wątek). Podania o
      > przyjęcie do Klubu (+list motywacyjny) proszę zamieszczać w postach o
      > tytule "podanie".
      > Dotychczas czczone obiekty to: Lalka, Marzenka (Przeczysta), Gucio i Marcin.
      > Zarząd ze swej strony proponuje również Kota i Peda.
      > Powtórzenie regulaminu i wskazanie wątków, na których wykazały się obiekty -
      > jutro.
      > Nowe obiekty należy zgłaszać zarządowi i Klubowiczkom do zapoznania się i
      > zatwierdzenia na niniejszym wątku w poście zatytułowanym "nowy obiekt", ze
      > wskazaniem pseudo, wątku (i ew. forum) oraz krótkim uzasadnieniem.
      > Proszę PP Trin oraz Szanowne Członkinie o zatwierdzenie nowego wątku.
      >
      > DP suzume

Dziękuję za rozwianie moich wątpliwości w kwestii Marzenki Przeczystej. Gdyby to
      była ona, to mogło by się okazać, że zarząd zrobił ogromny błąd przy wybiorze
      tego obiektu. A tak to zarząd pozostaje nieomylny, jak papież;-))). Dziękuję też
      za dodanie Kota do panteonu obiektów naszego uwielbienia. Zastanawiałam się nad
      zaproponowaniem znanego skądinąd Karla (Berlińczyka;))) ), ale mimo jego
      przedpotopowych poglądów na kwesie wiadome, niestety ten tak dobrze zapowiadający
      się mężczyzna nie jest dostatecznie szowinistyczny, a czasami (o zgrozo!) jest
      nawet miły dla pań - więc odpada zdecydowanie.

pzdr, wasia PK ds R

PS
      Dziękuję DP suzume za dyskrecję i zrozumienie dla moich problemów;-))) w.

• wasia Długi wątek... 02.08.01, 17:22
      suzume napisał(a):

> Kontynuacja wątku Fanklubu Gucia i Lalki (tamten wątek był już zbyt długi).
      > Klubowiczki proszone są o przeniesienie się na niniejszy nowy wątek

Chciałabym pogratulować drogim członkiniom, no i oczywiście obiektom (ogromna
      inspiracja)za doprowadzenie naszego genialnego wątku do tak monstrualnych
      rozmiarów. Teraz to i ''Czy utożsamiasz się z Bridget...'' i ''Zdrada fizyczna a
      emocjonalna'', a nawet - HURRA!!! - ''Czy mogłabyś być tą trzecią'' nie dorastaja
      nam do pięt. BRAWO!!!

pzdr, wasia PK ds R
      • sara Do Zarzadu Klubu 02.08.01, 22:20
        Gucio czyli Babolub to zarazem Ped. Ma jeszcze kilka innych nickow lecz
        niepowtarzalny wdziek, styl i wigor wieku podeszlego. Po postach jego poznacie
        go.
        • mary_z_danii Re: Do Zarzadu Klubu i Sary 02.08.01, 22:32
          Oj, zapomnialas dodac Oicuga, Dzidka i Fizyka z bogatej galerii multiosobowosci
          naszego faworyta na forum, czyli the one and only Ped (ktory jeszcze wczesniej
          zwal sie Pedagog) lol
          Pzdr :)))
          • suzume Re: do Mary i Sary 03.08.01, 11:04
            Zarząd uważa jednak, że Gucio (a przynajmniej _ten_ Gucio) nie jest jednym z
            alter ego Peda. Nasz SuperGucio wykazywał się bowiem przebłyskami inteligencji
            i dowcipu.

DP suzume
    • suzume KWESTIE ORGANIZACYJNE 03.08.01, 11:01
      Niniejszym zamieszcza się regulamin i inne ważne dokumenty - Członkiniom i
      obiektom ku pamięci, kandydatom do zapoznania się.

REGULAMIN
      ---------

1) Obiekty nie mają prawa głosu w sprawach organizacyjnych. Dopuszczalne z ich
      strony jest natomiast sugerowanie lub proponowanie. Przez powyższe rozumie się
      posty uporządkowane, pisane językiem komunikatywnym i parlamentarnym. Brak
      parlamentarnosci w wypowiedzi bedzie karany u obiektow. Czlonkowie mogą sobie
      na to pozwolic od czasu do czasu.
      2) Obiekty mogą zostać dopuszczone do udziału w składkach, ale w stopniu
      niewielkim, umożliwiającym im zachowanie trzeźwości i nienagannej sylwetki.
      3) Za składki uważane będą dary pieniężne lub w naturze (zależy od humoru
      Zarządu i Klubowiczów), pobierane przez Członkinie i Członków od samych siebie
      i natychmiast samym sobie wręczane. Obowiązkowe jest oficjalne konsumowanie
      składek przez Członków w każdy poniedziałek (w pozostałe dni tygodnia
      nieobowiązkowo, ale zachęca się Klubowiczów do czynienia tego).
      4) Obiekty mają obowiązek dbania o ciałko, wydzielania przyjemnych woni i
      trworzenia nieśmiertelnych aforyzmów (zarówno szowinistycznych jak i
      profitnessowych), spływających dobroczynnym miodem na złaknione dusze i umysły
      Członków. Każdy dodatkowy dekagram obiektu powinien być zgłoszony Zarządowi i
      Klubowiczowi-Opiekunowi w celu rozpatrzenia środków zaradczych. Woń podlega
      akceptacji Zarządu i Opiekuna. Prócz tego Gucio ma obowiązek paradowania w
      szarfie zielonej w rzucik zdefiniowany przez PP Trin (delikatne pszczółki z
      dużymi żądłami). Lalce proponuje się szarfę z różowego mohairu (to baaaaaardzo
      kobiece). Inne obiekty, jeśli odczuwają potrzebę posiadania szarfy, powinny
      osobiście zwrócić się do Członka-Opiekuna (ew. Zarządu) w celu wyznaczenia
      barwy, ozdób i materiału.
      5) Płeć, wiek itp. kandydatów na członków nie jest istotny. Wymaga się
      natomiast bezwzględnego uwielbienia dla obiektów i zaangażowania w sprawę oraz
      regularnego uiszczania składek.
      5) Obiekt Lalka i pokrewne winny informować na bieżąco o każdym wymachu.
      6) Obowiazkiem Członków jest również poddawanie pomysłów jak najlepiej opisać i
      uczcić doskonałość obiektów i w jaki sposób wykorzystać szanse daną nam
      przez los.
      7) Żądamy od Gazety przyznania nam własnego orum, o nazwie "Obiekt".
      8) Uprasza się jednak Członków o nietraktowanie obiektów bardziej surowo niż to
      konieczne dla sprawnego funkcjonowania Klubu. Źle traktowany obiekt może
      zatracić swoje rozbudowane nadmiernie ego, przez co przestanie się nadawać na
      obiekt czci i żartów.

OFICJALNA DEKLARACJA WSTĄPIENIA DO KLUBU (by Członkini Lucy)
      ------------------------------------------------------------

Obiecuję niniejszym:
      - całkowite i ślepe posłuszeństwo
      - całkowite i ślepe oddanie
      - całkowite i ślepe uwielbienie
      - całkowitą i ślepą bezkrytyczność
      Ponadto postanawiam:
      - nauczyć się szyć (także fastygować)
      - nauczyć się wierszyka na cześć mojego Idola
      - osobiście wyhaftować szarfę dla Idola
      - na cześć Idola Lalki i pokrewnych odessać tłuszcz z bioder (brzuch kiedy
      indziej)
      - otworzyć uszy na Jedynie Słuszną Mądrość głoszoną przez Idola Gucia i
      gusiopodobnych i pod Jego światłym wpływem prostować mój kręty światopogląd
      - nie buntować się i nie okazywać nieposłuszeństwa, gdy Idol stwierdzi, że
      moje miejsce jest przy garach i bachorach
      - nie dopuszczać do siebie myśli, że Idol jest męską szowinistyczną.... stop!
      (nie dopuszczać to nie dopuszczać!)

SPIS OBIEKTÓW I ODNOŚNYCH WĄTKÓW ORAZ OFICJALNIE PRZYSŁUGUJĄCYCH OBIEKTOM
      TYTUŁÓW

Gucio - Moja teoria ;) - Gucio Rulz (GR)
      Lalka - Mieć ciało jak Geri Halliwell - Lalka Najdoskonalsza, Lalka is Perfekt
      (LiP)
      Marcin - Kobieta - przegrała loterię życiową - Wielki Językoznawca, Marcin iz
      de Best (MidB)
      Marzenka - Kosmetyki drogie, tanie i te średnie - Marzenka Przeczysta
      Kot - Dlaczego mezczyzni dominuja? - Miauuuu
      Ped - rozmaite wątki

DP suzume
    • Gość: mea Re: FANKLUB OBIEKTÓW IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 11:13
      jestem, cieszę się że nie zniknęłyście moje towarzyszki w doli i niedoli.
      coż odkrywczego zrobiłyście przez ten czas? Z bulem serca przyznaję, że nie
      byłam dobrą wyznawczynią naszych najwspanialszych wartości.
      Ale za to przynajmniej dzisiaj w imie Lalki Najwspanialszej zrobię po 20
      wymachów nogami w tył i w przód.
      Wybaczcie, że tak mało ale się poprawię . na razie brak mi kondycji.
      Ale za to będę mantrowac w każdej wolnej chwili.

truten, truten, truten, truten

Bzzzzzz TraLala
      mea
    • Gość: des Re: FANKLUB OBIEKTÓW - PODANIE IP: 194.181.86.* 03.08.01, 13:40
      Zwracam sie z uniżoną prośbą o przyjęcie mojej nadzwyczaj skromnej osoby w
      poczet członkiń FANKLUBU. Po wnikliwym i uważnym zapoznaniu się z treścią
      wypowiedzi Wielbionych Obiektów gwałtownie poczułam zniewalającą silnie
      motywację dołączenia do grona krzewicielek krynicznych idei, z głębi owych
      Wypowiedzi wypływających. Jako że ową misję krzewienia pragnę zacząć od siebie
      samej, by tak wzmocniona i oświecona móc Mądrości Odwieczne głosić wszędzie,
      gdziekolwiek los mnie rzuci, zatem spragniona jestem bycia blisko ich źródła,
      za jakie Fanklub pozwolę sobie uważać. Gorąco pragnę więc być jedną z westalek,
      współ-czuwających, by płomień Wątku FanKlubu nie wygasł nigdy, lecz płonął
      jasnym i równym płomieniem wiecznym (4ever&ever&ever). Bez pozwolenia Wielce
      Szanownych Przewodniczących pozwolę sobie podsycić go nieco pewnym aforyzmem,
      który padł był niegdyś z ust jednego z luminarzy naszej sceny politycznej,
      lidera Unii Polityki Realnej. Słowa owe trafnie, jak ośmielam się sądzić,
      komponują się z Krzewionymi Ideami. Brzmią one: "Kobiety nie powinno się uczyć
      matematyki, bo im to szkodzi na kobiecość". Słuszność tej sentencji zwaliła
      mnie z nóg. W ramach propozycji form Czczenia i Wielbienia Wielbionych Obiektów
      proponuję hymn na ich cześć, w polsko-niemieckiej wersji językowej, śpiewany na
      melodię pewnego hymnu narodowego:
      "Gucio, Lalka UBER ALLES
      i Marzenka, Marcin TEŻ!"

pokornie oczekuję werdyktu tak Zacnego Gremium
      kreślę się uniżenie

des
      • suzume Re: PODANIE 03.08.01, 16:23
        Zarząd serdecznie wita nową Członkinię. Z zadowoleniem przyjmujemy szczery
        zachwyt dla obie jakże starannie i troskliwie dobranych.
        Zarząd ma nadzieję, że członkostwo w Klubie pomoże w odnalezieniu właściwej
        ścieżki, zrozumieniu (i oczywiście skorygowaniu) dotychczasowych błędów oraz
        będzie stymulować samorozwój we właściwym, jedynie słusznym kierunku.
        Prosi się nową członkinię o wybór ulubionego idola, a jeśli takowy nie znajduje
        się pośród obiektów, o zgłoszenie jego kandydatury.

Miłego weekendu,
        DP suzume
        • Gość: des Re: PODANIE IP: 194.181.86.* 03.08.01, 16:52
          Hurra!! Jestem w klubie!! Serce me się raduje na widok pozytywnej odpowiedzi.
          Weekend najbliższy postanawiam zatem poświęcić starannemu wyborowi Idola Mego
          Ulubionego, Gwiazdy Przewodniej mroki rozświetlającej, Latarni Morskiej
          prowadzącej do jedynie słusznego celu mnie zbłąkaną. Zamierzam również wykonać
          48 wymachów nogami w tył i w przód (po jednym na każdą godzinę weekendu) w imię
          Lalki Najwspanialszej i Jedynej! I niech te wymachy dopomogą mi w dokonaniu
          trafnego wyboru (bo ćwiczenia takie pozytywnie wpływają przecież na myślenie).

Bzzzzzz TraLala
          des
    • trin Re: FANKLUB OBIEKTÓW 05.08.01, 22:59
      To wspaniale, ze kult Jedynego Piekna, Absolutnej Racji i Idealow Wszelakich ma
      sie dobrze. Drogie wspolczlonkinie, serce moje rosnie (za czym i biust sie
      powieksza!) na widok zaangazowania jakie wzbudzaja w Was wizje Obiektow (wizje
      boskie, nieziemskie). Na sama mysl ze doskonalosc wciaz jest rozpoznawana trzese
      sie z radosci - okazuje sie to byc niezlym substytutem machani nogami - tluszcz
      sam sie odlepia, a cellulit ze wstydu chowa sie w najglebsze rejony.
      Najblizszy okres mam zamiar spedzic na blogiej kontemplacji glebokich wynurzen
      kandydatow na obiekty. Znajac dobry gust drogiej DP Suzume juz ciesze sie na
      prawdziwa uczte szowinistycznych przemyslen (ah! jak cudownie musi im splywac
      brud po czolach gdy poca sie nad tymi zdaniami!). Gdy przestane sie juz tarzac po
      dywanie ze smiechu (btw, nalezaloby stworzyc specjalny Fundusz Na Wymiane Dywanow
      Zniszczonych W Wyniku Mysli Glebokich Obiektow Drogich) natychmiast dowloke sie
      do klawiatury (mam nadzieje, ze nie popadne w hyperwentylacje) i wydam oficjalna
      ocene nowych kandydatur.
      Przygotowujaca sie do stawienia czola Perfekcyjnosci,
      PP Trin

PS sadzac po cialach prezentowanych nad polskimi jeziorami, ktore to ostatnio
      mialam okazje ogladac, jak i po ich skapym zakryciu, wiara w Jedyne Piekno
      zatacza coraz szersze kregi. spiesze jednak poinformowac, ze zadne z nich nie
      zbliza sie nawet do standartow wyznaczanywch przez nasze boskie obiekty Lalke
      (LiP) i Marzenke (MiF).
      • trin Re: FANKLUB OBIEKTÓW 05.08.01, 23:05
        Zapomnialam jeszcze dodac, ze dlugosc watkow jest niezwyklym powodem do dumy
        Zarzadu. Niech sie schowaja wszystkie Bridget (z ich walkami tluszczu i
        cellulitisem). Nikt nie pokona prawdziwej perfekcji!!!

Przeraza natomiast ignorancja na wyzszych szczeblach wladzy, wyrazana przez
        niezainteresowanie sie portalu Gazety oddaniem oddzielnego forum (czy fora? moze
        jakis przystojny, oczytany i nieziemsko inteligentny mezczyzna oswieci
        ograniczona lingwistycznie kobiete...) na uzytek naszego Klubu. To byloby
        piekne... mozna by wtedy zakladac watki tematyczne, np "TRAGEDIA!!! 0.5 dkg
        nowego tłuszczu na lewym podudziu Lalki" lub "SKANDAL: Marzenka Przeczysta juz 3
        godziny czeka na kolejna operacje ust!".... jak to milo pomarzyc... moze jeszcze
        pozwolonoby nam stworzyc nowa szate graficzna, pelna rozu, pszczolek i kokardek.
        • Gość: mea Re: FANKLUB OBIEKTÓW IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 13:29
          Droga PP - a oprócz różu koleżanka zapomniała o zielonej wstędze orderowej
          zakładanej naszym Obiektom w ramach Wielkiego Oddania Usług nam, biednym fankom
          za ich tak wnikliwą mądrość, nieomylność howgh.

marzenko Przeczysta, Lalko Najdoskonalsza - już usta sobie zrobiłam -
          oczywiście permamentnie i przynajmniej na 3 - 4 lata mam to z głowy. Teraz
          biorę się za cellulit i tłuszczyk na moim brzuszku. Prowadźcie mnie w Imię
          Wasze najuwielbieńsze moje Obiekty Westchnień. Wiem,że nie dorównam Wam w
          pełni, ale może mój cień będzie choć trochę podobny do Was O Najdoskonalsze!

Guciu Najsłodszy i Ty Marcinie Nieomylny - pamiętając o Was czytam tylko Zycie
          na Gorąco, Chwilę dla Ciebie i inne podobne czasopisma. Mądrości z nich płynące
          przenoszę na grunt mego życia.
          Dlaczego się nie odzywacie O NAJUWIELBIEŃSI, przecież musimy Was bezgranicznie
          kochać. napiszcie choć jedno zdanie.
          pzdr. mea
    • suzume POTENCJALNY OBIEKT 06.08.01, 13:58
      Drogie Siostry w niedoli!

Oto znalazłam na forum "Być kobietą" wątek pt: "Czy normalna kobieta może być
      feministką?" - dla mnie miodzio. Dołączcie swoje głosy do dyskusji, bo coś tam
      łyso:
      https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=212&wid=85344&aid=85344

TAD - prowadź nas o najmądrzejszy z mędrców!

DP suzume
      • Gość: des Re: POTENCJALNY OBIEKT IP: 194.181.86.* 06.08.01, 14:49
        Zgadza się! Ja natomiast zwróciłam uwagę na osobnika o nicku ''jan'' (''czy
        prawdziwa kobieta musi być matką'', a niegdyś - to chyba nie zbieżność nicków -
        ''Zbyt liberalne wychowanie dziewcząt''). Interesujący wydaje mi się również
        Rafal (''Ile lat można czekać na mężczyznę'') - ten dobór słownictwa, ten sposób
        argumentacji ...

z neofickim pozdrowieniem
        des
        • suzume Re: POTENCJALNY OBIEKT 06.08.01, 15:11
          Gość portalu: des napisał(a):

> Zgadza się! Ja natomiast zwróciłam uwagę na osobnika o nicku ''''jan'''' (''''czy
          > prawdziwa kobieta musi być matką'''', a niegdyś - to chyba nie zbieżność nicków -
          > ''''Zbyt liberalne wychowanie dziewcząt'''').

Prawda, że niezwykle płodny (he he he) umysł?

> Interesujący wydaje mi się również Rafal (''''Ile lat można czekać na
          > mężczyznę'''') - ten dobór słownictwa, ten sposób argumentacji ...

Od razu ujął mnie swoją literacką polszczyzną i szerokim słownictwem daleko
          wykraczającym poza prosty słownikowy zakres. O złotousty!

DP suzume
    • aleena Re: FANKLUB OBIEKTÓW 06.08.01, 18:32
      Dzien dobry wszystkim,
      Aleena, CK ds Machania Nogami Obiektu Lalka uprzejmie informuje, ze odnotowala
      i przyjela do wiadomosci w swoim malym kobiecym mozgu istnienie nowego watku
      (tylko dlaczego Gazeta nie chce odnotowac i przyjac do wiadomosci potrzeby
      istnienia oddzielnego Forum - moze jasne oswiecony Gucio mi to wytlumaczy).
      Pozdrawiam Szanowny Zarzad, bije poklony niezliczonym Obiektom, zarowno obecnym
      jak i to-be.

Niestety badania nad zbawiennym wplywem machania nogami Obiektu Lalka chwilowo
      zatrzymaly sie, ale powroce do nich jak tylko bede miala wolna chwile miedzy
      wieszaniem firanek, myciem okien a gotowaniem zupy oraz praniem skarpet
      jakiegos pana stworzenia, przy zalozeniu, ze jakis pan stworzenia zaszczyci
      moje nieszczesliwe i niespelnione (bez meza i dzieci) zycie i zechce mi
      laskawie pokazac moje miejsce w przyrodzie.

Tymczasem pozdrawiam klubowo i lece wzniesc toast testosteronem na forum o
      feminizmie.

BtL
      Aleena

no i specjalne pozdrowienia dla Mei - bylam w Bialym w ten weekend zobaczyc sie
      ze swoja wspaniala rodzinka (to jak feministka, czy nie, bo swoja rodzine
      uwielbiam?)
      a w ogole to ucieklam z Bialegostoku prawie piec lat temu na studia i na razie
      nie zanosi sie na powrot (ach ta kariera :))
      • Gość: mea Re: FANKLUB OBIEKTÓW IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 10:57
        Ale dałam plamę. W którejś swojej wypowiedzi napisałam "ból" przez "u". Ale po
        przemysleniu doszłam do wniosku, że zbliżam się do ideału. Ortograficzny ideał
        naszych Panów Obiektów to ja - Wasz Bul, a po zrobieniu wcześniej ust a wczoraj
        akrylowych paznokci - prawie Marzenka i Lalka Najdoskonalsza.
        A wy - moje koleżanki w niedoli - jakie rezultaty osiągnęłyście na polu
        samodoskonalenia się? Jeszcze wyhaftuję serwetkę i będzie super!
        Do Aleeny - ja tym razem w weekend uciekłam do raju 15 km za Mrągowem. I muszę ci
        przyznać, że zmieniłam hierarchię miejsc, w których chciałabym być.
        1. Lato - jezioro Zalec
        2. pozostały okres - Białystok

Trzym się ziomka
        Wszystkim koleżankom i Tobie Drogi Zarządzie buziaczki (jakimi ustami!!!!!)
        Pięęęęęękna mea
    • Gość: des Re: FANKLUB OBIEKTÓW IP: 194.181.86.* 08.08.01, 09:25
      Drogi Zarządzie!
      Drogie Siostry w doli i niedoli!

Pojawił się dość zabawny wątek pod niezmiernie dramatycznym tytułem "zemsta na
      feministce". Jest to przejaw tzw. ''chłoptasiowej solidarności'' w obliczu
      wspólnego wroga, którym jest: BABA Która Upodliła Najlepszego Przyjaciela!
      Wredna suka, a jak wredna suka to oczywiście feministka (w ramach prostej
      implikacji), do tego brzydka i obrzydliwa (to wszystko cytaty z odnośnego
      wątku). Portret Doriana Greya w zaawansowanym stadium wysiada przy tym
      monstrum! Mścić się zatem trzeba (na niej). Hej panowie szable w dłoń!

Wobec powyższego sugeruję tzw. ''wspomagającą obecność'' na wzmiankowanym wątku
      jednego z naszych Obiektów - sądzę, że Marcin - Siłą Argumentów Powalający
      byłby tu najwłaściwszy.

pzdr des
    • suzume Gucio 08.08.01, 16:07
      Drogie Siostry w niedoli!

Zauważyłyście już niewątpliwie wątek "Gucio is back". Mistrz nasz i Przewodnik
      zapowiedział tam, że nie pojawi się na wątku klubowym, co dotychczas
      konsekwentnie czyni. :((( Bólem to napawa moje serce, bo jakże my biedne małe
      kobietki mamy sobie poradzić z wyszukiwaniem jego szowinistycnych aforyzmów???
      Ale chcę też podzielić się z Wami inną troską. Oto Gucio odmówił wypowiedzenia
      się na wątku "Feminizm - co to jest?" - nie chce stworzyć dla nas jedynie
      słusznej definicji tego pożałowania godnego zjawiska. Odmówił również
      ustosunkowania się do wypowiedzi niejakiej Lilki, która według mnie niezwykle
      słusznie określiła tzw. feministki (fe-ministki?). Jakże to tak??? Gucio nie
      chce wypełniać obowiązków obiektu i pozostawia nas samym sobie? Błądzące,
      niepewne, niepouczone... Biada nam!

DP suzzume
      • aleena Re: Gucio 08.08.01, 22:56
        Witam Towarzyszki doli i niedoli,
        mnie takze zaniepokoila niechec Gucia do udzielania sie na watku fanklubu
        (ontopiczne pytanie do GAzety - czemu nie na forum fanklubu?:()
        oraz odmowa sformulowania Jedynej i Slusznej Definicji Fe-minizmu.
        Moze Obiekt Gucio (GR) zada ofiar z ludzi?

Buziaczki i pozdrowionka
        BtL
        Aleena

• Gość: Viola Re: Pytanie do miłościwie zarządzającego zarządu IP: *.pp.com.pl 09.08.01, 12:26
      Jako aspirantka do tytułu członka (hm...) fan klubu, ośmielam się pokornie
      zapytać, czy osobnik używający nicka Mario2 mógłby ewentualnie uzyskać status
      obiektu? Jest on ostatnio moim ulubieńcem i obiektem adoracji. Myślę zresztą,
      że jego pełne wdzięku posty znane są już Zarządowi i moja skromna prośba
      zostanie przez w.w. Zarząd rozpatrzona pozytywnie. Kreślę się z szacunkiem
      V.
      • suzume Re: Odpowiedź miłościwie zarządzającego zarządu 09.08.01, 15:57
        Gość portalu: Viola napisał(a):

> Jako aspirantka do tytułu członka (hm...) fan klubu, ośmielam się pokornie
        > zapytać, czy osobnik używający nicka Mario2 mógłby ewentualnie uzyskać status
        > obiektu? Jest on ostatnio moim ulubieńcem i obiektem adoracji. Myślę zresztą,
        > że jego pełne wdzięku posty znane są już Zarządowi i moja skromna prośba
        > zostanie przez w.w. Zarząd rozpatrzona pozytywnie. Kreślę się z szacunkiem
        > V.

Droga Aspirantko!
        Zarząd jest skłonny pozytywnie rozpatrzyć wniosek Kandydatki na (hm...) Klubu pod
        warunkiem jednakże, że jako pełnoprawna klubowiczka zechce Koleżanka przyjąć na
        siebie obowiązki Członkini-Opiekunku ww. potencjalnego obiektu. Obowiązki Członka
        (hm...)-Opiekuna wiążą się z nieustającą adoracją wybranego obiektu.

Pozdrawiam
        DP suzume
    • Gość: mea Re: FANKLUB OBIEKTÓW IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 14:59
      Nasz nieomylny SuperGucio pokazał się w innym wątku o gorzej wykształconych i
      zarabiających partnerach.
      Towarzyszki w niedoli (oj dolo ty nasza) przeczytajcie wypowiedź naszego Guru.
      Co ty na to suzume? Ale ci się trafiło! Taki podrywacz!!!!!
      pzdr
      • suzume do mei i innych członkiń w sprawie wyznania gucia 09.08.01, 16:25
        Gość portalu: mea napisał(a):

> Nasz nieomylny SuperGucio pokazał się w innym wątku o gorzej wykształconych i
        > zarabiających partnerach.
        > Towarzyszki w niedoli (oj dolo ty nasza) przeczytajcie wypowiedź naszego Guru.
        > Co ty na to suzume? Ale ci się trafiło! Taki podrywacz!!!!!
        > pzdr

Droga Koleżanko!
        Obawiam się, że jesteś zwyczajnie zazdrosna o to, że SuperGucio wybrał mnie
        (dając tym wyraz swojego doskonałego gustu) a nie Ciebie... ;)

A tak poważnie. Ponieważwątek tamten nie należy do stowarzyszonych z Klubem
        ustosunkuję się do postu Gucia tutaj (a nuż w poszukiwaniu odpowiedzi zbłądzi w
        nasze niskie progi?).

=====

Re: Partner gorzej wykształcony, gorzej zarabiający -JAK TO WIDZICIE?H
        Autor: Gość portalu: Gucio
        Data: 09-08-2001 14:43 adres: 194.181.183.*

--------------------------------------------------------------------------------

ojejku jejku! ale dramat! co prawda skierowalas swoje pytanie do kobiet, jednak -
        mimo ze jestem marnym samcem - pozwole sobie zabrac glos w tej sprawie, poniewaz
        wstrzasnela mna twoja historia.

[Zauważcie, że tutaj Gucio okazał swoją męską wrażliwość]

wyobraz sobie, ze ja tez mialem podobny problem, tzn. nie z glupszym od siebie
        facetem, tylko kobieta, a wlasciwie kobietami. ilez to ja razy probowalem z
        gorzej ode mnie wyksztalconymi partnerkami, nie wsponinajac juz nawet o ich
        miernych zarobkach. i nici. mimo, ze byly fantastycznymi kochankami i szalaly za
        mna otepiale, moje uczucia byly wolno acz systematycznie tlumione ich notorczna
        glupota i biedota. po prostu temat ten wczesniej czy pozniej wyplywal jak ryby w
        zalewie zegrzynskim.

[Najgorzej z tym ubóstwem - przeszkoda nad przeszkodami]

postanowilem teraz rozejrzec sie za jakas madrzejsza i lepiej ode mnie
        zarabiajaca panna. (pst! moze zauwazylas, ze przystawiam sie na tym forum do
        niejakiej suzume, bogini seksu i intelektu, czoc szczerze obawiam sie, ze mniej
        zarabia). zaraz zaraz! tylko jak w koncu znajde taka bogatsza i madrzejsza to ona
        bedzie miala ten sam dylemat co ty!

[Co do zarobków nie będę polemizować, ponieważ nie są mi znane dokładne dane
        dotyczące drugiej strony. Poza tym problem ten wisi mi na kształt kalafiora.
        Rozumiem, że tak jak kobiety wabią ogolonymi nogami, Guciowie eksponują
        portfele ;)
        Natomiast, jak rozumiem, jako bogini intelektu nie mam sobie równych (czyżby
        nawet wśród Guciów??? nie-moż-li-we), więc może jako obiekt "przystawiania się
        do" powinnam zacząć się zastanawiać nad ww problemem i popaść w ten sam dylemat?
        Obawiam się jednak, że ustawienie mnie na piedestale bogini intelektu, że o
        seksie nie wspomnę, stawia mnie wyżej obiektów, ktore wszak bóstwami (jeszcze)
        nie są. Siostry! Nie możemy do tego dopuścić. Nie dajmy się podpuścić obiektowi,
        który niechybnie chce nas wypróbować.]

o jejku jejku!

[Kolejny dowód męskiej wrażliwści!]

pzdr
        suzume
    • Gość: suzume O Guciu, po raz drugi - oficjalne upomnienie IP: *.man.polbox.pl 10.08.01, 11:13
      Zarząd zauważył ostatnio pewne działania Gucia mające na celu (jak sam Gucio
      był to łaskaw ująć) "przystawienie się do niejakiej suzume". Nie są to
      działania odpowiednie dla obiektu, a wszelkie próby uczynienia z członkini
      fanklubu obiektu uwielbienia obiektu uwielbienia uważamy za próby odwrócenia
      naturalnego porządku świata. Zarząd mógłby popaść w jeszcze większe
      samouwielbienie (aby sprostać obowiązkom bogini seksu i intlektu) i przestać
      czcić obiekty. A tego byśmy chyba nie chcieli, prawda? Zgodnie z sugetiami
      Klubowiczki wasi, zawartymi w mailu do zarządu, oficjalnie upominamy Gucia.
      Przypominamy, że Gucio powinien skupić całą swoją energię na tworzeniu
      nieśmiertelnych szowinistycznych aforyzmów, a nie na czczeniu nóg DP suzume.
      Tym bardziej, że na temat ww nóg Gucio nic i nie wie i domniemywać jeno może,
      że są ich dwie sztuki (jak u większości przedstawicieli rasy ludzkiej). Wzywa
      się przeto Gucia do spełnienia obietnicy i udostępnienia Jedynie Słusznej
      Definicji oraz do powrotu do pełnienia oficjalnych obowiązków (przyjemna woń i
      złote myśli).

BtL
      DP suzume
    • suzume Radio Zet nas wspomaga. A Gazeta.... :( 10.08.01, 11:49
      Wszystkie Członkinie zainteresowane dążeniem do ideału Lalki Najdoskonalszej oraz
      Marzenki Przeczystej zapraszam do odwiedzenia stron Radia Zet:
      http://www.radiozet.com

Znaleźć tam można grę pt. "Ubierz Lalę" :)))

DP suzume

PS: Gucia może zainteresuje fakt, że Lalę można też rozebrać... ;)
    • Gość: mea do suzume IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 12:08
      Droga DP suzume - jak dobrze się domyśliłas - jestem trochę zazdrosna o
      czczenie cię przez nasz Pierwszy Obiekt. Ale jak mówi nasz pułkownik
      Wołodyjowski "nic to Baśka, nic to" :)))))).
      Lecz po przeczytaniu dalszych twoich wypowiedzi wiem dlaczego jesteś w
      zarządzie. Nie dałaś się omamić pięknym słówkom naszego Super. Mądra
      dziewczynka !!!
      pzdr z zazdrością
      mea
      • suzume Re: do mei 10.08.01, 12:21
        Dziękuję :)

Zauważyłaś już pewni mój fanklub utworzony przez Gucia... Oświadczam, że nie
        udzieliłam ani nie udzielę autoryzacji (bo jakże to tak, żeby obiekt czcił
        fankę???).

Pzdr
        suzume
        • Gość: mea Re: do suzume IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 12:33
          Jeszcze tam nie wchodziłam, bardziej interesuje mnie to co tu się dzieje. Jak
          przeczytam to podzielę się opinią.
          pzdr
    • Gość: kathy Re: FANKLUB OBIEKTÓW IP: 195.117.174.* 10.08.01, 12:39
      Czytałam posty tego wątku ze zdumieniem. A oto refleksje:
      1.Temat wątku jest moim zdaniem typowym przykładem tematu zastępczego, ponieważ
      dyskutantki z wielu innych wątków utworzyły ten, by pastwić się nad osobami o
      poglądach innych, niż wyznawane przez nie, nie odnosząc się przy tym wcale do
      poglądów, lecz do osób. Czy o to chodzi w dyskusji?
      2.Dyskutantki mają dużo wolnego czasu, który z zapałem wykorzystują na czczą
      gadaninę.
      Pozdrawiam
      P.S. Nie podzielam poglądów wymienionych tu obiektów, ale nie lubię takich
      metod.
      • Gość: mea Re: FANKLUB OBIEKTÓW IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 12:47
        nie ma sprawy, to twoje zdanie i szanuję je. Rób jak uważasz. Mnie jest tu b.
        dobrze.

Do DP suzume: byłam, zobaczyłam, oniemiałam. Ależ plagiator!!! W końcu nie ma
        się czemu dziwić - jest naszym OBIEKTEM.
        pzdr
      • suzume Re: FANKLUB OBIEKTÓW 10.08.01, 13:47
        Gość portalu: kathy napisał(a):

> Czytałam posty tego wątku ze zdumieniem. A oto refleksje:
        > 1.Temat wątku jest moim zdaniem typowym przykładem tematu zastępczego, ponieważ
        > dyskutantki z wielu innych wątków utworzyły ten, by pastwić się nad osobami o
        > poglądach innych, niż wyznawane przez nie, nie odnosząc się przy tym wcale do
        > poglądów, lecz do osób. Czy o to chodzi w dyskusji?

1. Nie jest to temat zastępczy, ale utworzenie tematu brakującego.
        2. Chyba jednak nie czytasz ze zrozumieniem, jeśli uważasz, że nie odnosimy się
        do polądów a tylko do osób.
        3. Nie pastwimy się a wręcz przeciwnie podziwiamy i adorujemy :)
        4. Wątek ten nie służy dyskusji w takim sensie, w jakim Ty to rozumiesz (czyli
        jak rozumiem wypowiedzi zwięzłe i na temat...)

> 2.Dyskutantki mają dużo wolnego czasu, który z zapałem wykorzystują na czczą
        > gadaninę.

Co Członkinie Klubu robią za swoim czasem jest tylko i wyłącznie ich sprawą i nie
        należy się subiektywnie czepiać osób :) - lepiej polemizować z poglądami.

> P.S. Nie podzielam poglądów wymienionych tu obiektów, ale nie lubię takich
        > metod.

My też nie podzielamy ich poglądów, ale jak widzisz pracujemy nad sobą :)

Pozdrawiam
        suzume
    • suzume Re: FANKLUB OBIEKTÓW 13.08.01, 16:59
      Drogie Klubowiczki i Obiekty!
      Udaję sie na tygodniową misję w Góry Stołowe, gdzie będę głosić naszą sprawę.
      Mam nadzieję, że wątek nie zaniknie, podtrzymywany przez Was, Westalki :)

DP
      suzume
      • Gość: mea Re: FANKLUB OBIEKTÓW IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.08.01, 09:50
        nie zniknie. będziemy podtrzymywać. Ja w imię głoszenia prawd naszych guru
        ostatni weekend spędziłam w Grodnie. Głosiłam chwałę Obiektów (wszystkich) z
        całą mocą na jaką było mnie stac. A potem stałam w kolejce na granicy 19 godzin.
        Czegóż się nie robi dla dobra sprawy drogie siostry. Teraz walę do garów.
        BtL
        mea
      • Gość: des Re: FANKLUB OBIEKTÓW-do suzume IP: 194.181.86.* 14.08.01, 11:21
        Droga DP!
        Życzę dużo słońca i owocnej misji w Górach Stołowych (proszę o pozdrowienie ich
        ode mnie - kiedyś tam bywałam), nie pobłądzenia w labiryncie Błędnych Skał ;)
        Ja ze swej strony obiecuję swymi wysiłkami wesprzeć starania Mei oraz
        pozostałych sióstr-klubowiczek w podtrzymywaniu płomienia wątku Fanklubu.
        Idee Gucia i Lalki wiecznie żywe!!!

des
    • Gość: Ped Re: FANKLUB OBIEKTÓW Do Mary i Sary IP: 212.191.70.* 14.08.01, 17:13
      Dziewczyny - dzieki Wam za uznanie . A jednak sprawdza
      sie opinia Jerzego Urbana , ze wystarcza w TV
      dostatecznie dlugo pokazywac pieniek drzewa , a
      widzowie przyzwyczaja sie i polubia go . Najwyrazniej
      dotyczy to rowniez wypowiedzi w dyskusjach na Forum .
      Pozdrawiam moje Wielbicielki .
      • sara Re: FANKLUB OBIEKTÓW - nad. Sara 15.08.01, 10:32
        Chce wyraznie podkreslic, iz w zwiazku z ryzykiem dalszych kontaktow z
        Pedem/Oicugiem?babolubem/Guciem, a tak naprawde Dzidkiem J zwalczylam pokuse
        stowarzyszania sie w niejakim FC Obiektow. Stalo sie tak, mimo zapewnien
        zarzadu, ze "ich" Gucio to ktos inny niz Pedzio, o czym maja swiadczyc
        przeblyski inteligencji, ktorych ze smutkiem stwierdzam , nigdy nie dostrzeglam
        u rzeczonego Peda.
        Tak wiec Ped nie masz co dziekowac, ani Sarze i Mary, ktore maja cie juz dosc,
        ani FC Obiektow, ktore wyrazily niejakie uznanie innemu osobnikowi o nicku
        Gucio. Rozumiesz juz teraz, czy trezba jeszcze raz i wolniej? Mam nadzieje, ze
        moze cos jarzysz, bo to sie robi naprawde meczace.
    • Gość: Mina Re: FANKLUB OBIEKTÓW IP: *.turboline.skynet.be 14.08.01, 18:06
      Czesc Dziewczyny! Forum odkrylam wczoraj i zachwycilam sie do tego stopnia, ze
      dzis juz ledwo na oczeta kaprawe przegladam. Ped rzucil mie sie w percepcje od
      razu (cholera, mam wrazenie ze znam faceta... tera bedzie wolacz do Peda: to
      Ty, Pawelku?!), Marzenki musialam juz sobie juz poszukac. Skwituje krotko: nie
      wierze. To nie moze byc prawda.
      Czy PT Zarzad i Czlonkinie - Opiekunki bylyby uprzejme podawac szczegolowe
      namiary na co lepsze perelki? A moze jakis nowy wateczek, specjalnie na
      wklejanki cytacikow?
      Pozdrawiam i lacze sie duchowo
      Minka
      • Gość: des Re: FANKLUB OBIEKTÓW - do Miny IP: 194.181.86.* 20.08.01, 13:46
        Czesc Mina!
        Listę wątków zawierających owe ''perełki, czyli złote myśli wyprodukowane przez
        Nasze Wielbione Obiekty znajdziesz w poście ''Kwestie organizacyjne'' (''SPIS
        OBIEKTÓW I ODNOŚNYCH WĄTKÓW ...''). Do tej listy dopisać można następujące
        wątki:
        TAD - "Być kobietą" wątek pt: "Czy normalna kobieta może być feministką?"
        Jan - "Czy prawdziwa kobieta musi być matką", "Zbyt liberalne wychowanie
        dziewcząt"

Przyjemnej i ZAPŁADNIAJĄCEJ UMYSŁ lektury ;)

pzdr Fanklubowiczka des
        • Gość: Mina Re: FANKLUB OBIEKTÓW - Mina do des IP: *.turboline.skynet.be 20.08.01, 19:44
          Dzieki za szczegolowe wspolrzedne. Po lekturze czuje sie nie tylko zaplodniona,
          ale wrecz kielkujaca. Kielkuja mi na suchym ugorze mego szczatkowego mozgu
          pokrytego niepofaldowana kora (drzewna, brzozowa), nastepujace zalazki mysli:
          1 - dziekuje Ci Boziu za to, ze moja matka i ojciec byli normalni
          2 - oraz za to, ze w urlopowej nudzie kazalas mi zbladzic na strony forum
          3 - oraz prosze, pomoz mi rozwiazac dylemat: zabrac laptopa na wywczasy (co
          oznaczac bedzie siedzenie w hotelowym pokoju z nosem w ekranie zamiast na
          plazy), czy tez podjac probe ksztaltowania charakteru i nie zabierac?
    • Gość: Yorick Czy to nie jest aby.... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 00:05
      Ogólnie nie cZytałem, ale wygląda na klub wzajemnego lizania się po fiutach
      (wybaczcie - to luźny cytat z Pulp Fiction). Pzdrv
      • suzume Re: Czy to nie jest aby.... 21.08.01, 13:30
        Gość portalu: Yorick napisał(a):

> Ogólnie nie cZytałem, ale wygląda na klub wzajemnego lizania się po fiutach
        > (wybaczcie - to luźny cytat z Pulp Fiction). Pzdrv

Niezbyt trafiony ze względu na jednolitość płciową klubowiczek. Poza tym, skoro
        nie czytałeś, to o co chodzi?

DP suzume
      • trin Re: Czy to nie jest aby.... 27.08.01, 13:18
        Gość portalu: Yorick napisał(a):

> Ogólnie nie cZytałem, ale wygląda na klub wzajemnego lizania się po fiutach
        > (wybaczcie - to luźny cytat z Pulp Fiction). Pzdrv

Czujemy sie zaszczycone przypisaniem nam tak
        • trin Re: Czy to nie jest aby.... 27.08.01, 13:26
          Czujemy sie zaszczycone przypisaniem nam tak szlachetnej czesci cila, informujemy
          jednak, ze jezeli Szlchetny Pan Y. chce zostac obiektem, to musi bardziej
          postarac sie w kwestii szowinistycznych wypowiedzi.

Z powazaniem,
          PP trin
    • Gość: mea Re: FANKLUB OBIEKTÓW do yoricka IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 11:47
      Te facet, to jest Fanklub samoumartwiających się kobiet idących słuszną drogą
      wytyczoną przez nasze Obiekty Uwielbienia. PP (Pierwsza Przewodnicząca) Trin i
      DP (Druga Przewodnicząca) Suzume swoją głęboką mądrością przyjmują lub nie
      kolejne Obiekty Uwielbienia i kolejne członkinie.
      Radzę zajrzyj na wątek Fanklubu Suzume - będzie tobie w sam raz.
      A kysz.
    • suzume Powrót z misji 21.08.01, 13:41
      Drogie Siostry (dlaczego wciąż nie ma tu gałęzi męskiej?)!!!

Oto wczoraj wróciłam z tygodniowej misji prowadzonej w Górach Stołowych i
      okolicach, ze szczególnym uwzględnieniem Polanicy Zdrój.
      Oto mam dla Was radosną wieść. Polanica okazała się chłonna na nasze hasła.
      Działa tam ponoć najlepszy w Polsce szpital chirurgii plastycznej (o
      konsultacje w tej sprawie proszę Lalkę i Marzenkę), a naulicach widuje się
      panny z rusztowaniami chroniącymi nowo zrobione noski. Powiadam Wam - miód na
      moją duszę.
      Ksiądz z kościoła na górce okazał się zatwardziały i nie chciał przekształcić
      swojego malowniczo i strategicznie położnego kościoła w Świątynię Słusznej
      Sprawy. Dlaczego malowniczo i strategicznie, zapytacie. Otóż górka jest ładna,
      daje możliwości rozsypywania ulotek, rozwieszania transparentów i nawoływania
      przez megafon. Poza tym tuż za kościołem leży Ów Słynny Szpital - obiekt mojej
      czci i adoracji. Ponieważ ksiądz okazał się zatwardziały, wzywam Was,
      Klubowiczki, do podjęcia krucjaty!
      Zbudowana polanickim odkryciem, po pracy udam się do zwykłych i odpowiednich
      dla kobiety zajęć: garów, prania i szorowania podłogi.
      Ku chwale obiektów.

DP suzume
      • wasia Krucjata 23.08.01, 09:16
        suzume napisał(a):

> Drogie Siostry (dlaczego wciąż nie ma tu gałęzi męskiej?)!!!
        >
        > Oto wczoraj wróciłam z tygodniowej misji prowadzonej w Górach Stołowych i
        > okolicach, ze szczególnym uwzględnieniem Polanicy Zdrój.
        > Oto mam dla Was radosną wieść. Polanica okazała się chłonna na nasze hasła.
        > Działa tam ponoć najlepszy w Polsce szpital chirurgii plastycznej (o
        > konsultacje w tej sprawie proszę Lalkę i Marzenkę), a naulicach widuje się
        > panny z rusztowaniami chroniącymi nowo zrobione noski. Powiadam Wam - miód na
        > moją duszę.
        > Ksiądz z kościoła na górce okazał się zatwardziały i nie chciał przekształcić
        > swojego malowniczo i strategicznie położnego kościoła w Świątynię Słusznej
        > Sprawy. Dlaczego malowniczo i strategicznie, zapytacie. Otóż górka jest ładna,
        > daje możliwości rozsypywania ulotek, rozwieszania transparentów i nawoływania
        > przez megafon. Poza tym tuż za kościołem leży Ów Słynny Szpital - obiekt mojej
        > czci i adoracji. Ponieważ ksiądz okazał się zatwardziały, wzywam Was,
        > Klubowiczki, do podjęcia krucjaty!
        > Zbudowana polanickim odkryciem, po pracy udam się do zwykłych i odpowiednich
        > dla kobiety zajęć: garów, prania i szorowania podłogi.
        > Ku chwale obiektów.
        >
        > DP suzume

Na barykady! Należy rozszerzać działalność na inne regiony Polski, szczególnie
        tak obiecujące chiryrgicznie jak ten. Mogłybyśmy negocjować z dyrektorem w/w
        szpitala jakieś promocyjne ceny operacji nosa, której poddałyby się wszystkie
        klubowiczki dla uczczenia doskonałości Lalki. Co do krucjaty, to zamierzam
        własnym sumptem wystawić cały batalion. Już rozesłałam wici wśród co
        doskonalszych znajomych, którzy godnie reprezentowaliby idee naszego klubu:-)))

pzdr, wasia (PK ds. R)
    • suzume Nowy obiekt? 21.08.01, 15:31
      Zapomniałam na śmierć! Co szanowne Koleżanki myślą o kandydaturze Edwarda
      (wątek o biciu żony), bo widzę, że Gucio był dla nas zbyt dobry...

DP suzume
      • Gość: des Re: Nowy obiekt? IP: 194.181.86.* 21.08.01, 16:19
        suzume napisał(a):

> Zapomniałam na śmierć! Co szanowne Koleżanki myślą o kandydaturze Edwarda
        > (wątek o biciu żony), bo widzę, że Gucio był dla nas zbyt dobry...
        >
        > DP suzume
        Edward vel Roman, bo obydwu nicków używa ten nasz Mędrzec. Solidna wiedza poparta
        naukową literaturą. Lista pozycji nie mniej imponująca, niż poziom i sposób
        stosowanej argumentacji. Wprawdzie nie przypominam sobie, by Cialdini wspominał
        coś o biciu żon, ale widocznie mój malutki kobiecy móżdżek nie był w stanie
        zarejestrować tak istotnej informacji. ''Mein Kampf'' wprawdzie nie znalazł się na
        czołowej liście, ale w kolejnych postach Kandydat odwołuje się do tego wybitnego
        dzieła autorstwa tak zasłużonego dla ludzkości przywódcy, jakim był pewien
        austriacki malarz Adolf Hitler. No i ten ''Młot na czarownice''! Zapomniane chyba
        nieco, wiekopomne dzieło początków epoki renesansu. Przecież feministki to
        czarownice (z piekła rodem), co już nie raz zostało stwierdzone na różnych
        wątkach niniejszego forum! A więc MŁOTEM JE, MŁOTEM!!! Tudzież innymi akcesoriami
        zalecanymi przez braciszków zakonnych - Sprengera i Insistora. Proponuję, abyśmy
        i my owo dzieło włączyły do kanonu lektur obowiązkowych, a sugerowane tam
        praktyki stosowały wobec opornych na wiedzę krzewioną w ramach Misji. Skoro są
        sprawdzone, słuszne i skuteczne ....
        Reasumując w konkluzji - popieram wysuniętą kandydaturę.

BtL i pzdr
        des

PS. Gucio istotnie był ZBYT DOBRY dla nas. Edward to przynajmniej wie, jak z
        takimi postępować .... ;)
      • lucy1 Re: Nowy obiekt? 23.08.01, 16:24
        Szanowny Zarządzie, kochane CK!
        Witam Was wszystkie bardzo serdecznie po urlopie owocnym w krzewienie kultu
        Obiektów i ze szczęściem w duszy widzę, że oto kult kwitnie i zatacza coraz to
        szersze kręgi!
        Jako czołowa wielbicielka Obiektu Marcin oraz SPAWNM (Specjalista d/s
        Promowania Absolutnej Wszechwiedzy Najdoskonalszego Marcina-który to tytuł
        Szanowny Zarząd przyznał mi w łaskawosci swojej)nie mogę również pozostać
        obojętna na jakże pouczające wywody Edwarda vel Romana!!! I to jakże naukowo
        poparte!!! Jakie uprawomocnione poprzez wieki korzystnej praktyki!!!
        Po przeczytaniu wątku poczułam, że, choć głupia, nieinteligentna i pozbawiona
        woli, to jednak nawet pomimo powyższych cech NIE JESTEM PRAWDZIWĄ
        KOBIETĄ!!!!!!!!
        To straszne!!!!! Jakże mogłam być taka zadufana w sobie, taka pewna, że jedynie
        fakt posiadania słabego mózgu, brak inteligencji, słabość fizyczną,
        niezrozumienie najprostszych rzeczy itp. sprawia że jestem kobietą!!!
        Kajam się!!!
        Wstydzę!!!
        Ja, która nigdy nie dostałam w skórę od chłopa, nawet najmniejszego klapsika
        wymierzonego choćby pogrzebaczem, nawet kopa w tzw "okolice" ja śmiem mniemać
        sie żoną????
        Drogie CK trzeba coś z tym zrobić. Jeżeli zdecydujemy się dołączyć Edwarda vel
        Romana w poczet naszych Obiektów (za czym gorąco optuję) proponuję włączyć do
        Deklaracji Członkowskiej stosowny podpunkt treści mniej więcej : "Obiecuję
        zobowiązać mojego męża/narzeczonego/chłopaka (niepotrzebne skreślić) do
        wymierzania mi stosownych dla mojej pozycji społecznej kar cielesnych
        polegających na biciu mnie dłonią/pogrzebaczem/kijem bejsbolowym (niepotrzebne
        skreślić) gdy tylko okażę najmniejszą niesuborynację wobec w/w Pana i Władcy. W
        przypadku braku niesubordynacji mąż/narzeczony/chłopak obowiązany będzie do
        wymierzania kary cielesnej cyklicznie, abym nie zapomniała kim jestem i gdzie
        jest moje miejsce.

Pozostaję z szcunkiem
        CK Lucy SPAWNM
    • suzume Widziałyście nowe forum? 27.08.01, 10:46
      Nazywa się "fitness" i jest super. Zwłaszcza niejaki Karol podbił moje serce.
      Chyba go nazwę Lalek ;)

pzdt
      DP suzume
      • Gość: mea Re: Widziałyście nowe forum? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 11:20
        cześć dziewczyny, panienki, panienki z odzysku, mężatki, wdowy i inne, witam po
        urlopie. Z pełną werwą wracam do krzewienia naszych idei. na początek zapoznam
        się z pięknym wątkiem na temat bicia żon, a potem poćwiczę fitness. Wrażenia z
        lektury po przeczytaniu.
        lecę tam - oczywiście na miotle!
        pzdr
      • wasia Jak to Karolek? 27.08.01, 16:08
        suzume napisał(a):

> Nazywa się "fitness" i jest super. Zwłaszcza niejaki Karol podbił moje serce.
        > Chyba go nazwę Lalek ;)
        >
        > pzdt
        > DP suzume

Karolek?
        Nie jest to aby przypadkiem nasz znajomy Volksdeutch?!
        pzdr, wasia

• suzume Re: Jak to Karolek? 28.08.01, 10:06
          wasia napisał(a):

> suzume napisał(a):
          >
          > > Nazywa się "fitness" i jest super. Zwłaszcza niejaki Karol podbił moje ser
          > ce.
          > > Chyba go nazwę Lalek ;)
          > >
          > > pzdt
          > > DP suzume
          >
          > Karolek?
          > Nie jest to aby przypadkiem nasz znajomy Volksdeutch?!
          > pzdr, wasia
          >

Z pewnością dlatego tak dba o swoje aryjskie ciało ;>

pzdr
          suzume
          • wasia Aryjskie ciało;))) 31.08.01, 16:11
            suzume napisał(a):

> wasia napisał(a):
            >
            > > suzume napisał(a):
            > >
            > > > Nazywa się "fitness" i jest super. Zwłaszcza niejaki Karol podbił moj
            > e ser
            > > ce.
            > > > Chyba go nazwę Lalek ;)
            > > >
            > > > pzdt
            > > > DP suzume
            > >
            > > Karolek?
            > > Nie jest to aby przypadkiem nasz znajomy Volksdeutch?!
            > > pzdr, wasia
            > >
            >
            > Z pewnością dlatego tak dba o swoje aryjskie ciało ;>
            >
            > pzdr
            > suzume

Czyli nie jest prawdą, że: "Aryjskiego ciała nigdy nie za mało"???
            pzdr, wasia

• suzume Re: Aryjskie ciało;))) 31.08.01, 16:29
              wasia napisał(a):

> Czyli nie jest prawdą, że: "Aryjskiego ciała nigdy nie za mało"???
              > pzdr, wasia

Ja bym nawet powiedziała, że "aryjskiego ciałka nigdy za dużo" ;)

pzdr, suzume

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka