diabel-tasmasnki 04.06.08, 18:13 Kobieta która taki stanik zakłada ma wole i zamiar oszukiwania. To świadome i zamierzone oszustwo czy to jest etyczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:14 A może chce fajnie wyglądać i ma gdzieś co Ty o tym myślisz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:16 przeciez pojmowanie swojej osobowosci przez pryzmat cyckow jest puste;] Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:20 no to dowaliłaś paniom. Z jednej strony tyle nam trąbią o tym że dla faceta najważniejsze nie powinny być cycki a z drugiej strony noszą push-upy kłamczuszki :D Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:22 diabel-tasmasnki napisał: > Z jednej strony tyle nam trąbią o tym że dla faceta > najważniejsze nie powinny być cycki a z drugiej strony noszą push-upy > kłamczuszki :D Bardzo trafne spostrzeżenie :] Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva ten kto trabi rzedziej nosi i tylko ze wzgledow 04.06.08, 18:46 estetycznych Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:31 Ale nikt tu nie mówi o osobowości. Wygląd a osobowość to dwie różne kwestie. Jednak w niektórych ciuchach lepiej się po prostu wygląda w push-upie. A każdy chyba po prostu lepiej się czuje, gdy ma świadomość tego, że wygląda dobrze. I to nie chodzi o oszukiwanie facetów, bo jak się ubieram nie myślę o tym by faceci zwracali na mnie uwagę. Nie wiem czy moje staniki to push-upy czy nie, bo się na nich nie znam za bardzo, ale noszę takie z drutami i lekkim usztywnieniem, a nie taką szmatkę lub koronkę, bo zwyczajnie jest mi w takim wygodniej. Dla mnie to kwestia komfortu. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:17 oszust także ma gdzieś osoby które oszukał Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:19 Fajnie to jest bez stanika. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:35 Ale niewygodnie. Nie wiem jak inne panie, ale zakładając ciuch na siebie chce być atrakcyjna dla mnie, bo wtedy czuję się lepiej, mam lepszy humor i więcej pewności siebie. Nie muszę się dodatkowo przejmować, że coś z moim wyglądem jest nie tak i dlatego ogólnie chyba panie dbają o siebie. Gdybym patrzyła na to co lubią faceci to nosiłabym tylko wydekoldowane bluzki, mini spódniczki i szpile, a tego nie robię. Raczej wydaje mi się, że się ubieram aseksualnie i wygodnie, bo nie mam zamiaru nikogo kusić. Nie odpowiada mi styl wampa albo takiej seksi kocicy. Ale staniki szmatki to nosiłam w podstawówce jak miałam małe piersi i było to wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:39 patrz! czy to nie jest tak,ze czujesz sie lepiej,bo ze lepiej wygladasz w oczach innych? czy jak siedzisz sama w domu to malujesz sie/czeszesz/storisz/perfumujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:41 Zaskoczę się. ;) W domu też staram się ładnie wyglądać, bo wtedy mam lepszy humor i lepiej mi się pracuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:46 wiesz...to juz szczyt puszenia sie;] ja tam mimo wszytsko uwazam,ze nawet chec podobania sie sobie jest zwykla narcystyczna degrengolada osobowosci;] nie zebym sama nie lubila ladnie wygladac czasami;] kazdy lubi...prawie kazdy;] Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:51 Po prostu jest tak, że ja się sobie generalnie nie podobam. I wolę się zrobić nieco nawet po domu żeby nie dołować się patrząc w lustro. I w sumie mam gdzieś czy to jest puszenie się czy nie skoro pomaga to mojej psychice. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 20:17 avital84 napisała: > Po prostu jest tak, że ja się sobie generalnie nie podobam. Głupia Ty, ech :P Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 22:34 stanik poprawia CI humor? o kurczę ja to jestem bardziej wymagajaca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_brzeg Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:16 Ja ostatnio widziałem gdzieś męskie bokserki push-up ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:36 Ło matko. ;P To dopiero jest nabieranie drugiej osoby. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:18 Czy robienie makijażu jest etyczne? Czy noszenie obcasów jest etyczne? Czy malowanie paznokci jest etyczne? Czy uczciwe jest noszenie biżuterii? Krawata? Używanie perfum lub wody po goleniu? Samo golenie? A może wręcz przeciwnie, noszenie zarostu jest nieetyczne? Opanuj się, Diable :-) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:14 jest różnica między noszeniem krawata a oszukańczym push-upem. push-upwprowadza w błąd przy ocenie trzeciorzędnych cech płciowych, o krawacie nie można tego powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:24 piersi nie sa 3-rzedna cecha plciowa..sa tym co rozroznia plci..a do tego sa bardzo wazne w procesie rozmnarzania..sa gdzies miedzy 1 a 2-rzedna Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 22:45 > jest różnica między noszeniem krawata a oszukańczym push-upem. push-upwprowadz > a > w błąd przy ocenie trzeciorzędnych cech płciowych, o krawacie nie można tego > powiedzieć. Ale o goleniu się już można. Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:18 już był taki wątek a etyczne jest lecenie na biust? jesli facet połasi się na fajny biust w puszapie to sam jest sobie winny :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:06 no chyba na tym polega popęd sexualny że leci sie na atrybuty płciowe. Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 22:36 a Ty z tej starej freudowskiej szkoły skoro uważasz ze popęd rządzi wszystkim :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:19 one w ogole sa jednym wielkim oszustwem. Sztuczne rzesy, sztuczne usta, cycki, pazury, opalenizna, wlosy i ich kolor, szpilki ze niby sa wyzsze, itd itp. A na koniec sztuczna blonka, ze niby nigdy z nikim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Proponuję... 04.06.08, 18:19 ...wyrzucać WSZYSTKIE poduszki z męskich marynarek i garniturów (niezorientowanym w sztuce krawieckiej donoszę,że poduszki znajdują się w ramionach. Czasem jest tam też sztywniejszy materiał). Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Proponuję... 04.06.08, 18:22 a w jakim celu wszywa sie poduszki w damskie garsonki? Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:23 ja jestem etyczna i nie nosze. balabym sie ze koles pomysli ze mam cycki i zechce mnie przeleciec, a jak zobaczylby ze nie mam to by mnie zostawił niedorżniętą. z dwojga zlego wole codziennie byc płaszczakiem i zadowalac sie mezczyznami dla ktorych plaska klata nie jest powodem do ucieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:25 8n napisała: > balabym sie ze koles pomysli ze mam cycki i zechce mnie przeleciec, > a jak zobaczylby ze nie mam to by mnie zostawił niedorżniętą. Prawdziwy mężczyzna nigdy nie ucieka z 'placu boju' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:34 jak sie nazywa ten sport w ktorym siedzi sie na golym facecie z genitaliem w *** i mowi sie facetowi,ze ma sie HIV a potem probuje utrzymac jak najdluzej?? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:38 o wlasnie;] Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:02 To ja mówię - pass. Eh :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:26 kupiłam sobie ostatnio taki rewelacyjny :DDD i muszę przyznać ze wystające piersi działają na facetów jak magnes Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:27 a.part napisała: > i muszę przyznać ze wystające > piersi działają na facetów jak magnes Wklęsłych jeszcze nie widziałem, więc może to nie kwestia odpowiedniego stanika, co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:35 oj nie rozumiesz takie wystające na górze ze stanika takie zaokrąglenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:28 moja płaska klata jak lodówka. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:29 czy aby nie przesadzasz? na zdjęciu masz normalną wielkość Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:36 ej jak to jest że widzisz jej klatę co? poza tym skoro na mnie puszap działa to chyba nie ma takiej co by nie podziałał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:38 jakbym ja sobie miala cycki podnosic to bym je na szyjivmiala...a i takvna jodze jak robie swiece to sie dusze;] Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:45 ej no bo Tobie jest to niepotrzebne :) moje trzeba trochę wypchnąć do góry <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:29 do pierwszego zdjecia takiego wynalazku. Chwile potem moze sie okazac ze zapomnial wylaczyc swiatla w samochodzie (ktorego nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:37 <lol> na randki chodzę(jak chodzę a właściwie nie chodzę :D ) w normalnymi cyckonoszu co by potem szoku nie było :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:39 czyli facet sie z Toba umawia,ze niby masz fajne i chetnie by Cie zerznal..a na randce okazuje sie,ze trzeba isc do domu bo zmeczony?;] Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:46 zarty zartami, ale jak laska jest fajna to male cycki tez sa fajne ( w duzym uproszczeniu), a jesli jest beznadziejna to nawet monstery kochanicy nie pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:48 popieram :) choć z tego co zauważyłam to nawet u niefajnej laski fajne cycki robią swoje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:52 tak, ale do czsu kiedy to przestaje wystarczac, wtedy patrz post wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:54 pocieszające :))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:47 no niestety faceci sie ze mną nie umawiają ;//// i nie jest to kwesta cycków ale hmmm innego straszaka poza tym jestem tak zajeta ze musi mi na razie wystraczyć lansowanie się w puszapie tygrysio_misio napisała: > czyli facet sie z Toba umawia,ze niby masz fajne i chetnie by Cie zerznal..a na > randce okazuje sie,ze trzeba isc do domu bo zmeczony?;] na marginesie - nie zdarzyło mi sie cos takiego jeszcze :))) poza tym nie są aż tak fajne zeby tylko z ich powodu się umiawiać mam tez inne walory <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:59 a ja jestem wredna i ze mna tez sie nie umawiaja Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:01 bez cycków źle z cyckami też niedobrze :DD Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:02 a ja jestem niska, płaska i szybko chodzę i ze mną też się nie umawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:07 ja tez szybko chodze...moze cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:08 i ja też no to mamy sedno sprawy tu nie o biust chodzi :))) mój eks nigdy nie nadążał za mną i mówił ze za duże kroki stawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:11 wow to daje do myslenia...trzeba chyba zastanowic sie nad swoim zyciem Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 20:27 > a ja jestem niska, płaska i szybko chodzę czyzby zenski odpowiednik R2D2? Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 21:26 raczej zenski odpowiednik niskiego szybkochodzącego mężczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:45 chodzi o to, ze wtedy cycki wygladaja ladniej, wszystko dla piekna, nie wiem, o co ci chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:53 fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fg/la/5g8j/zSBhtL0iuaYmbxR97X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:02 znaczy zaczynami watek ze zdjęciami cycków? :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:05 TAAAAAAAAAAAAAAAK PROSZE Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:07 znaczy że muszę sobie ten mój nowy nabytek założyć :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:10 dobra to załóż i pokaż jak w nim wyglądasz Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:12 a Ty skąd Tu sie wziąłeś to nasz lesbijski podwatek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:16 a tam od razu lesbijski. Po prostu w dupach wam sie poprzewracało boście chłopa dawno nie miały. :D Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:17 co prawda to prawda ale o tym ciiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:21 nie ci tylko coś z tym trzeba zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:24 trzeba trzeba tylko co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:25 właśnie knuje plan jak wam pomóc :D Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:10 zaaaakładaj juz nie mogę się doczekac <zaciera rączki> Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:13 <lol> chyba muszę iść poszukać.... gdzie to go ja ostatnio miałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:27 >chyba muszę iść poszukać.... gdzie to go ja ostatnio miałam :))) przypuszczam że na piersiach, od tego bym zaczął poszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:28 nie byłabym taka pewna bylam ostatnio na imprezie pytanie czy wróciłam ze stanikiem hmmm <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:32 I tak pomogę ci szukać. Skąd zacznę poszukiwania juz pisałem Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 22:32 oj chyba się troszkę zagalopowałeś przeczytaj wątek od początku a może dotrze do Ciebie że moje parametry nie zgadzają się z Twymi upodobaniami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:10 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1241861,2,1.html masz...lesbo:P Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:11 większe wklej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:11 rety mniejszego już nie mogłaś nic tych cycków nie widać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:12 mam tylko bardzo duze;] ale tam pryszcze widac;] ale moze mniejsze je troche mniej niz wczesniej;] Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:18 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1241901,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:20 no już lepiej. To zdjęcie jest dowodem na to że facetom z trudem przychodzi patrzenie kobietom w oczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:21 on patrzyl na moja kolezanke nie na mnie;] mnie widzial w innych okolicznosciach i juz nie robia na nim wrazenia;] Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:23 tia jasne. Jakbym nie był facetem to bym w to uwierzył :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:32 a ilez mozna sie gapic w te same cycki? szczegolnie ze ma sie je przed oczami co dziennie? szczegolnie,ze ma sie pokazje widziec je z bardzo bliska i bez ubrania? szczegolnie,ze mozna sie nimi przyjamniej raz w tygodniu pobawic? a mivbyly facet powiedzial kiedys,ze nie mial parcia na cycki poi nie mial stycznosci z moimi...i to prawda jest..jak sie poznalismy duzo wczesniej to w ogole sie nimi nie interesowal nawet w sprawach lozkowych....dopiero jakies prawie 2 lata temu zaczal robic takie glupie dziecinne minki i bawic sie nimi jak male dziecko;] Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:36 > a ilez mozna sie gapic w te same cycki? cały czas można cale życie na nie patrzeć i nie zobaczyć by dwa razy wyglądały tak samo. to tak jak patrzenie na płatki śniegu czy oglądanie kwiatów wiśni wszyskie sa podobne ale zawsze inne Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:44 zaraz zaloze watek;] Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:18 > mam tylko bardzo duze;] nie przejmuj się lubię duże Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:20 ja mogę pokazać nawet fotę ze wspomaganiem i bez - będzie widać oszustwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:29 O właśnie zrób tak. To będzie bardzo pouczające :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:38 fotoforum.gazeta.pl/photo/3/uj/ne/vajj/gREeOgK6cAOMq9IWgX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/3/uj/ne/vajj/DeMJmKaSWMhMI3f9hX.jpg proszę bardzo :) wiem, że nieetyczne, ale ja nigdy nie uważałam się za wzór moralnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:09 miseczka D albo lepiej - tak by powiedziały te z forum dla biuściastych Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:14 specjalista sie znalazł :))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:17 no staram się :D Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:14 i tak nigdy nie zrozumiem jak można się zachwycać kulami tłuszczu :| to to rozumiem www.americansuperstarmag.com/photos/galleries/keiraknightley1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:15 chyba zartujesz taka to nawet ja nie jestem ja to jestem zaskoczona jak w którymś filmie zobaczyłam że czasem to jakiś biust ona ma :))) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:20 pieknie, pieknie się ta pani prezentuje. tzn jej piersi. takie kocham najbardziej lsd.blox.pl/resource/Mila_Jovovich.jpg te jeszcze ujdą Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:27 masz gust jak mój eks - małe jest piekne to jego dewiza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:30 i jak mój :/ głupio jest usłyszeć "jak schudniesz 10 kilo to pogadamy" Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:36 a ja do swojego bylego mowie,ze jak mi nie pomoze zrzucic 10kilo to sie rozstajemy;] Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:58 ja zrzuciłam ale i tak jest już moim byłym :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 20:00 moj tez jest moim bylym..ale mi to nie przeszkadza;] Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:22 Gdzie ta pani ma cycki na plecach czy w szafie? Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:26 A ja widziałam wkładki do bokserek. Dla facetów. Nie w żadnym seks-shopie tylko w porządnej pasmanterii obok agrafek i wkładek do biustonosza. To dopiero oszustwo! Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:27 a uciekłas kiedyś od małego penisa? Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:30 ja nie ale przyznam że troszkę to psuje nastrój :))) no chyba zę pan nadrabia umiejętnosciami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:45 właśnie pytałam o sytuację, w której rozmiar sprawił, że uciekłaś nnie dociekając umiejętności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 20:15 Z centymetrem na randki nie chadzam Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:35 jak znajdziesz to daj znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:38 jaaaaa jestem! nie mam ani jednego push-up'a! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:43 ja tez nie...ale szybko chodze wiec odpadam Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:50 możemy razem chodzić na turbo spacery bez staników :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:56 zabierzemy Diabelka? Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 20:17 to moze Ty bierz diabla, a ja wezme widoka, co? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 20:20 dobra..ciekawe czyvsie zgodza;] Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:39 Tak, bo faceci są super etyczni. Jak w końcu znajdę jakiegoś w połowie tak etycznego jak ja sama to będę bardzo happy. Jakoś nie widzę tych supermanów. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:44 dlaczego zniknęłaś wizytówkę? ja jak znajdę w połowie tak etycznego jak ja sama, to to będzie za mało. ale etyketę se wyrobić można może, co? se bym wyrobiła i mówiła - patrzecie co tu macie! to ja, moze cyckow nie ma, ale jaka etyczna! chodzcie o malutcy. nie, nie to nie tak. na co im etyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:50 Wizytówka wróciła specjalnie dla Ciebie. ;) Nie wiem na co im etyczna, ale chyba na nic. Całe życie nie robię nic pod facetów...dowód całe życie jestem sama. ;D Ale jakoś nie mam zamiaru zmieniać swoich zasad. Chyba już żadnych, bo zauważyłam, że nie warto. Albo przypadkiem znajdzie się ktoś komu spodobam się z wszystkimi niedociągnięciami, z poziomem etyki nie mniejszym ani większym niż mam, albo zostanie tak jak jest. Jak bym myślała o tym czego oni chcą to bym już się całkiem w tym pogubiła. Można oszukać kogoś, ale siebie się nie oszuka. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:54 no co Ty. siebie też się da. mi się kilka razy udało. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:55 jak ja siebie oszukuję to jest to na krótką metę, a potem wpadam przez to w jakiegoś mega doła zazwyczaj. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 20:00 ja sie 2 razy tak uszukałam, ze rumak musial mnie wyprowadzac z bledu. jestem z gatunku tych ludzi, co sie ciagle ponizaja i kompromituja, czasami wiec wymyslam historie majace byc niby usprawiedliwieniem moich wpadek, wymyslam, potem opowiadam kazdemu i jakos we mnie wchodza. ostatnio upilam sie z rumakiem i pytam " a pamietasz jak wtedy..." a on - natalia, ale tak przeciez nie bylo. przeciez to wymyslilismy. strasznie to mną wstrząsnęło :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Widok, ty jesteś homo, że tak kobiet nie lubisz? 04.06.08, 21:13 Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 06.06.08, 10:53 ja jestem etyczna. Albo estetyczna, nie wiem dokładnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks To zbrodnia! 04.06.08, 19:52 Nie chciałabym być na miejscu tych cycków, rozmazanych po całej klatce piersiowej. Paradoksalnie są jeszcze mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: To zbrodnia! 05.06.08, 04:22 Może... w sumie teraz bez stanika jestem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: To zbrodnia! 05.06.08, 09:31 a.part napisała: > nie znasz się :DDD Obawiam się, że to ty się nie znasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: To zbrodnia! 05.06.08, 09:28 mini_kks napisała: > Nie chciałabym być na miejscu tych cycków, rozmazanych po całej > klatce piersiowej. Paradoksalnie są jeszcze mniejsze. Wreszcie ktoś to napisał. W puszpach piersi są właśnie rozmazywane po klatce piersiowej i zniekształcane. Z zewnątrz tego nie widać, bo zamiast naturalnego kształtu piersi widzimy po prostu kształt gąbki. A w środku - lepiej nie mówić ;-) A wystarczyłby dobrze dobrany, miękki stanik na fiszbinach. "Oszustwo" jest tu drugorzędnym problemem. Większym jest krzywda wyrządzana własnym piersiom. No i to pocenie się pod grubą wartwą gąbki latem brr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: To zbrodnia! 05.06.08, 09:33 A tu jest najlepszy przykład tego, o czym mówiłam: stanikomania.blox.pl/2008/05/Wypchniecie-czy-upchniecie-czyli-push-up-na.html Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: To zbrodnia! 05.06.08, 15:05 przeoczyłaś słowa "efekty źle dobranego push-upa" Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: To zbrodnia! 05.06.08, 16:11 O jeezu, to chodź bez, jak ci tak przeszkadzają, ale za efekt za lat kilkanaście nie ręczę. Przeciez wiadomo, że całkowicie miękki stanik nie będzie tak dobrze podtrzymywał piersi, a fiszbiny nie są po to, żeby "oszukiwać", ale żeby piersi były dobrze "trzymane" przez stanik, dobrze się układały i nie traciły kształtu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: To zbrodnia! 05.06.08, 22:44 współczuję jeśli Twój biust traci kształt bez fiszbin <lol> PS niektóre piersi z natury dobrze się trzymają :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: To zbrodnia! 05.06.08, 18:22 Z boku to widać idealnie... Takie przyklepane, fuuj. Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: To zbrodnia! 05.06.08, 22:48 wg mnie na tych zdjęciach nic nie widać, beznadziejny jest ten cyckonosz poza tym kobieta nie stoi pod takim samym kontem na obu zdjęciach to widok nie jest miarodajny i jak już zaznaczyłam tam jest napisane ŹLE dobrany Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Morgen stern 06.06.08, 06:51 Masz gdzieś tam zdjęcia porównawcze jedenj dziewczyny z LM, jedno w push upie, jedno w miękkim staniku i w jakichś jeszcze? Nie mogę znaleźć, a dobrze by było, gdyby je tu wkleić... Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunia87 Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 20:03 ta, która/który farbuje włosy, maluje sie, zakłada ubrania zakrywające wałeczki w odpowiedni sposób, wyskubuje brwi, perfumuje sie, goli...i tak dalej - też oszukuje na tej samej zasadzie. Przecież w każdej bluzce w paski poprzeczne/podłużne lub w kropki optycznie nie wyglądamy tak samo, ubieramy tę w której lepiej wyglądamy niż w rzeczywistości albo przynajmniej lepiej się czujemy. Wszyscy kłamią:(( Przestańmy się myć, nie oszukujmy potencjalnego partnera, że po spędzeniu z nim upalnej nocy będziemy pachnieć piżmem! Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 20:08 Pod tym względem nikogo nie oszukuję. Nie mam push-upów. Odpowiedz Link Zgłoś
anieczkapoleczka Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 21:39 Ale oszustwo w jaki sposób, bo nie kumam. I w, i bez puszapa obwód jest taki sam. Cycki w puszapie wcale nie sa większe. Są tylko bardziej ściśnięte, i jak się patrzy na nie z góry to wydaja się większe. Patrząc z boku tego efektu juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 22:42 Patrząc z boku tego efektu juz n > ie ma. zgadza się :) Odpowiedz Link Zgłoś
bumbelka Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 05.06.08, 09:49 bez przesady. Oszustwo musi mieć jakiś cel.A ja nic nie zyskuję na tym,że nosze push up. Najwyżej to że przyjemniej mi się patrzy na moje odbicie w lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 05.06.08, 18:25 To jest właśnie cel - żeby było cokolwiek widać, sexy buły na naleśnikach najczęściej. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.tipsow Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 05.06.08, 10:33 Noszenie staników push-up jest zdecydowanie nieetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 06.06.08, 10:48 to przecież taka sama proteza jak sztuczna noga czy ręka. Inwalidom też zabronisz nosić proteze bo to oszustwo? ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
wysad Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 06.06.08, 14:22 diabel-tasmasnki napisał: > Kobieta która taki stanik zakłada ma wole i zamiar oszukiwania. To świadome i > zamierzone oszustwo czy to jest etyczne? Które oszustwo jest etyczne?? Odpowiedz Link Zgłoś