Dodaj do ulubionych

Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne?

04.06.08, 18:13
Kobieta która taki stanik zakłada ma wole i zamiar oszukiwania. To świadome i
zamierzone oszustwo czy to jest etyczne?
Obserwuj wątek
    • avital84 Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:14
      A może chce fajnie wyglądać i ma gdzieś co Ty o tym myślisz. ;)
      • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:16
        przeciez pojmowanie swojej osobowosci przez pryzmat cyckow jest puste;]

• diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:20
          no to dowaliłaś paniom. Z jednej strony tyle nam trąbią o tym że dla faceta
          najważniejsze nie powinny być cycki a z drugiej strony noszą push-upy
          kłamczuszki :D
          • wesoly.profanator Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:22
            diabel-tasmasnki napisał:

> Z jednej strony tyle nam trąbią o tym że dla faceta
            > najważniejsze nie powinny być cycki a z drugiej strony noszą push-upy
            > kłamczuszki :D

Bardzo trafne spostrzeżenie :]
            • mahadeva ten kto trabi rzedziej nosi i tylko ze wzgledow 04.06.08, 18:46
              estetycznych
        • avital84 Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:31
          Ale nikt tu nie mówi o osobowości.
          Wygląd a osobowość to dwie różne kwestie.
          Jednak w niektórych ciuchach lepiej się po prostu wygląda w push-upie. A każdy
          chyba po prostu lepiej się czuje, gdy ma świadomość tego, że wygląda dobrze. I
          to nie chodzi o oszukiwanie facetów, bo jak się ubieram nie myślę o tym by
          faceci zwracali na mnie uwagę.

Nie wiem czy moje staniki to push-upy czy nie, bo się na nich nie znam za
          bardzo, ale noszę takie z drutami i lekkim usztywnieniem, a nie taką szmatkę lub
          koronkę, bo zwyczajnie jest mi w takim wygodniej. Dla mnie to kwestia komfortu.
      • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:17
        oszust także ma gdzieś osoby które oszukał
      • wesoly.profanator Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:19
        Fajnie to jest bez stanika.
        • avital84 Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:35
          Ale niewygodnie.

Nie wiem jak inne panie, ale zakładając ciuch na siebie chce być atrakcyjna dla
          mnie, bo wtedy czuję się lepiej, mam lepszy humor i więcej pewności siebie. Nie
          muszę się dodatkowo przejmować, że coś z moim wyglądem jest nie tak i dlatego
          ogólnie chyba panie dbają o siebie. Gdybym patrzyła na to co lubią faceci to
          nosiłabym tylko wydekoldowane bluzki, mini spódniczki i szpile, a tego nie
          robię. Raczej wydaje mi się, że się ubieram aseksualnie i wygodnie, bo nie mam
          zamiaru nikogo kusić. Nie odpowiada mi styl wampa albo takiej seksi kocicy.

Ale staniki szmatki to nosiłam w podstawówce jak miałam małe piersi i było to
          wygodne.
          • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:39
            patrz!

czy to nie jest tak,ze czujesz sie lepiej,bo ze lepiej wygladasz w oczach innych?

czy jak siedzisz sama w domu to malujesz sie/czeszesz/storisz/perfumujesz?
            • avital84 Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:41
              Zaskoczę się. ;)

W domu też staram się ładnie wyglądać, bo wtedy mam lepszy humor i lepiej mi się
              pracuje. :)
              • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:46
                wiesz...to juz szczyt puszenia sie;]

ja tam mimo wszytsko uwazam,ze nawet chec podobania sie sobie jest zwykla
                narcystyczna degrengolada osobowosci;]

nie zebym sama nie lubila ladnie wygladac czasami;]

kazdy lubi...prawie kazdy;]
                • avital84 Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:51
                  Po prostu jest tak, że ja się sobie generalnie nie podobam.
                  I wolę się zrobić nieco nawet po domu żeby nie dołować się patrząc w lustro. I w
                  sumie mam gdzieś czy to jest puszenie się czy nie skoro pomaga to mojej psychice.
                  • wesoly.profanator Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 20:17
                    avital84 napisała:

> Po prostu jest tak, że ja się sobie generalnie nie podobam.

Głupia Ty, ech :P
          • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 22:34
            stanik poprawia CI humor?

o kurczę ja to jestem bardziej wymagajaca :)))
    • marek_brzeg Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:16
      Ja ostatnio widziałem gdzieś męskie bokserki push-up ;)
      • avital84 Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:36
        Ło matko. ;P

To dopiero jest nabieranie drugiej osoby. ;P
    • eeela Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:18
      Czy robienie makijażu jest etyczne? Czy noszenie obcasów jest etyczne? Czy
      malowanie paznokci jest etyczne? Czy uczciwe jest noszenie biżuterii? Krawata?
      Używanie perfum lub wody po goleniu? Samo golenie? A może wręcz przeciwnie,
      noszenie zarostu jest nieetyczne?

Opanuj się, Diable :-)
      • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:14
        jest różnica między noszeniem krawata a oszukańczym push-upem. push-upwprowadza
        w błąd przy ocenie trzeciorzędnych cech płciowych, o krawacie nie można tego
        powiedzieć.
        • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:24
          piersi nie sa 3-rzedna cecha plciowa..sa tym co rozroznia plci..a do tego sa
          bardzo wazne w procesie rozmnarzania..sa gdzies miedzy 1 a 2-rzedna
        • eeela Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 22:45
          > jest różnica między noszeniem krawata a oszukańczym push-upem. push-upwprowadz
          > a
          > w błąd przy ocenie trzeciorzędnych cech płciowych, o krawacie nie można tego
          > powiedzieć.

Ale o goleniu się już można.
    • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:18
      już był taki wątek

a etyczne jest lecenie na biust? jesli facet połasi się na fajny biust w
      puszapie to sam jest sobie winny :DDD
      • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:06
        no chyba na tym polega popęd sexualny że leci sie na atrybuty płciowe.
        • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 22:36
          a Ty z tej starej freudowskiej szkoły skoro uważasz ze popęd rządzi wszystkim :))))
    • soulshunter Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:19
      one w ogole sa jednym wielkim oszustwem. Sztuczne rzesy, sztuczne usta, cycki, pazury, opalenizna, wlosy i ich kolor, szpilki ze niby sa wyzsze, itd itp. A na koniec sztuczna blonka, ze niby nigdy z nikim ;)
    • rosa_de_vratislavia Proponuję... 04.06.08, 18:19
      ...wyrzucać WSZYSTKIE poduszki z męskich marynarek i garniturów
      (niezorientowanym w sztuce krawieckiej donoszę,że poduszki znajdują
      się w ramionach. Czasem jest tam też sztywniejszy materiał).
      • diabel-tasmasnki Re: Proponuję... 04.06.08, 18:22
        a w jakim celu wszywa sie poduszki w damskie garsonki?
    • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:23
      ja jestem etyczna i nie nosze. balabym sie ze koles pomysli ze mam cycki i zechce mnie przeleciec, a jak zobaczylby ze nie mam to by mnie zostawił niedorżniętą. z dwojga zlego wole codziennie byc płaszczakiem i zadowalac sie mezczyznami dla ktorych plaska klata nie jest powodem do ucieczki.
      • wesoly.profanator Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:25
        8n napisała:

> balabym sie ze koles pomysli ze mam cycki i zechce mnie przeleciec,
        > a jak zobaczylby ze nie mam to by mnie zostawił niedorżniętą.

Prawdziwy mężczyzna nigdy nie ucieka z 'placu boju' ;)
        • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:34
          jak sie nazywa ten sport w ktorym siedzi sie na golym facecie z genitaliem w ***
          i mowi sie facetowi,ze ma sie HIV a potem probuje utrzymac jak najdluzej??
          • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:37
            rodeo?
            • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:38
              o wlasnie;]
              • wesoly.profanator Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:02
                To ja mówię - pass. Eh :)
    • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:26
      kupiłam sobie ostatnio taki rewelacyjny :DDD i muszę przyznać ze wystające
      piersi działają na facetów jak magnes
      • wesoly.profanator Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:27
        a.part napisała:

> i muszę przyznać ze wystające
        > piersi działają na facetów jak magnes

Wklęsłych jeszcze nie widziałem, więc może to nie kwestia odpowiedniego stanika,
        co? :P
        • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:35
          oj nie rozumiesz
          takie wystające na górze ze stanika takie zaokrąglenia :)))
      • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:28
        moja płaska klata jak lodówka.
        • nekomimimode Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:29
          czy aby nie przesadzasz? na zdjęciu masz normalną wielkość
          • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:36
            ej jak to jest że widzisz jej klatę co? poza tym skoro na mnie puszap działa to
            chyba nie ma takiej co by nie podziałał :)))
            • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:38
              jakbym ja sobie miala cycki podnosic to bym je na szyjivmiala...a i takvna jodze
              jak robie swiece to sie dusze;]
              • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:45
                ej no bo Tobie jest to niepotrzebne :) moje trzeba trochę wypchnąć do góry <lol>
      • soulshunter Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:29
        do pierwszego zdjecia takiego wynalazku. Chwile potem moze sie okazac ze zapomnial wylaczyc swiatla w samochodzie (ktorego nie ma)
        • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:37
          <lol>

na randki chodzę(jak chodzę a właściwie nie chodzę :D ) w normalnymi cyckonoszu
          co by potem szoku nie było :DDD
          • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:39
            czyli facet sie z Toba umawia,ze niby masz fajne i chetnie by Cie zerznal..a na
            randce okazuje sie,ze trzeba isc do domu bo zmeczony?;]
            • soulshunter Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:46
              zarty zartami, ale jak laska jest fajna to male cycki tez sa fajne ( w duzym uproszczeniu), a jesli jest beznadziejna to nawet monstery kochanicy nie pomoga.
              • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:48
                popieram :) choć z tego co zauważyłam to nawet u niefajnej laski fajne cycki
                robią swoje :)))
                • soulshunter Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:52
                  tak, ale do czsu kiedy to przestaje wystarczac, wtedy patrz post wyzej
                  • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:54
                    pocieszające :)))
            • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:47
              no niestety faceci sie ze mną nie umawiają ;//// i nie jest to kwesta cycków ale
              hmmm innego straszaka poza tym jestem tak zajeta ze musi mi na razie wystraczyć
              lansowanie się w puszapie

tygrysio_misio napisała:

> czyli facet sie z Toba umawia,ze niby masz fajne i chetnie by Cie zerznal..a na
              > randce okazuje sie,ze trzeba isc do domu bo zmeczony?;]

na marginesie - nie zdarzyło mi sie cos takiego jeszcze :))) poza tym nie są aż
              tak fajne zeby tylko z ich powodu się umiawiać mam tez inne walory <lol>
              • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:59
                a ja jestem wredna i ze mna tez sie nie umawiaja
                • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:01
                  bez cycków źle z cyckami też niedobrze :DD
                • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:02
                  a ja jestem niska, płaska i szybko chodzę i ze mną też się nie umawiają.
                  • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:07
                    ja tez szybko chodze...moze cos w tym jest
                    • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:08
                      i ja też

no to mamy sedno sprawy tu nie o biust chodzi :)))

mój eks nigdy nie nadążał za mną i mówił ze za duże kroki stawiam
                      • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:11
                        wow

to daje do myslenia...trzeba chyba zastanowic sie nad swoim zyciem
                  • soulshunter Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 20:27
                    > a ja jestem niska, płaska i szybko chodzę

czyzby zenski odpowiednik R2D2?
                    • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 21:26
                      raczej zenski odpowiednik niskiego szybkochodzącego mężczyzny
    • mahadeva Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:45
      chodzi o to, ze wtedy cycki wygladaja ladniej, wszystko dla piekna,
      nie wiem, o co ci chodzi...
    • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 18:53
      fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fg/la/5g8j/zSBhtL0iuaYmbxR97X.jpg
      • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:02
        znaczy zaczynami watek ze zdjęciami cycków? :DDDD
        • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:05
          TAAAAAAAAAAAAAAAK PROSZE
          • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:07
            znaczy że muszę sobie ten mój nowy nabytek założyć :DDD
            • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:10
              dobra to załóż i pokaż jak w nim wyglądasz
              • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:12
                a Ty skąd Tu sie wziąłeś to nasz lesbijski podwatek :)))
                • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:16
                  a tam od razu lesbijski. Po prostu w dupach wam sie poprzewracało boście chłopa
                  dawno nie miały. :D
                  • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:17
                    co prawda to prawda ale o tym ciiiiiiiiiiiiiiii
                    • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:21
                      nie ci tylko coś z tym trzeba zrobić :)
                      • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:24
                        trzeba trzeba tylko co? :)))
                        • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:25
                          właśnie knuje plan jak wam pomóc :D
            • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:10
              zaaaakładaj
              juz nie mogę się doczekac <zaciera rączki>
              • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:13
                <lol>

chyba muszę iść poszukać.... gdzie to go ja ostatnio miałam :)))
                • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:27
                  >chyba muszę iść poszukać.... gdzie to go ja ostatnio miałam :)))

przypuszczam że na piersiach, od tego bym zaczął poszukiwania
                  • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:28
                    nie byłabym taka pewna
                    bylam ostatnio na imprezie pytanie czy wróciłam ze stanikiem hmmm <lol>
                    • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:32
                      I tak pomogę ci szukać. Skąd zacznę poszukiwania juz pisałem
                      • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 22:32
                        oj chyba się troszkę zagalopowałeś

przeczytaj wątek od początku a może dotrze do Ciebie że moje parametry nie
                        zgadzają się z Twymi upodobaniami :)))
          • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:10
            fotoforum.gazeta.pl/3,0,1241861,2,1.html
            masz...lesbo:P
            • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:11
              większe wklej :-)
            • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:11
              rety mniejszego już nie mogłaś nic tych cycków nie widać :)))
              • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:12
                mam tylko bardzo duze;]
                ale tam pryszcze widac;]
                ale moze mniejsze je troche mniej niz wczesniej;]
                • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:18
                  fotoforum.gazeta.pl/3,0,1241901,2,1.html
                  • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:20
                    no już lepiej. To zdjęcie jest dowodem na to że facetom z trudem przychodzi
                    patrzenie kobietom w oczy :)
                    • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:21
                      on patrzyl na moja kolezanke nie na mnie;]

mnie widzial w innych okolicznosciach i juz nie robia na nim wrazenia;]
                      • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:23
                        tia jasne. Jakbym nie był facetem to bym w to uwierzył :)
                        • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:32
                          a ilez mozna sie gapic w te same cycki?
                          szczegolnie ze ma sie je przed oczami co dziennie?
                          szczegolnie,ze ma sie pokazje widziec je z bardzo bliska i bez ubrania?
                          szczegolnie,ze mozna sie nimi przyjamniej raz w tygodniu pobawic?

a mivbyly facet powiedzial kiedys,ze nie mial parcia na cycki poi nie mial
                          stycznosci z moimi...i to prawda jest..jak sie poznalismy duzo wczesniej to w
                          ogole sie nimi nie interesowal nawet w sprawach lozkowych....dopiero jakies
                          prawie 2 lata temu zaczal robic takie glupie dziecinne minki i bawic sie nimi
                          jak male dziecko;]
                          • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:36
                            > a ilez mozna sie gapic w te same cycki?

cały czas można cale życie na nie patrzeć i nie zobaczyć by dwa razy wyglądały
                            tak samo. to tak jak patrzenie na płatki śniegu czy oglądanie kwiatów wiśni
                            wszyskie sa podobne ale zawsze inne
                            • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:44
                              zaraz zaloze watek;]
                • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:18
                  > mam tylko bardzo duze;]
                  nie przejmuj się lubię duże
        • 2szarozielone Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:20
          ja mogę pokazać nawet fotę ze wspomaganiem i bez - będzie widać oszustwo ;)
          • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:29
            O właśnie zrób tak. To będzie bardzo pouczające :)
            • 2szarozielone Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:38
              fotoforum.gazeta.pl/photo/3/uj/ne/vajj/gREeOgK6cAOMq9IWgX.jpg
              fotoforum.gazeta.pl/photo/3/uj/ne/vajj/DeMJmKaSWMhMI3f9hX.jpg
              proszę bardzo :) wiem, że nieetyczne, ale ja nigdy nie uważałam się za wzór
              moralnosci.
      • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:09
        miseczka D albo lepiej - tak by powiedziały te z forum dla biuściastych
        • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:14
          specjalista sie znalazł :)))
          • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:17
            no staram się :D
    • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:14
      i tak nigdy nie zrozumiem jak można się zachwycać kulami tłuszczu :|

to to rozumiem www.americansuperstarmag.com/photos/galleries/keiraknightley1.jpg
      • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:15
        chyba zartujesz taka to nawet ja nie jestem

ja to jestem zaskoczona jak w którymś filmie zobaczyłam że czasem to jakiś biust
        ona ma :)))
        • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:20
          pieknie, pieknie się ta pani prezentuje. tzn jej piersi. takie kocham najbardziej

lsd.blox.pl/resource/Mila_Jovovich.jpg te jeszcze ujdą
          • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:27
            masz gust jak mój eks - małe jest piekne to jego dewiza :)))
            • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:30
              i jak mój :/ głupio jest usłyszeć "jak schudniesz 10 kilo to pogadamy"
              • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:36
                a ja do swojego bylego mowie,ze jak mi nie pomoze zrzucic 10kilo to sie rozstajemy;]
                • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:58
                  ja zrzuciłam ale i tak jest już moim byłym :/
                  • tygrysio_misio Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 20:00
                    moj tez jest moim bylym..ale mi to nie przeszkadza;]
      • diabel-tasmasnki Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:22
        Gdzie ta pani ma cycki na plecach czy w szafie?
    • lady.godiva Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:26
      A ja widziałam wkładki do bokserek. Dla facetów. Nie w żadnym seks-shopie tylko
      w porządnej pasmanterii obok agrafek i wkładek do biustonosza. To dopiero oszustwo!
      • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:27
        a uciekłas kiedyś od małego penisa?
        • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:30
          ja nie ale przyznam że troszkę to psuje nastrój :))) no chyba zę pan nadrabia
          umiejętnosciami :)))
          • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 19:45
            właśnie pytałam o sytuację, w której rozmiar sprawił, że uciekłaś nnie dociekając umiejętności ;)
            • lady.godiva Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 20:15
              Z centymetrem na randki nie chadzam
              • 8n Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 05.06.08, 08:59
                a z okiem?
    • widokzmarsa a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:35
      jak znajdziesz to daj znać :)
      • 8n Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:38
        jaaaaa jestem! nie mam ani jednego push-up'a!
        • tygrysio_misio Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:43
          ja tez nie...ale szybko chodze wiec odpadam
          • 8n Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:50
            możemy razem chodzić na turbo spacery bez staników :D
            • tygrysio_misio Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:56
              zabierzemy Diabelka?
              • 8n Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 20:17
                to moze Ty bierz diabla, a ja wezme widoka, co?
                • tygrysio_misio Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 20:20
                  dobra..ciekawe czyvsie zgodza;]
      • avital84 Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:39
        Tak, bo faceci są super etyczni.

Jak w końcu znajdę jakiegoś w połowie tak etycznego jak ja sama to będę bardzo
        happy. Jakoś nie widzę tych supermanów. ;P
        • 8n Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:44
          dlaczego zniknęłaś wizytówkę?
          ja jak znajdę w połowie tak etycznego jak ja sama, to to będzie za mało. ale etyketę se wyrobić można może, co? se bym wyrobiła i mówiła - patrzecie co tu macie! to ja, moze cyckow nie ma, ale jaka etyczna! chodzcie o malutcy. nie, nie to nie tak. na co im etyczna?
          • avital84 Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:50
            Wizytówka wróciła specjalnie dla Ciebie. ;)

Nie wiem na co im etyczna, ale chyba na nic.
            Całe życie nie robię nic pod facetów...dowód całe życie jestem sama. ;D
            Ale jakoś nie mam zamiaru zmieniać swoich zasad. Chyba już żadnych, bo
            zauważyłam, że nie warto. Albo przypadkiem znajdzie się ktoś komu spodobam się z
            wszystkimi niedociągnięciami, z poziomem etyki nie mniejszym ani większym niż
            mam, albo zostanie tak jak jest.

Jak bym myślała o tym czego oni chcą to bym już się całkiem w tym pogubiła.
            Można oszukać kogoś, ale siebie się nie oszuka.
            • 8n Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:54
              no co Ty. siebie też się da. mi się kilka razy udało.
              • avital84 Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 19:55
                jak ja siebie oszukuję to jest to na krótką metę, a potem wpadam przez to w
                jakiegoś mega doła zazwyczaj. ;)
                • 8n Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 04.06.08, 20:00
                  ja sie 2 razy tak uszukałam, ze rumak musial mnie wyprowadzac z bledu. jestem z gatunku tych ludzi, co sie ciagle ponizaja i kompromituja, czasami wiec wymyslam historie majace byc niby usprawiedliwieniem moich wpadek, wymyslam, potem opowiadam kazdemu i jakos we mnie wchodza.
                  ostatnio upilam sie z rumakiem i pytam " a pamietasz jak wtedy..." a on - natalia, ale tak przeciez nie bylo. przeciez to wymyslilismy. strasznie to mną wstrząsnęło :D
      • kochanica-francuza Widok, ty jesteś homo, że tak kobiet nie lubisz? 04.06.08, 21:13
        • 8n a Ty dlaczego mnie nie lubisz? 04.06.08, 21:17

• dzikoozka Re: a ty szukasz etycznych kobiet? 06.06.08, 10:53
        ja jestem etyczna. Albo estetyczna, nie wiem dokładnie ;))
    • mini_kks To zbrodnia! 04.06.08, 19:52
      Nie chciałabym być na miejscu tych cycków, rozmazanych po całej
      klatce piersiowej. Paradoksalnie są jeszcze mniejsze.
      • a.part Re: To zbrodnia! 04.06.08, 22:41
        nie znasz się :DDD
        • mini_kks Re: To zbrodnia! 05.06.08, 04:22
          Może... w sumie teraz bez stanika jestem ;D
        • morgen_stern Re: To zbrodnia! 05.06.08, 09:31
          a.part napisała:

> nie znasz się :DDD

Obawiam się, że to ty się nie znasz ;-)
          • a.part Re: To zbrodnia! 05.06.08, 15:01
            Obawiasz? to niezły z Ciebie tchórz :D
      • morgen_stern Re: To zbrodnia! 05.06.08, 09:28
        mini_kks napisała:

> Nie chciałabym być na miejscu tych cycków, rozmazanych po całej
        > klatce piersiowej. Paradoksalnie są jeszcze mniejsze.

Wreszcie ktoś to napisał. W puszpach piersi są właśnie rozmazywane
        po klatce piersiowej i zniekształcane. Z zewnątrz tego nie widać, bo
        zamiast naturalnego kształtu piersi widzimy po prostu kształt gąbki.
        A w środku - lepiej nie mówić ;-)
        A wystarczyłby dobrze dobrany, miękki stanik na fiszbinach.

"Oszustwo" jest tu drugorzędnym problemem. Większym jest krzywda
        wyrządzana własnym piersiom. No i to pocenie się pod grubą wartwą
        gąbki latem brr ;-)
        • morgen_stern Re: To zbrodnia! 05.06.08, 09:33
          A tu jest najlepszy przykład tego, o czym mówiłam:

stanikomania.blox.pl/2008/05/Wypchniecie-czy-upchniecie-czyli-push-up-na.html
          • a.part Re: To zbrodnia! 05.06.08, 15:05
            przeoczyłaś słowa "efekty źle dobranego push-upa"
        • a.part Re: To zbrodnia! 05.06.08, 15:02
          jaaasne a fiszbiny po co?
          • morgen_stern Re: To zbrodnia! 05.06.08, 16:11
            O jeezu, to chodź bez, jak ci tak przeszkadzają, ale za efekt za lat
            kilkanaście nie ręczę. Przeciez wiadomo, że całkowicie miękki stanik
            nie będzie tak dobrze podtrzymywał piersi, a fiszbiny nie są po to,
            żeby "oszukiwać", ale żeby piersi były dobrze "trzymane" przez
            stanik, dobrze się układały i nie traciły kształtu.
            • a.part Re: To zbrodnia! 05.06.08, 22:44
              współczuję jeśli Twój biust traci kształt bez fiszbin <lol>

PS niektóre piersi z natury dobrze się trzymają :DDD
        • mini_kks Re: To zbrodnia! 05.06.08, 18:22
          Z boku to widać idealnie... Takie przyklepane, fuuj.
          • a.part Re: To zbrodnia! 05.06.08, 22:48
            wg mnie na tych zdjęciach nic nie widać, beznadziejny jest ten cyckonosz poza
            tym kobieta nie stoi pod takim samym kontem na obu zdjęciach to widok nie jest
            miarodajny i jak już zaznaczyłam tam jest napisane ŹLE dobrany
            • mini_kks Morgen stern 06.06.08, 06:51
              Masz gdzieś tam zdjęcia porównawcze jedenj dziewczyny z LM, jedno w
              push upie, jedno w miękkim staniku i w jakichś jeszcze? Nie mogę
              znaleźć, a dobrze by było, gdyby je tu wkleić...
    • sandrunia87 Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 20:03
      ta, która/który farbuje włosy, maluje sie, zakłada ubrania
      zakrywające wałeczki w odpowiedni sposób, wyskubuje brwi, perfumuje
      sie, goli...i tak dalej - też oszukuje na tej samej zasadzie.
      Przecież w każdej bluzce w paski poprzeczne/podłużne lub w kropki
      optycznie nie wyglądamy tak samo, ubieramy tę w której lepiej
      wyglądamy niż w rzeczywistości albo przynajmniej lepiej się czujemy.
      Wszyscy kłamią:(( Przestańmy się myć, nie oszukujmy potencjalnego
      partnera, że po spędzeniu z nim upalnej nocy będziemy pachnieć
      piżmem!
    • aquira Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 20:08
      Pod tym względem nikogo nie oszukuję. Nie mam push-upów.
    • anieczkapoleczka Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 21:39
      Ale oszustwo w jaki sposób, bo nie kumam. I w, i bez puszapa obwód jest taki sam. Cycki w puszapie wcale nie sa większe. Są tylko bardziej ściśnięte, i jak się patrzy na nie z góry to wydaja się większe. Patrząc z boku tego efektu juz nie ma.
      • a.part Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 04.06.08, 22:42
        Patrząc z boku tego efektu juz n
        > ie ma.

zgadza się :)
    • bumbelka Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 05.06.08, 09:49
      bez przesady. Oszustwo musi mieć jakiś cel.A ja nic nie zyskuję na tym,że nosze
      push up. Najwyżej to że przyjemniej mi się patrzy na moje odbicie w lustrze.
      • mini_kks Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 05.06.08, 18:25
        To jest właśnie cel - żeby było cokolwiek widać, sexy buły na
        naleśnikach najczęściej.
    • nuova Noszenie "pusch-up"- na pewno jest nieetyczne? EOT 05.06.08, 09:55

• nie.mam.tipsow Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 05.06.08, 10:33
      Noszenie staników push-up jest zdecydowanie nieetyczne.
    • dzikoozka Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 06.06.08, 10:48
      to przecież taka sama proteza jak sztuczna noga czy ręka. Inwalidom
      też zabronisz nosić proteze bo to oszustwo? ;DD
    • wysad Re: Czy noszenie staników pusch-up jest etyczne? 06.06.08, 14:22
      diabel-tasmasnki napisał:

> Kobieta która taki stanik zakłada ma wole i zamiar oszukiwania. To
      świadome i
      > zamierzone oszustwo czy to jest etyczne?

Które oszustwo jest etyczne??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka