hotally 05.06.08, 22:50 Jutro wyjeżdżam na EURO :))))))))))))))))))))))))) wywieście polskie flagi!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotally Re: żegnam Was... ;)))) 05.06.08, 23:47 juz czuję atmosferę :D duzo osob wywiesiło juz flagi, jezdzą oflagowane samochody w barwach PL :))) CUDOWNIE ;] P.S. Mam długie włosy i wygladam jak księżniczka z Disneya :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: żegnam Was... ;)))) 05.06.08, 23:46 no to do miłego jak nie wygramy z Niemcami to sie nie pokazuj na forum!:) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: żegnam Was... ;)))) 05.06.08, 23:50 jak Roger nie strzeli szwabom gola to zobaczycie co to rasizm :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: żegnam Was... ;)))) 05.06.08, 23:59 hotally napisała: > jak Roger nie strzeli szwabom gola to zobaczycie co to rasizm :D > nie wiadomo czy zagra przede wszystkim a tym rasizmem to już nie nudź bo będzie draka ogólnie, z grupy mamy wyjsc i ty masz swoim kibicowaniem sie do tego dorzucic, versztejst du?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: żegnam Was... ;)))) 06.06.08, 00:05 Ja zrobie wszystko co w Mojej mocy, aby wspomóc drużynę... i nie mów do Mnie po niemiecku :P Odpowiedz Link Zgłoś
wysad Re: żegnam Was... ;)))) 06.06.08, 14:16 hotally napisała: > Jutro wyjeżdżam na EURO :))))))))))))))))))))))))) > wywieście polskie flagi!! > jedziesz zarabiać: Odpowiedz Link Zgłoś