shayah 08.06.08, 12:55 ...nastąpi wkrótce, jak tylko podłączą mie internet. Póki co mam tylko tak na chwilę i sporadycznie. Ale pamiętam, tęsknię i wrócę!! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Reaktywacja... 08.06.08, 12:59 Cześć Shayek. :) Ja też tęskniłam. :) Mam nadzieję, że reaktywacja nie oznacza tego, że w real lajfie coś jest nie tak. :) Buziak. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:12 A Ty Avi żyjesz, bo Cię nie widać ostatnio? Pewnie piszesz, piszesz i kwiczysz?;))Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:16 No z tym pisaniem to tak średnio. :) Ale faktycznie może i jest mnie mniej. Ale nie narzekam. :) Dziękuję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:02 Shajku, gdzież Ty się zagubiła na tyyyyle czasu??? Tęskniłam. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:07 Źli ludzie odłączyli mi internety. Na razie jestem w pracy, więc sobie serfuję, ale wrócę do domu i dupa będzie blada. Co u Was moje drogie Panie? :D U mnie wszystko git. Nie mieszkam już sama :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:09 > U mnie wszystko git. Nie mieszkam już sama :D Super słyszeć, że tak fajnie Ci się układa. :-) Naprawdę, BARDZO się cieszę, bo Ci się to należy. :-) W niedzielę w pracy? Myślałam, że to tylko mnie tak wykorzystują. ;-) Ehh u mnie to w sumie bez zmian. Tzn chociaż tyle, że doły mam coraz rzadziej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:11 No niestety, na szczęście niedzielne dyżury raczej nie męczą :) Dziękuję :) To jednak zmiany są :D Poza tym, doły się nie generują przy takiej pogodzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:16 > To jednak zmiany są :D Poza tym, doły się nie generują przy takiej > pogodzie :D Więc jak widzisz, żadna w tym moja zasługa. ;-) Hmm wolałabym jednak jakieś bardziej zauważalne zmiany, ale nic na siłę. ;-) Shaaaajku, tak się cieszę. :-) Myślałam, że już do nas nie wrócisz. :-( To teraz szybko opowiadaj co i jak i w ogóle czy współlokator nie chrapie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:24 Nie ważne czyja, ważne, że pomocna :D W ogóle cudnie, trochę chrapie, ale mnie to nie przeszkadza ani trochę :) Historia długa i pełna mrożących krew w żyłach zwrotów akcji, słowo daję :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:26 To musisz koniecznie opowiedzieć! :-) Bo mnie tu zaraz poskręca z ciekawości. :-) Jak nie chcesz tu to dawaj na kitkowy mail. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:27 Wolałabym tu nie. Licho nie śpi :D Nie mam kitkowego maila, bo gdyż nie mam adresów, bo gdyż są one w domie. :D Avi, daj też to wyślę do Was obu :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:29 Oj Szajek, Tyś pogubionym całkowicie. Kitkowy mail to kitek_maly (malpa)gazeta.pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:29 <walę się w pusty łeb klawiaturą> Przypominam także że jestem blondynkom :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:31 No! I żeby mi tego więcej nie było. ;-)) To ja czekam z niecierpliwością na jakoś maupem. Najlepiej tak do 14, bo później odciętam będę od poczty do wieczora późnego aż. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:33 Hehe a może też przypomnieć Ci adres aviowy? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:42 Bardzo śmieszne :P Małpa pędzi łamiąc nogi. :D Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:56 No bo to w skrócie. Tak szczegółowo się nie da niestety, więc to nieco obrane z emocjów. Odpowiedz Link Zgłoś
bucky.katt Re: Reaktywacja... 08.06.08, 15:43 > W ogóle cudnie, trochę chrapie... W dobrych, markowych sklepach zoologicznych, to ci tego chomika przyjmą z powrotem. Wchodzisz i mówisz "Za bardzo chrapie, chce wymienić na cichszego" i masz z głowy :). Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:10 To jak Ty żyjesz?:))Bez tego jak bez powietrza,jak człowiek raz zaczerpnie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:19 Ja to ostatnio żyję głównie pisaniem wszystkich prac po kolei. :) Co do reszty mojej egzystencji już chyba wyeliminowałam wszystkie problemy, o których Ci było wiadomo. Póki co jest dobrze. Może trochę tajemniczo, ale pozytywnie. :) Cieszę się, że Tobie wszystko się układa tak jak powinno i jestem niezmiernie kontenta, że wracasz do nas. :) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Reaktywacja... 08.06.08, 13:26 Avi Ty wiecznie w tych naukowych odmętach :D Jak pozytywnie to cudnie. Mówiłam, że ten rok będzie dobry :) Wracam, wracam, ale jeszcze nie wiem kiedy niestety :( w sensie tak na stałe :D Odpowiedz Link Zgłoś
bucky.katt Re: Reaktywacja... 08.06.08, 15:39 > U mnie wszystko git. Nie mieszkam już sama :D Ile dałaś za chomika ;)))? Odpowiedz Link Zgłoś