dzikoozka 12.06.08, 09:52 ma duże czy małe poczucie swojej wartości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minasz Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 09:54 to zalezy jaka ideologia go prowadzi do tego typu zachowan Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 09:57 właśnie tego chciałąm sie dowiedzieć, wielu tu ekshibicjonistów Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 09:58 to po co sie odsłania zamiast zakrywać? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 10:01 osoby z niskim poczuciem własnej wartości lubia same siebie poniżać i czuć się sponiewierane (nie wiem jak to inaczej określić) ,to je podnieca. wydaje mi się ,że taki jest tego mechanizm Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 10:04 jakies bzdury piszesz - przeciez podobno w zabawe ze sie jest npieskiem lubia sie bawic osoby ktore zarzadzaja duza liczba ludzi(a nie sadze zeby takie osoby miały niskie poczucie własnej wartosci) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 10:08 jak nie? potrzeba rządzenia innymi bierze się właśnie z niskiego poczucia wartości. oczywiście nie wszystkie osoby wysoko postawione tak mają ale wiele z nich. wystarczy spojrzeć chociażby na polityków albo na hitlera... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 12:07 Uwazam, ze to jednak raczej margines :-). Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 09:57 zalezy co ekshibicjonuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 09:59 a cokolwiek, od przyrodzenia począwszy na prezentacji życia intymnego na forum skończywszy Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 10:03 no poczucie wartości to chyba nie?ale jakies kompleksy napewno kiedys na jakims szkoleniu mówili ze jak ktoś splata ręce na wysokosci głowy na spotkaniu biznesowym to ma duze poczucie wartości:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 10:11 tzn. z tyłu głowy odsłaniając pachi? Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 10:28 no jakoś tak:) o pachach nie wspominali (odsłonietych) Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 09:58 To nie ma specjalnego związku z ekshibicjonizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 09:58 moze wiecej cos na temat napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 10:11 Nie można wszystkiego tłumaczyć poczuciem wartości własnej. Lub poczuciem jej braku. Co z rana taki temat? Jakaś przygoda w parku...? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 10:15 Tak jakoś mi wpadło do głowy. Lazłam przez przejście dla pieszych. miałam idiotyyczne wrażenie że wszyscy kierowcy sie gapią (gacie mi sie rozerwały na tyłku?????) i tak jakoś wpadł mi ten wkshibicjonizm do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 10:23 Jak ci pośladki falują pod letnią sukienką, to mogą się gapić...my takiego klika w mózgu mamy, że nawet jak za plecami 150 m od nas idzie jakaś galaretka na sprężynkach, to głowa się odwraca. Taie trzecie oko wsparte szóstym zmysłem :). No i bezpiecznie na przejściu dla pieszych, bo się zawsze zatrzymają, żeby sobie popatrzeć :). Ja, dajmy na to - jestem latem do przesady kulturalny ;). Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 10:13 Hm, chyba się nie da tego odchyłu sprowadzić do jednej pobudki. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 11:50 są 2 strony medalu :) duże: bo obnażając się (fizycznie czy też duchowo) chce się pochwalić małe: bo nie jest pewny swojej wartości i obnażając się szuka dowartościowania właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 11:56 Zależy który. To taki fetysz jest po prostu. Często łączy sie z zaniżoną samooceną ale niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Czy ekshibicjonista 12.06.08, 12:05 jak ma duże wartości do pokazania do może i poczucie własnej wartości ma większe? Odpowiedz Link Zgłoś