kasha101 12.06.08, 21:11 błąkam sie po forach. Ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuageuse Re: Z braku dostępu do oglądnięcia meczu 12.06.08, 21:12 my się błąkamy oglądając Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Z braku dostępu do oglądnięcia meczu 12.06.08, 21:15 Farciarze:) Ale dzieki temu poznam wynik;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Z braku dostępu do oglądnięcia meczu 12.06.08, 21:14 Ja się błąkam ponieważ żona zajęła mi telewizor i ogląda w nim jakiś trawnik po którym biegają faceci w rajtuzach i szortach. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Z braku dostępu do oglądnięcia meczu 12.06.08, 21:16 Nie jesteś fanem sportowych rozgrywek? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Z braku dostępu do oglądnięcia meczu 12.06.08, 21:21 Uważam że sport polega na aktywności fizycznej, a nie zaleganiu z piwem i chipsami przed telewizorem. Z piłkarzami pochodzenia polskiego kupionymi przez Włochów, albo brazylijskimi kupionymi przez Polaków, czuję taką sama solidarność narodową co z niewolnica Isaurą kupioną przez Leoncia, albo z chatą wuja Toma. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Z braku dostępu do oglądnięcia meczu 12.06.08, 21:24 sport sportem, nie kazdy moze sobie pokopac (akurat wtedy, kiedy ma ochote):), ale taka posiadowa przed tv z piwkiem jest tez mila:) Ostatnio ogladalam mecz w tywarzystwie tylko i wylacznie mezczyzn. Dawno nie widzialam, zeby faceci tak zbiorowo cos przezywali, gryzli palce, emocjonowali sie. Poczynilam zabawne obserwacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Z braku dostępu do oglądnięcia meczu 12.06.08, 21:16 :) A ja wlasnie slysze jakies krzyki zza okna. NIE BYLO PORZYPADKIEM GOLA????? Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: Z braku dostępu do oglądnięcia meczu 12.06.08, 21:17 podchodzę do tej gry dokładnie tak samo jak Ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Z braku dostępu do oglądnięcia meczu 12.06.08, 21:15 ja błąkam sie, ogladam i pracuję jednocześnie :) JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESS Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Z braku dostępu do oglądnięcia meczu 12.06.08, 21:16 Ja nie oglądam...bo nie lubię, ale czytam relację na żywo na onecie Odpowiedz Link Zgłoś
nuageuse Re: Z braku dostępu do oglądnięcia meczu 12.06.08, 21:17 no nie wierzę :):):) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dzowa Re: Z braku dostępu do oglądnięcia meczu 12.06.08, 21:19 Ja też nie oglądam, tylko słucham relacji samca z drugiego pokoju. Wbiegam tam czasem, żeby się upewnić i wracam do "for-terowania" Odpowiedz Link Zgłoś
aminoe Re: Sprawdź. 12.06.08, 21:24 Wydawało mi się, że gdzieś na necie, "z czuba" nadaje na żywo relację z meczu. Sprawdź może. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Chodziło Ci o wątek 'Było?' 12.06.08, 21:28 Domyślam się, że zniknął dlatego, że jest milion pięćset sto dziewięćset wątków na TEN SAM TEMAT. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Chodziło Ci o wątek 'Było?' 12.06.08, 21:32 Byc moze, ale ja sie pytalam tylko czy BYLO? Kurcze nie rozumiem takiej polityki... Tym trybem mozna kasowac wiekszosc watkow, bo wiekszosc jest o tym samym! Czy to w ramach czyszczenia forum???? Nastepny, kiedy sie zapytalam dlaczego znuknal, tez zniknal! Wiesz, ja rozumiem, ze moze to monotematyczne dzisiaj, no ale cholera, to jak cenzura!To w koncu forum publiczne, nie naruszylam netykiety!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Chodziło Ci o wątek 'Było?' 12.06.08, 21:51 Cenzura zazwyczaj jest prewencyjna. Forum gazeta.pl w przeciwieństwie do wielu innych nie jest premoderowane. Co do nienaruszania netykiety, proponuję jej lekturę. Skróty do regulaminu, netykiety i pomocy (zawierającej np odpowiedź na pytanie - dlaczego usunięto mój post) znajdują sie w stopce każdego forum. Take forum kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Chodziło Ci o wątek 'Było?' 12.06.08, 21:53 Rozumiem. Prewencyjnie cenzurujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Chodziło Ci o wątek 'Było?' 13.06.08, 00:45 tez Ci polecam poczytac troche netykiete i regulamin bo robisz z siebie blazna Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Chodziło Ci o wątek 'Było?' 13.06.08, 01:00 Ten blazen to do mnie...? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Chodziło Ci o wątek 'Było?' 13.06.08, 01:18 nie..do nieokrzesanego moderatora Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Chodziło Ci o wątek 'Było?' 13.06.08, 00:40 > Byc moze, ale ja sie pytalam tylko czy BYLO? No dokładnie, a nie mogłaś zapytać w 10ciu innych wątkach nt. meczu?? To w koncu forum publiczne, nie naruszylam > netykiety!!!! Jak najbardziej - naruszyłaś, bo założyłaś KOLEJNY wątek na poruszony już temat. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Chodziło Ci o wątek 'Było?' 13.06.08, 00:46 to wytlumacz mi jeszcze jedno..dlaczego jak zaloze watek o meczu reprezentacji holandii to tez znika...mimo,ze tylko ja zakladam tu takie watki i nie sa one powtorzone? Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Chodziło Ci o wątek 'Było?' 13.06.08, 00:54 Nie ja jedna skarze sie na znikajace wątki. Uwazam, ze to nie fair, a pod uwage moderatorom trzeba brac takie sytuacje jak np. dzisiejszy mecz, kiedy ludzie maja ochote o nim pisac. Chyba idiotyczne by bylo, gdyby wszyscy zmuszeni byli pisac pod jednym powstalym na ten temat watkiem watkiem? Takie ograniczenia wydumane przez niewiadomo kogo odstreczaja ludzi od forum. Chyba forum jest dla ludzi? A moze dla moderatorow tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Chodziło Ci o wątek 'Było?' 13.06.08, 01:01 moderator musi byc obiektywny i bezstronny...jesli nie mozna pisac o meczach to o wszytskich..jesli mozna to tez o wzytskich... jesli nie mozna zakladac podobnych watkow...to kazdej tresci..a wiec np nie wolno juz zakladac watkow o zdradzie, 14-letniej Agacie itpe inna sprawa jest to,ze moderator powinien trzymac sie na uboczu dla dobra tego co robi...nie powinien wypowiadac sie prywatnie w watkach, zachowac swoje zdanie dla sibie itp..ale to kwestia umowna a nie regulowana przepisem..wiec to zalezy tylko od dbania o dobre imie..bo przeciez jakby patrzona na sedziego,prokuratora ktory wypowiada sie na temt spraw ktore prowadzi a potem wydaje wyroki? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Chodziło Ci o wątek 'Było?' 13.06.08, 00:58 > to wytlumacz mi jeszcze jedno.. Zapytaj moderatora. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Chodziło Ci o wątek 'Było?' 13.06.08, 01:03 znam standardowa odpowiedz moderatorow na pamiec...regulamin i netykiete tez znam...i moge powiedzec za co moj watek zostal usuniety...tyle,ze za to samo powinno zostac usunietych takze kilka innych...ale na pytanie "dlaczego inne moga zostac" moderatorzy takze maja standardowa wymowke...tak wiec nie ma po co pytac skoro instytuacja odpowiediz na pytania jest tak skonstrukowana zeby nie odpowiedali Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Chodziło Ci o wątek 'Było?' 13.06.08, 01:06 Dlatego ja nie pytam. W sumie to mnie i irytuje i smieszy. Po prostu nie lubie, jak ktos usiluje udowadniac swoja wladze. Odpowiedz Link Zgłoś