liisa.valo 15.06.08, 22:39 "Chcę poznać osobę, dla której będę ważniejszy od jej marzeń". Co myślicie o osobie, która go zamieściła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:40 mysle,ze chciala byc oryginalna Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:41 Romantyk. I ma wyidealizowane podejście do związków. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:43 Że nie wyczuwa kiczu i pozuje na "oryginała". Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:44 kolejny swir, ktory mysli, ze jest pepkiem swiata, wielu takich spotykam, ale juz koniec z facetami :) zero szukania meza, tylko normalne przyjaznie z fajnymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:44 Egoista, co woli brać niż dawać i ma toksyczne podejście do związków... Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 16.06.08, 13:53 Ale przynajmniej szczery.. od razu mówi będziesz ze mną to ja mam byc całym Twoim światem. Z drugiej strony pewnie się nie zastanowił co pisze bo bycie CAŁYM ŚWIATEM dla kogoś musi być pieruńsko męczące. ------------------- Sudoku wciąga.. Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:44 Czytasz ogłoszenia matrymonialne?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:46 z eluchą coraz gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:49 ale to zrozumiale zbliza sie cwierc wieku,zegar biologiczny tyka,staropanienstwo czeka tak samo facet-jak sie nie ozeni przed 60ka,to czeka go starokawalerstwo Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:52 > ale to zrozumiale > zbliza sie cwierc wieku,zegar biologiczny tyka,staropanienstwo czeka Kurde to może i ja zacznę czytać:D Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:58 E, no czytam tylko dlatego, że korektę muszę zrobić :) A Wiarusa zapewniam, że nic mi nie tyknęło. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza W 60. roku życia to facet JEST starym kawalerem 15.06.08, 22:57 i do tego od jakichś TRZYDZIESTU lat... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: W 60. roku życia to facet JEST starym kawaler 15.06.08, 23:15 koniowi to powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: W 60. roku życia to facet JEST starym kawaler 16.06.08, 21:40 wiarusik napisała: > koniowi to powiedz cóż za wyrafinowana riposta na poziomie drugiej klasy podstawówki, bo trzeciej już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:47 Hehe, nie, korektę robię dla gazety :) Odpowiedz Link Zgłoś
matsataski1 Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:47 grafoman liisa.valo napisała: > "Chcę poznać osobę, dla której będę ważniejszy od jej marzeń". > Co myślicie o osobie, która go zamieściła? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:50 liisa.valo napisała: > "Chcę poznać osobę, dla której będę ważniejszy od jej marzeń". > Co myślicie o osobie, która go zamieściła? pedal jakis Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:51 psychol sadysta Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 22:55 Że na pewno nie odpowiedziałabym na to ogłoszenie. Autor potrzebuje osoby, która zrezygnuje dla niego ze swych planów, i tylko takiej. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 23:03 Myślę, że chciała błysnąć, ale jej sie nie udała, bo nie rozumie, co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 23:04 udało* Odpowiedz Link Zgłoś
pandolinka24 Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 23:06 Egoista... Odpowiedz Link Zgłoś
misia12347 Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 23:09 Że pitoli. I widzę duży przrost formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 15.06.08, 23:40 egoist(k)a Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 16.06.08, 07:12 Wiać jak najdalej! Z jednej strony egoista, zazdrośnik pewnie, a z drugiej być może wspomniany wyżej grafoman, który nie wie, co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 16.06.08, 13:30 Być może facet był kiedyś z kobietą, dla której ważniejsze były marzenia (np. kupić sobie nowe auto, albo zoperować cycki) niż on sam i teraz nie chce powtórki. Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 16.06.08, 14:01 a moze wie, ze kobiety marza o wysokim, przystojnym, inteligentnym krolewiczu na bilym rumaku? a on zakompleksiony, malenki czlowieczek boi sie, ze tym marzeniom nie sprosta, wiec podkresla na wstepie,ze nie bierze udzialu w castingu. ma go chciec i juz :) Odpowiedz Link Zgłoś
fanaberia84 Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 16.06.08, 15:31 Zaborczy... Nie odpowiedziałabym na takie ogłoszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
etzel Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 16.06.08, 20:46 Zaborczy o co? O to że chce być ważniejszy od marzeń? Marzenia są właściwie nierealne, chyba że ktoś ma upośledzoną wyobraźnię i nie potrafi wyobrazić sobie czegoś, co jest piękne, doskonałe, ale w znaczeniu ponadrzeczywistym. Ktoś napisał, że ta osoba to romantyk i idealista? Mnie się wydaje, że jest realistą: chce być ważniejszy od tego, co złudne. Pewnie taka osoba marzyć drugiej osobie nie zabroni, ale swoim przykładem skłoni do trzeźwego patrzenia na rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
popsuta Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 16.06.08, 21:41 że egoista (jeśli wiedział co w ogóle pisze) i pospolity idiota, jeśli, 'dejboże', nie wiedział ('ORGINALNY') Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 16.06.08, 22:24 Forma przerosła jego możliwości intelektualne.Chyba że sądzi że kobitki są tak naiwnie romantyczne i załapią się na tak ukrytą impertynencję. Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 17.06.08, 11:13 Dla mnie to egoista. Od razu staje mi przed oczyma scenka: 'Jak to jedziesz do Hiszpanii na stypendium? Przecież jesteśmy parą! Nie możesz mnie opuścić! Co mnie obchodzi że to jest Twoje marzenie - ja powinienem być ważniejszy.' Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Co myślicie (tekst z ogłoszenia matrymonialne 17.06.08, 11:26 Poeta. Romantyk. Może egocentryk. A może zaborczy egoista. :P Odpowiedz Link Zgłoś