anu-lla 17.06.08, 23:24 gdzie jest funkcja "napraw tabele" w wordzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
youruichi Re: kto ma open offica/???plis, help 17.06.08, 23:34 ja mam oo, pisałam w nim pracę mgr i wszystkie tabele mi spieprzyło przy kolejnych edycjach;/ najszybciej i bez nerwów to wszystkie elementy graficzne zrób to w wordzie i dodrukuj, ja poprawiałam wszystko ręcznie, a przy wydruku ( mimo, że zapisałam w pdfie) i tak były błędy bo program nie widział pewnych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: kto ma open offica/???plis, help 17.06.08, 23:37 nie zdąże:(w wordzie, wszystko sie przesuwa:( nie ma opcji??? zrobilam, zaznacz granice i linia sie pokazala zeby ja wydrukowac, ale wydrukowalo bez niej:( Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jeane_baker Re: kto ma open offica/???plis, help 17.06.08, 23:37 jak klikniesz w tabelę dwa razy otwiera Ci się zakładka TABELA, tam popróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jeane_baker Re: kto ma open offica/???plis, help 17.06.08, 23:38 Ale ja mówię o open off., nie wiem w końcu o co pytasz bo w tytule jest oo a potem już w tekście piszesz o wordzie... Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: kto ma open offica/???plis, help 17.06.08, 23:44 roztargniona, chodzi o openoficce, caly mamy . I pisze prace mgr. I mam tabelki, i jak kasowalam niepotrzebą kolumne, to tabela zostala jakby"niedokonczona" byla szara linia ale na wydruku nie bylo jej widac....:( Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: kto ma open offica/???plis, help 17.06.08, 23:50 jest opcja "granice tabeli" i zaznaczylam ją. POjawila sie szara linia koncząca tabele tzn kolumne. Ale jak drukuje to nie widać:(:(:( ja skopiowalam do worda 2003 to tabelki sie pozmienialy, teksty po przesuwalay...masakra.Co robic, tabelek mam ok 18 Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: kto ma open offica/???plis, help 18.06.08, 08:18 Nie kopiuj do worda przez copy/paste tylko najpierw zapisz jako rtf wtedy nic się nie powinno rozjeżdżać. ------------ Sudoku wciąga.. Odpowiedz Link Zgłoś
saturnv.as508 Re: kto ma open offica/???plis, help 18.06.08, 12:59 Rany. Podziwiam ludzi, ktorzy pisza, probuja cos robic w tym pseudoedytorze. Czysty masochizm. Zamiast sie cackac w tym oo. Wejdz na strone: scisgnij program utorrent: www.programosy.pl/program,utorrent.html i go pobierz i zainstaluj. Gdy to zrobisz wejdz na strone www.mininova.org/tor/1507721 i kliknoj w download a nastepnie otworz. W ten sposob sciagniesz sobie instalke Office2007 i bedziesz miala prace cacy. Pamietaj, ze jesli bedziesz ja dawac do druku na nie swojej drukarce, to zainstaluj program PDF Creator i wyekrposrtuj ja do PDFa i dopiero drukuj w PDFie, bo inaczej moze Ci sie wszystko rozjechac. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
saturnv.as508 Re: kto ma open offica/???plis, help 18.06.08, 13:06 Przeniesienie pracy do worda liczmy ze ma 100 stron to zajmie jakies-3godziny z przeformatowaniem tabalek. Popros kolege, ktory sie dobrze zna na Wordzie i potrafi sformatowac dokument tak jak chcesz zeby wygladal. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jeane_baker Re: kto ma open offica/???plis, help 17.06.08, 23:50 Przykro mi, nie pomogę Ci- ja swoją pracę właśnie ze względu na tego typu niespodzianki i różnice w o.o. napisałam w wordzie. Powodzenia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: kto ma open offica/???plis, help 18.06.08, 00:09 nie chce Cię martwić, ale ja miałam mgr zapisaną cycuś glancuś w pdfie ( z oo ) i tak mi sie zepsuło:( właśnie te linie pieprzone może ktoś pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jeane_baker Re: kto ma open offica/???plis, help 17.06.08, 23:53 Może spróbuj tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34 lub tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=691 Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: kto ma open offica/???plis, help 18.06.08, 11:43 jesli masz platna, licencjonowana wersje OO (OpenOfficePL)- zadzwon tutaj: www.openofficepl.com/kontakt.html nie pisz maila bo mozesz troche poczekac na odpowiedz, a zdaje sie ze Ci sie spieszy :) jesli tam Ci nie pomoga dzwon tutaj: openoffice.com.pl/index.php?id=61 a jesli nie masz licencjonowanej.. no coz to sa wlasnie minusy freeware... brak pomocy producenta. osobiscie uzywam OOPl - czyli tej platnej wersji - i w zyciu nie wroce do Microsoftu. nie mam zadnych problemow z obsluga i wydaje mi sie wrecz przyjazniejszy niz 'monopolista'. Odpowiedz Link Zgłoś