Dodaj do ulubionych

Hania Bakuła

IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.09.03, 09:38
Przewija się ostatnio przez media short story
o biednej , skrzywdzonej przez chirurga Hani Bakule.

Mnie dziwi tylko jedno : kobieta tak mądra , obyta , światowa ,
wygadana , wyszczekana na każdy temat ,mizdrząca się gdy
trzeba i nie trzeba ,osoba , która jest bożyszczem domorosłych
feministek i mająca "encyklopedyczną" wiedzę psychologiczną,
[ ach te jej dykteryjki o relacjach damsko-męskich i o "należytym"
stosunku wobec mężczyzn ],

była na tyle głupia i naiwna , że nie sprawdziła kwlifikacji lekarza ,
do którego pozła na operację plastyczną. Hm , jej narcyzm zemścił
się na niej samej.

Obserwuj wątek
    • melinek Re: Hania Bakuła 25.09.03, 09:41
      Podeslij jakis link, bo nie
      lubie stronniczych opinii.
    • zuzaleczka Re: Hania Bakuła 25.09.03, 09:41
      A ja ją lubię.
      • Gość: miśka Re: Hania Bakuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 09:50
        info.onet.pl/804031,135,item.html
        • Gość: babka Re: Hania Bakuła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 09:54
          ja tez ja zawsze lubilam, byla osoba eleganska, na poziomie (w moim mniemaniu
          oczywiscie) a tutaj jakies wywiady z Super Expressem. Ta gazetka zakrawa dla
          mnie duzym bruwocem wiec stracilam dobre zdanie o niej. Chociaz z drugiej
          strony czlowiek, ktory doznal krzywdy chce o tym powiedziec innym, a moze
          tylko super express chcial jej wysluchac?
          No a poza tym wydaje mi sie, ze taka madra kobieta powinna bardziej rozeznac
          rynek i dowiedziec sie czegos wiecej o facecie ktory bedzie kroil jej twarz.
          Tak samo jak dr Lubicz nie rozeznal rynku i zawierzyl Pieknej Adzie!
          pozdrawiam, nie dajcie sie oszukac!
        • Gość: cecotto Re: Hania Bakuła IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 09:55
          A po co taka wenera się w ogóle operowała???
          • Gość: babeczka Re: Hania Bakuła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 09:57
            czemu piszesz wenera? wogole co to za slowo, bo mi sie jednoznacznie kojarzy
            • Gość: rudzina Re: Hania Bakuła IP: *.root.pl 25.09.03, 20:15
              Wenera to Wenus.
          • Gość: Kocisz Re: Hania Bakuła IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.09.03, 10:00
            Gość portalu: cecotto napisał(a):

> A po co taka wenera się w ogóle operowała???

Jak to po co? Żeby męskim prostytutom musiała mniej płacić, no że niby ona
            jeszcze nie jest taka zła i dla takiego gościa to nobilitacja przelecieć panią B
            • wasza_bogini co za bzdury 25.09.03, 20:27
              jej narzeczonym jest moj wykladowca:)
              • Gość: Ana Re: co za bzdury IP: *.chello.pl 26.09.03, 21:44
                Haram aleki
    • muszek0 Re: Hania Bakuła 25.09.03, 11:43
      zawsze myślałem, że wygadane, pewne siebie feministki akceptują swoją kobiecą
      powłokę taką jaka jest.
      • wiktorkaa Re: Hania Bakuła 25.09.03, 11:49
        muszek0 napisał:

> zawsze myślałem, że wygadane, pewne siebie feministki akceptują swoją kobiecą
        > powłokę taką jaka jest.

Ja myślę,że wszystkie te nawiedzone organizacje mają swoje źródło w ludzkich
        kompleksach.
        • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 25.09.03, 19:15
          > > zawsze myślałem, że wygadane, pewne siebie feministki akceptują swoją kobi
          > ecą
          > > powłokę taką jaka jest.
          >
          > Ja myślę,że wszystkie te nawiedzone organizacje mają swoje źródło w ludzkich
          > kompleksach.

no wiec malo wiesz o swiecie nieuczko.
          • Gość: loko Re: Hania Bakuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 19:23
            Pewnie z ciebie niezły pasztet!
            • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 25.09.03, 19:35
              Gość portalu: loko napisał(a):

> Pewnie z ciebie niezły pasztet!

no wiec powiem ci, ze wrecz przeciwnie dlatego moge sobie mowic co chce bo i
              tak prawie kazdy chlop wlazlby do mojego lozka.ha, ha, ha.
              cale szczescie, ze z takimi dresami jak ty nie mam nic wspolnego.
              • Gość: loko Re: Hania Bakuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 19:38
                Gadać to sobie możesz.

i
                > tak prawie kazdy chlop wlazlby do mojego lozka.ha, ha, ha.

A nie pomyślałaś, że jesteś po prostu łatwa.
                • Gość: rudzina Re: Hania Bakuła IP: *.root.pl 25.09.03, 20:18
                  Latwa to by byla gdyby tych facetow wpuszczala do swojego lozka, a skad wiesz
                  czy tak jest?

Tlumy facetow ustawiaja sie tez do lozka A.Jolie czy A. Maciag a nikt nie pisze
                  ze sa latwe.

Ty za to jestes prosty.
                  • dziarski-czterdziestoparolatek Re: Hania Bakuła 25.09.03, 23:52
                    Gość portalu: rudzina napisał(a):

> Ty za to jestes prosty.

mówi się: krótki :)
                    i szczeka jak niewydarzony ratlerek.
          • wiktorkaa Re: Hania Bakuła 26.09.03, 07:51
            wasza_bogini napisała:

> > Ja myślę,że wszystkie te nawiedzone organizacje mają swoje źródło w
            ludzkich kompleksach.

> no wiec malo wiesz o swiecie nieuczko.

czyżby??????
            • brader_lui Re: Hania Bakuła 26.09.03, 13:37
              "Ja myśle" ....... niemożliwe ty wiktorka nie myślisz

"czyżby" ..........czyżbyś watpiła że jestes nieukiem ???
      • Gość: malinka Re: Hania Bakuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 12:00
        nie znam pani Bakuly, ale wspolczuje jej bardzo. Jako czlowiekowi.
        Uwazam, ze miala po prostu pecha. Tysiace kobiet poddaje sie operacjom
        plastycznym, i nic w tym zlego!!! Nie rozumiem glosow tych osob, ze "zachcialo
        jej sie operacji i ma za swoje". Coz za zasciankowosc i totalna glupota!!!.
        Jezeli ktos chce poprawic sobie wyglad, ma na to pieniadze ( w koncu nie robi
        sie tego za pieniadze panstwowe) to jego wola!. NIe trzeba sie przed nikim
        tlumaczyc, ze chce sie sobie poprawic wyglad nosa, itp...
        Pani Bakula postanowila sobie zrobic operacje - i bardzo dobrze - jej sprawa.
        Na pewno tez skorzystala z porad jej kolezanek - do kogo sie udac, do jakiego
        lekarza. Nie sadze, zeby po prostu wziela ksiazke telefoniczna i zadzwonila do
        pierwszej z brzegu kliniki.
        Szkopul w tym, ze operacja niestety nie wyszla, tak jak powinna - i zrobily sie
        powiklania. I z tym pani Bakula powinna sie liczyc, bo niesttety, ale operacja
        jest operacja i nigdy nie ma pewnosci co do jej 100% powodzenia.
        Tego jednak pacjent nie chce przyjac do wiadomosci, ze moze cos sie nie udac...

Jak nastapily powiklania - normalne wiec, ze pani Bakula sie ..delikatnie
        mowiac..wkurzyla i jako kobieta "swiatowa" - nie poddala sie siedzac cicho w
        domu tylko zaczela szukac powodow. No i okazalo sie ze lekarz nie ma
        odpowiedniego dyplomu. A powinien miec.

Wina pani Bakuly jest to (jezeli mozna mowic o jej winie), ze nie sprawdzila
        tego wczesniej, ze zawierzyla kolezankom i ich opinii
        Ale ma racje do jednego - nie siedzi cicho, nie wstydzi sie przyznac glosno, ze
        miala operacje i operowal ja czlowiek do tego nieupowazniony!!!

W koncu lekarz decydujac sie na zalozenie takiej kliniki musi miec co do tego
        podstawy! To ze jest chirurgiem ogolnym nie upowaznia do przeprowadzania
        operacji plastycznych.

Ciekawa jestem ile jest takich kobiet, ktore zostaly zeszpecone w jakims tam
        stopniu przez nieodowiednich lekarzy?? A ci lekarze nadal sobie prowadza bardzo
        dochodowa dzialalnosc.
        • mike_mike Re: Hania Bakuła 25.09.03, 12:13
          Gość portalu: malinka napisał(a):

> nie znam pani Bakuly, ale wspolczuje jej bardzo. Jako czlowiekowi.
          > Uwazam, ze miala po prostu pecha. Tysiace kobiet poddaje sie operacjom
          > plastycznym, i nic w tym zlego!!! Nie rozumiem glosow tych osob,
          ze "zachcialo
          > jej sie operacji i ma za swoje". Coz za zasciankowosc i totalna glupota!!!.
          > Jezeli ktos chce poprawic sobie wyglad, ma na to pieniadze ( w koncu nie robi
          > sie tego za pieniadze panstwowe) to jego wola!. NIe trzeba sie przed nikim
          > tlumaczyc, ze chce sie sobie poprawic wyglad nosa, itp...

Ale trzeba dobrze sprawdzić klinikę i lekarza który będzie operację
          przeprowadzał... Takie wpadki są przecież na porządku dziennym...

> Pani Bakula postanowila sobie zrobic operacje - i bardzo dobrze - jej sprawa.
          > Na pewno tez skorzystala z porad jej kolezanek - do kogo sie udac, do jakiego
          > lekarza. Nie sadze, zeby po prostu wziela ksiazke telefoniczna i zadzwonila
          do
          > pierwszej z brzegu kliniki.

Dziwne, facet ma podobno w środowisku pseudo żeźnik, a tu nikt nic nie
          wiedział. Skoro sprwdzała, to jak to się stało, że nie doszła do tego, że gość
          jest chirurg miękki... Powiedziała, że gdyby o tym wiedziała, to nie zgodziłaby
          się na operowanie przez niego.

> Szkopul w tym, ze operacja niestety nie wyszla, tak jak powinna - i zrobily
          sie
          >
          > powiklania. I z tym pani Bakula powinna sie liczyc, bo niesttety, ale
          operacja
          > jest operacja i nigdy nie ma pewnosci co do jej 100% powodzenia.
          > Tego jednak pacjent nie chce przyjac do wiadomosci, ze moze cos sie nie
          udac...
          >
          > Jak nastapily powiklania - normalne wiec, ze pani Bakula sie ..delikatnie
          > mowiac..wkurzyla i jako kobieta "swiatowa" - nie poddala sie siedzac cicho w
          > domu tylko zaczela szukac powodow. No i okazalo sie ze lekarz nie ma
          > odpowiedniego dyplomu. A powinien miec.
          >
          > Wina pani Bakuly jest to (jezeli mozna mowic o jej winie), ze nie sprawdzila
          > tego wczesniej, ze zawierzyla kolezankom i ich opinii
          > Ale ma racje do jednego - nie siedzi cicho, nie wstydzi sie przyznac glosno,
          ze
          >
          > miala operacje i operowal ja czlowiek do tego nieupowazniony!!!
          >
          > W koncu lekarz decydujac sie na zalozenie takiej kliniki musi miec co do tego
          > podstawy! To ze jest chirurgiem ogolnym nie upowaznia do przeprowadzania
          > operacji plastycznych.
          >
          > Ciekawa jestem ile jest takich kobiet, ktore zostaly zeszpecone w jakims tam
          > stopniu przez nieodowiednich lekarzy?? A ci lekarze nadal sobie prowadza
          bardzo
          >
          > dochodowa dzialalnosc.
      • wasza_bogini ale ona miala operacje po wypadku 25.09.03, 19:14
        przeczytajcie uwaznie.
        • Gość: loko [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 19:24
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: siedem Hania Bakuła IP: 213.216.66.* 25.09.03, 11:49
      zakłamany tłumok jak równiez krytogarkotłuk. prawdziwe feminazistki nie kroją
      się dla tych meskich szowinistytcznych swin

5040
      • wiktorkaa Re: Hania Bakuła 25.09.03, 12:02
        Gość portalu: siedem napisał(a):

> zakłamany tłumok jak równiez krytogarkotłuk. prawdziwe feminazistki nie kroją
        > się dla tych meskich szowinistytcznych swin
        >
        > 5040

Cóż za błyskotliwa wypowiedź...
    • Gość: lola Re: Hania Bakuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 11:50
      Cos mi sie wydaje, ze pani Hania czesto pada ofiara oszustów w jej mniemaniu i
      zawsze nie omieszka powiadomic o tym mediów. Jakis czas temu głosno było iz
      oszukała ja Szapołowska(nota bene bardzo mi działa ta osoba na nerwy)bo
      sprzedała jej drogo mieszkanie wiedzac ze za chwile pod oknem bedzie plac
      budowy zamiast ciszy i spokoju.Rzeczywiscie, taka niby cwana baba, a daje sie
      wyprowadzic jak dziecko.
      • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 25.09.03, 19:18
        Jakis czas temu głosno było iz
        > oszukała ja Szapołowska(nota bene bardzo mi działa ta osoba na nerwy)

szapolowska jest beznadziejna. ogladalam z nia program, w ktorym opowiadala o
        sobie- tragedia.
        • Gość: lola Re: Hania Bakuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 22:32
          Nie był to moze wywiad prowadzony przez Domagalik? Bo ja taki oglądałam i po
          prostu Szapołowska odstawiła niezły teatrzyk- te gesty, te krecenie sie na
          fotelu, nózka na nózke, zawijanie loczka, półusmiechy, silenie sie na
          oryginalnosc, no po prostu zenada.Ona kreuje sie na femme fatale ale robi to
          nieudolnie i zamiast zachwycac wzbudza salwy smiechu, brrrr...
          • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 25.09.03, 22:35
            nie to byl jakis program niedzielny- ona jezdzila samochodem i opowiadala o
            sobie, poziom byl zenujacy, jakby wogole nic nie miala do powiedzenia,
            przemyslenia tak kosmiczne, ze az w swej glupocie smieszne.
    • Gość: renia Re: Hania Bakuła IP: *.ath.spark.net.gr 25.09.03, 12:02
      Nie wiem o co tam chodzi z chirurgiem plast. ale sama postac Hanny Bakuły od
      zawsze budzi we mnie antypatie, jest to chlopobaba, zarozumiala cwaniara, nie
      lubie jej. Nie jest w ogole kobieca.
      • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 25.09.03, 19:27

> Nie wiem o co tam chodzi z chirurgiem plast. ale sama postac Hanny Bakuły od
        > zawsze budzi we mnie antypatie, jest to chlopobaba, zarozumiala cwaniara, nie
        > lubie jej. Nie jest w ogole kobieca.

jest bardzo kobieca.
        • Gość: rudzina Re: Hania Bakuła IP: *.root.pl 25.09.03, 20:21
          a co w niej kobiecego? Zreszta jaka jest Twoja definicja kobiecosci? Bo dla mnie
          to naturalnosci i brak poz, czego niestety pani Bakule brakuje.
          • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 25.09.03, 20:26

> Zreszta jaka jest Twoja definicja kobiecosci? Bo dla mni
            > e
            > to naturalnosci i brak poz, czego niestety pani Bakule brakuje.

a marylin monroe byla dla Ciebie niekobieca???? mnostwo aktorek jest jedna
            wielka poza, a nie mozna powiedziec, ze sa niekobiece.
            Bakula nie jest dla mnie niekobieca, a napewno nie mniej niz na przyklad alicja
            grzeskowiak;). kobiety sa rozne. ona ma po prostu temperament i charakter,
            przyprawiony odrobina narcyzmu.narcyzm kobiecy spotyka sie generalnie z
            potepieniem. uwazam, ze ktos taki jak bakula jest w polsce potrzebny.
            • Gość: rudzina Re: Hania Bakuła IP: *.root.pl 25.09.03, 20:52
              > a marylin monroe byla dla Ciebie niekobieca???? mnostwo aktorek jest jedna
              > wielka poza, a nie mozna powiedziec, ze sa niekobiece.

A pootrafisz zauwazyc roznice miedzy dominujaca postawa Bakuly (do ktorej sama
              sie przyznaje) a miedzy kokieteryjnym zachowaniem Monroe?

> Bakula nie jest dla mnie niekobieca, a napewno nie mniej niz na przyklad
              alicja grzeskowiak;). kobiety sa rozne. ona ma po prostu temperament i charakter,
              > przyprawiony odrobina narcyzmu.narcyzm kobiecy spotyka sie generalnie z
              > potepieniem.

Narcyzm to jedno, co innego to agresywne zadufanie w sobie. Bakula nie prowokuje
              do fascynacji sama soba, tylko te fascynacje probuje narzucic.

> uwazam, ze ktos taki jak bakula jest w polsce potrzebny.

Tego nie neguje. Tez uwazam ja za ciekawe "zjawisko".
              • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 25.09.03, 21:26

> > a marylin monroe byla dla Ciebie niekobieca???? mnostwo aktorek jest jedna
                > > wielka poza, a nie mozna powiedziec, ze sa niekobiece.
                >
                > A pootrafisz zauwazyc roznice miedzy dominujaca postawa Bakuly (do ktorej sama
                > sie przyznaje) a miedzy kokieteryjnym zachowaniem Monroe?

ale z tego co napisalas, wynika, ze dominujaca posatwa bakuly jest niekobieca.
                z tym sie nie zgadzam.
                >
                > Narcyzm to jedno, co innego to agresywne zadufanie w sobie. Bakula nie
                prowokuj do fascynacji sama soba, tylko te fascynacje probuje narzucic.

no to co??? kiedys bylam na spotkaniu z bakula i byla po prostu swietna z ta
                swoja maniera rozpieszczonej dziewczynki.
                • Gość: rudzina Re: Hania Bakuła IP: *.root.pl 25.09.03, 22:06
                  > z tego co napisalas, wynika, ze dominujaca posatwa bakuly jest niekobieca.
                  > z tym sie nie zgadzam.

Dlaczego?

> kiedys bylam na spotkaniu z bakula i byla po prostu swietna z ta
                  > swoja maniera rozpieszczonej dziewczynki.

Nawet jesli to dojrzala kobieta?

Bo o ile dojrzala kobieta, dominujaca lwica salonowa moze fascynowac o tyle
                  kobieta ktora nie umie wybrac miedzy rola dojrzalej i wynioslej dominy a
                  rozpieszczonej dziewczynki moze conajwyzej smieszyc.
                  • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 25.09.03, 22:10
                    > Nawet jesli to dojrzala kobieta?
                    >
                    > Bo o ile dojrzala kobieta, dominujaca lwica salonowa moze fascynowac o tyle
                    > kobieta ktora nie umie wybrac miedzy rola dojrzalej i wynioslej dominy a
                    > rozpieszczonej dziewczynki moze conajwyzej smieszyc.

moze ale nie musi.
    • pasikonna Re: Hania Bakuła 25.09.03, 12:03
      A ja mysle ze to taka smutna niespodzianka od losu. Za jej przegieta pewnosc
      siebie, za stosunek do dzieci i do mezczyzn, za zbytniae przekonanie o swojej
      wyzszosci i wartosci. Z jednej strony zal mi jej, bo wyobrazam sobie jakie to
      nieprzyjemne , co sie jej stalo, a z drugiej strony, kiedy slysze, ze dzieki
      temu NIE MOZE UPRAWIAC SEXU, to mi sie wszystko przekreca. Dama byc, ach dma
      byc...
      • Gość: mercuria Re: Hania Bakuła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.03, 19:09
        pasikonna napisała:

> A ja mysle ze to taka smutna niespodzianka od losu. Za jej przegieta pewnosc
        > siebie, za stosunek do dzieci i do mezczyzn, za zbytniae przekonanie o swojej
        > wyzszosci i wartosci. Z jednej strony zal mi jej, bo wyobrazam sobie jakie to
        > nieprzyjemne , co sie jej stalo, a z drugiej strony, kiedy slysze, ze dzieki
        > temu NIE MOZE UPRAWIAC SEXU, to mi sie wszystko przekreca. Dama byc, ach dma
        > byc...

A mi się przekręca czytając powyzsze. Rzeczywiście, lekarz rzeźnik jako
        niespodzianka losu dla ukarania zbyt pewnej siebie i kontrowersyjnej kobiety.
        Ciekawe, czy gdyby chodzilo o mężczyznę, reakcje byłyby równie zjadliwe....
        I niech mi ktoś wytłumaczy, co ma do tego stosunek do dzieci?
        • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 25.09.03, 19:30
          > A mi się przekręca czytając powyzsze. Rzeczywiście, lekarz rzeźnik jako
          > niespodzianka losu dla ukarania zbyt pewnej siebie i kontrowersyjnej kobiety.
          > Ciekawe, czy gdyby chodzilo o mężczyznę, reakcje byłyby równie zjadliwe....
          > I niech mi ktoś wytłumaczy, co ma do tego stosunek do dzieci?

no bo u nas w kraju trzeba cierpiec, cierpiec, jak cierpisz to jestes swoj/a.
    • diab.lica Re: Hania Bakuła 25.09.03, 15:51
      jaka by bakula nie byla, to szkoda babki.
      • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 25.09.03, 19:28
        diab.lica napisała:

> jaka by bakula nie byla, to szkoda babki.

a co wy taki stos przygotowujecie dla bakuly, kobieta jak kobieta. rozne rzeczy
        sie gada i robi. ona jest dzielna i niejedna jej zazdrosci kasy i facetow.
        • diab.lica Re: Hania Bakuła 25.09.03, 19:58
          > a co wy taki stos przygotowujecie dla bakuly, kobieta jak kobieta. rozne
          rzeczy
          >
          > sie gada i robi. ona jest dzielna i niejedna jej zazdrosci kasy i facetow.

jaki stos? nawet lubilam jej felietony z "playboya", ostre ale inteligentne.
          osobiscie nie znam zas pani Bakuly wiec nie moge nic tak naprawde na jej temat
          powiedziec.
    • Gość: loko Re: Hania Bakuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 19:21
      Morda jej się rozpada, ha, ha!
      • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 25.09.03, 19:29

> Morda jej się rozpada, ha, ha!

tobie juz sie rozpadla, a raczej mozg.
        • Gość: loko [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 19:35
          • wasza_bogini [...] 25.09.03, 19:38
            • Gość: loko Re: Hania Bakuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 19:42
              Ile godzin zajęło ci rozgryzienie, jak uruchomić sygnaturkę, głąbie?
              • dziarski-czterdziestoparolatek Re: Hania Bakuła 25.09.03, 23:59

> Ile godzin zajęło ci rozgryzienie, jak uruchomić sygnaturkę, głąbie?

nie mów głąbie do kobiety, asie informatyczny od siedmiu boleści. idź lepiej
                podłubać w nosie, pomęcz kapucyna albo coś.
                przez jakiś czas cię nie było, teraz znowu jesteś - kolejna dziewczyna kopnęła
                cię w dupę? znowu przedwczesne wytryski obrzydziły ci świat?
                polecam kefir i separację od internetu. a na kablu od klawiatury najlepiej się
                powieś, śmieciu.
                • Gość: loko [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 10:23
                  • dziarski-czterdziestoparolatek co ty sobie myślisz kozi wypierdku? 26.09.03, 14:46

że nie dobijesz do czterdziestki?
                    lepiej uważaj z pogardliwymi słowami, może bo kiedyś do ciebie wrócą w postaci
                    miękkiego wacusia.
                    z prostatą u mnie w porządku, nie wstydzę się tego, że regularnie chodzę się
                    zbadać do lekarza. i ty nie wstydź się iść so seksuologa ze swoim przedwczesnym
                    wytryskiem, naprawdę.

jeśli cała twoja elokwencja zawiera się w słowie "wypierdalaj", to ja sie nie
                    dziwię, że kolejne kobiety puszczają cię kantem nie dając zamoczyć pędzelka.
                    zastopuj swoje chamskie zapędy chłopcze z mlekiem pod nosem, bo naprawdę zacznę
                    uprzykrzać ci życie tak, jak ty obiecywałeś to kilku paniom tutaj.
                    szczyl jesteś niemożliwy. czerpiąc ze słownika męskich szowinistów: zdaje się,
                    że cierpisz na syndrom niedojebania.
    • Gość: Andrzej Re: Hania Bakuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 19:41
      Nie lubie Bakuły...ale. Czy Wy idac do prywatnej przychodni- np. z bolem
      brzucha- prosicie od progu lekarza o jakies kwity? Kobiecie sie wydawalo ze jak
      ktos sie czegos podejmuje, potrafi to zrobic. Racja ze zabieg moze nie wyjsc,
      ale nie mowienie o braku kwalifikacji przez lekarza jest skandalem. Nie badzmy
      ksiedzem Rydzykiem, kobita chciala poprawic urode, a to jej zawsze wolno.
      Pierwotnie chciala tylko "zeszlifowac" blizny po wypadku, a sam lekarz
      zaproponowal jej rozszerzenie zabiegu o lifting. Jak wjezdzam samochodem do
      warsztatu, nie pytam goscia czy ma papiery samochodowki. Wiem ze to nie to
      samo, ale wlasnie lekarz teoretycznie powinien byc bardziej godzien zaufania od
      blacharza albo szewca. Jak schrzani mi gosc samochod to trudno, ale jak
      mordeczke to gorzej. Dlaczego oburzacie sie na zaszycie nozyczek w brzuchu
      przez chirurga przy operacji slepej kiszki, a latwo rozliczacie goscia ktory
      zeszpecil babie maske? On wzial za to jej (niemale pewnie) pieniadze. Tu nie
      chodzi o to, czy ktos jest za czy przeciw operacjom plastycznym. Tu chodzi o to
      ze jak ide do lekarza, mam miec pewnosc ze jest przygotowany do tego co robi.
      Szkoda mi pani Bakuly, choc jej obrazy do mnie nie trafiaja. Jezeli to
      powiklania o ktorych przestrzegl przed operacja, to i tak dyskwalifikuje go
      zatajenie braku odpowiedniego dyplomu. Jezeli blad w sztuce, niech odpowiada.
    • Gość: Lena Re: Hania Bakuła IP: 80.48.96.* 25.09.03, 21:19
      Czy zarażenie gronkowcem podczas operacji można w ogóle nazwać błędem w sztuce
      lekarskiej? Czy jest na sali lekarz ?
      Andrzej ma racje. Czy idąc prywatnie do stomatologą mam od niego zażądać
      okazania dyplomu i czy to mi wystarczy? Bo może mieć dyplom sprzed kilkunastu
      lat a nie praktykował? Czy w banku osoba doradzająca mi np. w sprawach kredytów
      na pewno ma kwalifikacje i jakie powinna mieć? Miałam już taką sytuację, że
      podpisując umowę w banku nie potafiłam pojąć w pewnej części o co chodzi.
      Wyglądało tak jak gdyby ktoś przepisując tą umowę pominął jedną linijkę i cały
      punkt umowy stracił sens. Panienka poprosiła szefową, ta - panią dyrektor a
      pani dyrektor po długim czytaniu tego teksu jęknęła "do tej pory nikt nie miał
      zastrzeżeń". Rozkoszne.
      • Gość: rudzina Re: Hania Bakuła IP: *.root.pl 25.09.03, 22:12
        > Czy zarażenie gronkowcem podczas operacji można w ogóle nazwać błędem w sztuce
        > lekarskiej? Czy jest na sali lekarz ?

Z tego co wiem to Bakula mogla sama wprowadzic do rany tego gronkowca,
        wystarczyla nieodpowiednia higiena.

> Czy idąc prywatnie do stomatologą mam od niego zażądać
        > okazania dyplomu i czy to mi wystarczy?

Idac do stomatologa wybierasz takiego co do ktorego jestes pewna ze jest
        stomatologiem, prawda? Tymczasem ja w programie "Uwaga!" wyraznie uslyszalam ze
        Bakula wybrala sie "do jednaj z podwarszawskich klinik". Wybacz, ale po
        dojrzalej kobiecie spodziewac nalezaloby sie conajmniej przemyslanego wyboru
        miejsca w ktorym pozwoli sie "kroic". Polanica - Zdroj moze jest nieco dalej niz
        "pod Warszawa" ale operuja tam doswiadczeni chirurdzy.
        • julla Re: Hania Bakuła 25.09.03, 22:45
          No wiesz, jednak trudno samemu sobie wprowadzić gronkowca do rany:))
          To raczej wina nieaseptycznych okoliczności operowania, do domu wraca się
          z raną zabezpieczoną przed infekcjami (teoretycznie, jak widać)
          Nie jestem fanką pani Bakuły, samozwańczego atorytetu we wszystkich możliwych
          kwestiach, ale żal mi jej.
          • Gość: rudzina Re: Hania Bakuła IP: *.root.pl 25.09.03, 22:49

> No wiesz, jednak trudno samemu sobie wprowadzić gronkowca do rany:))

Trudno? Od kilku lat zawodowo zajmuje sie piercingiem i wiem ze wystarcza
            nieumyte dlonie i mozesz miec "ciekawsze" powiklania niz gronkowiec.

> To raczej wina nieaseptycznych okoliczności operowania, do domu wraca się
            > z raną zabezpieczoną przed infekcjami (teoretycznie, jak widać)

Nie wiesz czego to wina. Bardzo wiele zalezy od pacjenta, jak bedzie pielegnowal
            rane po powrocie do domu.

• julla Re: Hania Bakuła 25.09.03, 23:10

> Nie wiesz czego to wina. Bardzo wiele zalezy od pacjenta, jak bedzie
              pielegnowa
              > l
              > rane po powrocie do domu.
              Podejrzewam, że wraca się po takiem operacji z "poszyciem" i bandażami, i nici
              i bandaże powinny być jałowe, więc trzeba sie samemu mocno natrudzić, żeby to
              rozbabrać, rozrywka dla masochistów. Poza tym z tego co jeszcze pamiętam
              gronkowiec urzęduje na podłożu organicznym, więc jeśli wycięte migdałki nie
              poniewierały sie w jej łazience, to raczej ciężko o w.w.
              Gronkowca prawie zawsze ludzie dostają w prezencie od szpitala, lub właśnie od
              tatuażystów lub przekłuwaczy, którzy czasem czegoś nie dogotują. No to się po
              prostu czasem zdarza, nieubłagana statystyka. Nie ma się czego wstydzić. Trzeba
              leczyć, można poutyskiwać.

• wasza_bogini Re: Hania Bakuła 25.09.03, 23:11
                lub u kosmetyczki
        • Gość: Zdzichu Re: Hania Bakuła IP: *.acn.pl 25.09.03, 22:48
          to podwarszawska bazarówa o fizjonomii starszej księgowej z Zielonki, którą nie
          nie wiem kto, kiedy i za co sztucznie wykreował na och, ach i co tam jeszcze...
          bardzo cierpi teraz bidulka, ale przez ostatnie lata zupełnie zatraciła się w
          publicznej fanfaronadzie, własnej megalomanii i głoszeniu najrozmaitszych
          głupot. jako ateistce Pan Bóg zafundował jej widać czyściec za życia...
          • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 25.09.03, 22:58

>

> głupot. jako ateistce Pan Bóg zafundował jej widać czyściec za życia...

a ty jako Polak katolik sie z tego faktu bardzo cieszysz.
            • Gość: rudzina Re: Hania Bakuła IP: *.root.pl 25.09.03, 23:05
              > a ty jako Polak katolik sie z tego faktu bardzo cieszysz.

Zakloze sie ze to jakis wredny szatanista ;)
              • julla Re: Hania Bakuła 25.09.03, 23:12

> Zakloze sie ze to jakis wredny szatanista ;)
                Albo szatniarz!!
                • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 25.09.03, 23:17
                  > Albo szatniarz!!

albo jelen, ktory chodzi po rydzopodobnych.
          • Gość: malinka Re: Hania Bakuła IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 23:12
            Wy wszyscy, ktorzy z taka satysfakcja wieszacie psy na Hannie Bakule jestescie
            chyba nienormalni.A co tu ma do rzeczy czy ona jest madra, sliczna i komu sie
            podobaja jej obrazy??? Wazne jest meritum, czyli to , ze lekarz spieprzyl
            ewidentnie sprawe a w dodatku operowanie bez kwalifikacji powinno wg mnie
            podpadac pod paragraf.Mam nadzieje , ze pani Bakula nie pojdzie na zadna ugode
            i pusci tego faceta z torbami.A w waszych postach wyczuwam zawisc i
            satysfakcje, ze nareszcie jej cos nie wyszlo.Dlaczego Bakulowej ma byc lepiej
            niz nam?? Jakie to obrzydliwe.I jakie zaklamane....po co wtracacie te swoje
            bzdety...za jej stosunek do dzieci, za ateizm....Won do ojczulka Rydzyka
            zaklamani ignoranci.
            • tutu3000 Co ma zrobic o.Rydzyk? 26.09.03, 00:07
              I jakie zaklamane....po co wtracacie te swoje
              > bzdety...za jej stosunek do dzieci, za ateizm....Won do ojczulka Rydzyka
              > zaklamani ignoranci.
              ......przepraszam,ale ten"odsylacz" to wcelu resocjalizacji,czy co? Jakos nie
              chwytam intencji.Gdybys byla mila,to prosze bardziej przystepnie.pozdr. 8)
            • Gość: rudzina Re: Hania Bakuła IP: *.root.pl 26.09.03, 02:50
              A w waszych postach wyczuwam zawisc i
              > satysfakcje, ze nareszcie jej cos nie wyszlo.Dlaczego Bakulowej ma byc lepiej
              > niz nam?? Jakie to obrzydliwe.I jakie zaklamane....

Zaklamane? Chyba prawdziwe...
            • fidelity Re: Hania Bakuła 26.09.03, 09:48
              Malinka, nie pyskuj tak...i nie wyzywaj nas od zakłamanych ignorantów.
              Mnie uroda Pani Bakuły i jej talent lata koła nosa i nijak nie idzie w parze z
              tym jej feminstyczno-agresywnym zapedem. Jeśli ktoś jest dla Ciebie idolem, bo
              potrafi zrobić dużo szumu wokół własnej osoby przy pomocy wyzywających
              wypowiedzi, to powinnaś się nad soba zastanowić.
              Poza tym skoro, taka z niej wojująca feministka, to do cholery po co jej
              któryś z kolei mąż. Potrezbuje wsparcia na meskim ramieniu???? A może tak go
              zadrecza, jak pozostałych, ale ten się zaparł, ze BAkuła z nim nie wygra...:))?
              Mniejsza z tym - w każdym badz razie PAni Bakuła NA PEWNO nie przepuści temu
              lekarzowi, o to nie musisz sie martwić. Zabije go wzrokiem, zmiesza z błotem i
              zrónwa z ziemia, a potem jeszcze posadzi na nim kwiatka, zeby było estetycznie.
              Nasza kochana Hania Bakuła i nad czym się tu rozczulać?
          • fidelity Re: Hania Bakuła 26.09.03, 09:36
            hehehehehehehehehe, nic dodac nic ujac, zachcialo jej sie liftingu, a tu taka
            kara.....Tak, za wszystko sie w życiu płaci, za wszystko...:)
            • Gość: rudzina Re: Hania Bakuła IP: *.root.pl 26.09.03, 13:40

> hehehehehehehehehe, nic dodac nic ujac, zachcialo jej sie liftingu,

Nie wiem czy wiesz ale to nial byc lifting tylko usuniecie blizn powypadkowych.
              • Gość: lola Re: Hania Bakuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 20:27
                Jakis argument musiała wymyslic, tak to widze.
          • yawokim Re: Hania Bakuła 26.09.03, 13:26
            Gość portalu: Zdzichu napisał(a):

> to podwarszawska bazarówa o fizjonomii starszej księgowej z Zielonki, którą
            nie
            >
            > nie wiem kto, kiedy i za co sztucznie wykreował na och, ach i co tam
            jeszcze...
            >
            > bardzo cierpi teraz bidulka, ale przez ostatnie lata zupełnie zatraciła się w
            > publicznej fanfaronadzie, własnej megalomanii i głoszeniu najrozmaitszych
            > głupot. jako ateistce Pan Bóg zafundował jej widać czyściec za życia...

masz racje, ale z tym panem bogiem to nie przesadzaj, nie ma zadnego boga, to
            jakies zabobony i sredniowiecze
    • Gość: qq1 Re: Hania Bakuła IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.09.03, 16:21
      O retyyyy !!!!
      Tkitek bzdur , idiotyzmów i samouwielbienia , jak w tym artykule ,
      jeszcze nie widziałe.

gala.onet.pl/0,1133687,1,wywiady.html
      Łatwiej mi będzie uwierzyć w zapewnienia Millera , że jedgo rząd ma czyste
      intencje i ręce,

niż w pseudopsychologię i wynurzenie tej skończonej lafiryndy.
      Pisząc lafirynda myślę o tej starej lampucerze Hani B.

• Gość: rudzina Re: Hania Bakuła IP: *.root.pl 26.09.03, 16:34
        > O retyyyy !!!!
        > Tkitek bzdur , idiotyzmów i samouwielbienia , jak w tym artykule ,
        > jeszcze nie widziałe.

To jest o czym wczesniej pisalam. Jest za agresywna. Podrywanie nazywa
        boksowaniem (pomine fakt ze ona podrywa a nie ja podrywaja), no i ta pewnosc ze
        faceci nie maja pojecia o grze wstepnej. Ze swoim testosteronem sama pewnie
        "nosi spodnie" w zwiazku z facetem (?).

> gala.onet.pl/0,1133687,1,wywiady.html
        > Łatwiej mi będzie uwierzyć w zapewnienia Millera , że jedgo rząd ma czyste
        > intencje i ręce
        > niż w pseudopsychologię i wynurzenie tej skończonej lafiryndy.
        > Pisząc lafirynda myślę o tej starej lampucerze Hani B.

Bo chyba nie o Millerze :)
        • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 26.09.03, 19:16
          > To jest o czym wczesniej pisalam. Jest za agresywna. Podrywanie nazywa
          > boksowaniem (pomine fakt ze ona podrywa a nie ja podrywaja), no i ta pewnosc
          ze
          > faceci nie maja pojecia o grze wstepnej. Ze swoim testosteronem sama pewnie
          > "nosi spodnie" w zwiazku z facetem (?).

nie przesadzajcie. jest fajna babka, napewna fajniejsza niz brygady ojca
          rydzyka.
          >
          • Gość: rudzina Re: Hania Bakuła IP: *.root.pl 26.09.03, 20:36
            > nie przesadzajcie. jest fajna babka, napewna fajniejsza niz brygady ojca
            > rydzyka.

Od Rydzyka wszyscy sa fajniejsi :)
          • Gość: Piter Re: Hania Bakuła IP: *.elartnet.pl / 212.244.223.* 26.09.03, 20:50
            Nie bądź taka pewna siebie. Znałem dziewuszkę, która pracowniła w organie
            prasowym brygad OR. Superkobitka. Wykształcona, intelilgentna, delikatna,
            subtelna, a na dodatek śliczna i zero fanatyzmu, mimo zdecydowanie
            sprecyzowanego światopgladu i stosowania wyznawanych zasad w życiu codziennym.
            Całkiem normalna, fajna babka. A więc - całkowita odwrotność Bakuły.
            A co do Nieszczęsnej Hani - Ludzie, czym wy sie excytujecie?
            Wolny człowiek w wolnym kraju dokonał wolnego wyboru za własne pieniądze.
            Jeśli konował coś schrzanił, to do sądu dziada i niech buli odszkodowanie. I po
            sprawie.
            A tu wielkie deliberowanie o Biednej Hani (i wszystko jedno, czy ją lubimy, czy
            nie). A pomyslcie, ile błędów w sztuce lekarze popełniają i nie ponoszą za to
            żadnych konsekwencji.
            Pacjent, który (nie będąc tak bogaty i znany jak bakuła) zostaje np. w wyniku
            takiej lekarskiej partenicy kaleką pozostaje w chłodnym cieniu braku
            zainteresowania ze strony kogokolwiek, a Bakuła bryluje w mediach i necie.
            I ciągle o niej się mówi. To też interes, bo reklamowanie własnej osoby.
            Kiedy wreszcie to wszystko znormalnieje?
            A lekarzyne, jeśli udowodni mu się winę - obłupic ze skóry, zanim nie spowoduje
            prawdziewj tragedii.

Pozdrawialski jestem
            • wasza_bogini Re: Hania Bakuła 26.09.03, 21:40

> Nie bądź taka pewna siebie. Znałem dziewuszkę, która pracowniła w organie
              > prasowym brygad OR. Superkobitka. Wykształcona, intelilgentna,

powiedzialabym inteligentna inaczej;)
              • Gość: Piter Re: Hania Bakuła IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 27.09.03, 13:23
                No tak, powiedziałabyś, gdybyś ją znała... Ale wtedy być może wcale tego byś
                nie powiedziała. A ją znałem i będę upierał przy swoim. I odeszła stamtąd.
                Fajna była...

Wspominalski jestem
    • Gość: kondrat Jaki tam znowu narcyzm i feminizm, zwykłe IP: *.acn.pl 26.09.03, 20:50
      Gość portalu: qq1 napisał(a):

> Przewija się ostatnio przez media short story
      > o biednej , skrzywdzonej przez chirurga Hani Bakule.
      >
      > Mnie dziwi tylko jedno : kobieta tak mądra , obyta , światowa ,
      > wygadana , wyszczekana na każdy temat ,mizdrząca się gdy
      > trzeba i nie trzeba ,osoba , która jest bożyszczem domorosłych
      > feministek i mająca "encyklopedyczną" wiedzę psychologiczną,
      > [ ach te jej dykteryjki o relacjach damsko-męskich i o "należytym"
      > stosunku wobec mężczyzn ],
      >
      > była na tyle głupia i naiwna , że nie sprawdziła kwlifikacji lekarza ,
      > do którego pozła na operację plastyczną. Hm , jej narcyzm zemścił
      > się na niej samej.
      >

skąpiradło z niej wylazło, co to jest przyzwyczajone do otrzymywania wszystkiego za pół darmo - w PRLu to się nazywało "załatwianie". Pani powiedziała pani, że jest taki anioł w ludzkiej skórze, co to robi rózne rzeczy taniej od innych. I - och, ach, jest taki dobry, super z niego specjalista, i taki niedoceniany... Można się z nim dogadać, nie bierze wszystkiego od razu. Taki Grobelny wśród lekarzy, cud swiata dobreoczyńca ludzkości. No to się zachciało trochę oszczędzić a nawet zarobić - w końcu decyzja o wyborze tego a nie innego lekarza, to kilka tysiączków do przodu.

Tak się przejęła cudownością tej transakcji że sama po klinice latała po jakieś coś, żeby zdezynfekować nożyczki, którymi ten jej dobrodziej zamierzał przebić jej sławetną gulę! Jak by była baba w porzadku, to by mu te nożyczki w dupę wbiła, i byłoby przynajmniej fifty-fifty.

A teraz durny babsztyl się skarży, że nie ma przyjemności z seksu. A co to - nie wiedziało toto, że tego rodzaju ulgowe transakcje muszą być obciązone dodatkowym ryzykiem? Jak w kasie u Grobelnego?

W ogóle mi jej nie żal. A jej smutki nad utraconym seksiątkiem życiowym cudusiem tylko mnie smieszą.

A swoją szosą ten gościu ze skalpelem powinien iść do pierdla. I to jak najszybciej.

k.
    • mamalgosia Re: Hania Bakuła 27.09.03, 12:42
      za próżność czasem się płaci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka