Dodaj do ulubionych

Leniwus pospolitus daje znaki!

08.07.08, 10:16
Żeby mi się chciało, jak mi się nie chce!:P
Obserwuj wątek
    • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 10:34
      Leń jest fajny :)
      • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 10:44
        Powinnam się go pozbyć.:P
        • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 10:48
          Na mnie nie patrz, ja już mam swojego :)
          • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 10:51
            funny_game napisała:

> Na mnie nie patrz, ja już mam swojego :)
            >

Wex mojego. 2 będzie raźniej u Ciebie.;))
            • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 10:58
              A jak się polubią, wezmą za ręce i pójdą założyć własną podstawową komórkę
              społeczną?
              I ja taka pracowita zostanę?
              A fuj!
              • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:01
                Oba samce. Nie da się.:P
                • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:04
                  Czuję, że mój to gej, bo lubi buty, torebki, kosmetyki, łachy...
                  • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:23
                    Zn masz trefnego teletubisia w chałupie.:D
                    • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:25
                      Przeca modne mieć przyjaciela geja, a ja się z moim leniem przyjaźnię.
                      Tylko niech nie myśli o przeprowadzce, bo utłukę gada :D
                      • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:27
                        Podrzucę Ci swojego: będziecie mieli sex-grupę.:P
                        • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:31
                          Czy ja niewyraźnie piszę?
                          Nie chcę drugiego! ;)
                          • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:35
                            Negocjujemy dalej: bierz mojego.:P
        • 5er Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:24
          Spij go i prześpij sie z nim :)
          • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:25
            5er napisał:

> Spij go i prześpij sie z nim :)

Zaliczyć pijanego leniwusa? Awykonalne z pijanym.:P
            • 5er Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:27
              menk.a napisała:

> 5er napisał:
              >
              > > Spij go i prześpij sie z nim :)
              >
              > Zaliczyć pijanego leniwusa? Awykonalne z pijanym.:P

Jak nie z nim, to koło niego. Też dobre
              • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:28
                To wolę sama.:P
    • stedo Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 10:50
      A lisa Cię nie motywuje? Ona przecież taka dynamiczna.
      • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 10:52
        stedo napisała:

> A lisa Cię nie motywuje? Ona przecież taka dynamiczna.

Żona Valo spała , kiedy wychodziłam do pracy. Teraz powinna być już
        w redakcji.;)
        • stedo Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 10:55
          To oszczędzaj zapasy energii na powrót, bo pewnie zasypie Cię wrażeniami:))
          • stedo Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 10:57
            I mam nadzieję że nie zgubi się podróżując po W-wie.Wiedziała jak ma dojechać?
            • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:00
              stedo napisała:

> I mam nadzieję że nie zgubi się podróżując po W-wie.Wiedziała jak
              ma dojechać?

Tak. Zostało to wyjaśnione.;)
              • 5er Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:26
                menk.a napisała:

> stedo napisała:
                >
                > > I mam nadzieję że nie zgubi się podróżując po W-wie.Wiedziała
                jak
                > ma dojechać?

Powinna mieć mobilny internet :)
                >
                > Tak. Zostało to wyjaśnione.;)
                • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:27
                  Da sobie dziewczyna radę. Warszawa to nie NJ. A mobilny ma.;)
          • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 10:57
            stedo napisała:

> To oszczędzaj zapasy energii na powrót, bo pewnie zasypie Cię
            wrażeniami:))

Też tak czuję.:D
    • kitek_maly Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:47

Ty lepiej mów szybko jak nocka... :->
      • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:55
        kitek_maly napisała:

>
        > Ty lepiej mów szybko jak nocka... :->

Grzeczna i spokojna. Lał deszcz i się ochłodziło w nocy.:P
        • kitek_maly Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 11:58

Za oknem miarowo padający deszcz i ten delikatny stukot w parapet... Idealny
          nastrój. :-PP
          • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 12:00
            Żono :DDD Seksu nie było. Nawet o tym nie gadałyśmy.P
            • kitek_maly Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 12:28

To o czym jeszcze można gadać? :-)
              Jestem zazdrosna. <foch>

• stedo Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 12:32
                To dołącz do nich.Może się zmieścisz?
                • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 12:33
                  stedo napisała:

> To dołącz do nich.Może się zmieścisz?

Zmieści się. Nawet 4 osoby mogłyby się wyspać;)))))
                  • stedo Kitek,Kitek... 08.07.08, 12:53

..słyszysz?Dobrze Ci zrobi zmiana otoczenia na kilka dni:))Może możesz się
                    wyrwać z roboty? A i zrewanżować się masz możliwości:)).Wszak nad morzem
                    mieszkasz, jest lato, masz wolną chatę:)).Koleżanki może będą reflektowały.A i
                    atmosfera kameralna, we własnym gronie, a nie jakieś ogólnoforumowe zloty.Pomyśl
                    i nie myśl, że lepiej nic nie robić, bo może się nie udać, jak to w ostatnim
                    Twoim wątku.Do dzieła dziewczyno! Przecież może być fajnie:))
                    • menk.a Re: Kitek,Kitek... 08.07.08, 13:03
                      Dla mojej Żony miejsce zawsze się znajdzie;)
                      • kitek_maly Re: Kitek,Kitek... 08.07.08, 17:11

> Dla mojej Żony miejsce zawsze się znajdzie;)

W nogach? ;-P
                        • menk.a Re: Kitek,Kitek... 08.07.08, 19:34
                          kitek_maly napisała:

>
                          > > Dla mojej Żony miejsce zawsze się znajdzie;)
                          >
                          > W nogach? ;-P

Koty śpią w nogach, ale Ty możesz wszędzie , gdzie tylko zechcesz.:P
                    • kitek_maly Re: Kitek,Kitek... 08.07.08, 17:21

> ..słyszysz?Dobrze Ci zrobi zmiana otoczenia na kilka dni:))Może możesz się
                      > wyrwać z roboty? A i zrewanżować się masz możliwości:)).

Słyszę, słyszę. :-)
                      Urlop mam dopiero pod koniec sierpnia.
              • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 12:32
                Żono, rozmawiałyśmy o Robin Hoodzie, trzech muszkieterach i...
                forum.;PPP
                • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 12:56
                  Na pewno mnie obgadywałyście, na pewno!
                  • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:02
                    Gadałysmy szeptem, szyfrem, więc niemożliwe byś to wyczuła. Kto Ci
                    uprzejmie doniósł?:P
                    • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:09
                      Nieważne, grunt, że się wydało, że miałam swoje 5 minut :DDD
                      • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:13
                        funny_game napisała:

> Nieważne, grunt, że się wydało, że miałam swoje 5 minut :DDD
                        >

Tym razem padło na Ciebie.:P
                        • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:17
                          Czuję, że w samych superlatywach doopsko mi zostało obrobione, więc wybaczam ;)))
                          • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:23
                            Takim (_._)skiem jak Twoje dawno się nie zajmowałyśmy.:PPP
                            • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:30
                              :P
                              Się szykujcie na 26 lipca lepiej :>
                              • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:32
                                po 26 lipca świat już nie będzie taki sam.:P
                                • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:33
                                  Nie ophodzi mię to :D
                                  • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:36
                                    No tak. Nie oglądasz się za siebie, na te gruzowiska i spustoszenia,
                                    jakie czynisz. Jak ta Katerina czy inna trąba powietrzna.:P
                                    • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:37
                                      W trąbę to ja dać mogę dać!
                                      I w szyję :DDD
                                      • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:38
                                        :DDDD nie wyobrażam sobie inaczej.:P
                                        • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:40
                                          No, ja też na trzeźwo spotkania z Wami nie zniosę :D
                                          • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:43
                                            Ooooooo paskudnie pojechałaś, paskudnie.:P
                                            • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:44
                                              Ty pierwsza zaczęłaś i tej wersji się będę trzymać, jak przyjdzie admięstracja :D
                                              • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:53
                                                Powiem, że widzę Cię pierwszy raz.:D
                                                • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:54
                                                  Gadasz jak Esmeralda Villalobos :D
                                                  • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 14:04
                                                    funny_game napisała:

> Gadasz jak Esmeralda Villalobos :D
                                                    >

Jeśli była ładna to niech będzie. W przeciwnym razie nie obrażaj
                                                    mnie, bo się zemszczę.:DDDD
                                                  • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 14:07
                                                    Praca domowa:
                                                    Do 26 lipca 2008 obejrzeć Pulp Fiction albo nie pokazywać mi się na oczy :D
                                                  • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 14:15
                                                    :DDDDDDD Aaaaaaaaaaaa ratunku. Coś jeszcze?:P
                                                  • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 14:18
                                                    Przyniesiesz placki ziemniaczane i będziemy kwita :D
                                                  • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 14:41
                                                    :DDDD Ale będziesz je jeść i chwalić bez względu na wszystko.:D
                                      • stedo Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:43
                                        funny_game napisała:

> I w szyję :DDD
                                        Przez szyję ...w głowę.. i nie tylko:DDD. Precyzując.
                                        • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:44
                                          W nogi czasem też idzie :)
                                        • stedo Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:45
                                          P.S. Czyżby jakieś damskie chlanie się szykowało?;))Noooo!:)))
                                          • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:48
                                            Ciebie też namawiałam i to jest nadal aktualne :)
                                            • stedo Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:51
                                              Mię nie ma w okolicy na ten czas.Ale będę kibicować;))
                                              • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 13:54
                                                Może od razu podaj nam kilka sprawdzonych przepisów na pozbycie się kaca
                                                fizycznego. Bo moralniak może być nie do zabicia ;)
                                                • stedo Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 14:00
                                                  Wiesz, ja to od dłuższego czasu wypadłam z obiegu w temacie i nie jestem na
                                                  bieżąco w sposobach;)).Ale chyba jakieś nowości farmakologiczne się pojawiły,
                                                  coś mi mignęło, jakaś reklama specyfiku. A co do moralniaka to macie okazję
                                                  Kitka z drogi abstynencji sprowadzić, bo ona to chyba raczej z tych
                                                  wstrzemiężliwych w tych sprawach:)).Tylko cuś zamilkła jak posłużyłam za rajfurę
                                                  i nic nie odpowiada:((
                                                  • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 14:04
                                                    Jeno my będziemy w Wawie, a Kitek w 3mieście i na dodatek kiedyś przeczytałam
                                                    Jej wpis o tym, że się z wirtualnymi znajomymi nie umawia :(
                                                  • menk.a Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 14:05
                                                    funny_game napisała:

> Jeno my będziemy w Wawie, a Kitek w 3mieście i na dodatek kiedyś
                                                    przeczytałam
                                                    > Jej wpis o tym, że się z wirtualnymi znajomymi nie umawia :(
                                                    >

Też mnie to martwi.;-/
                                                  • funny_game Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 14:08
                                                    Może podstępem? :>
                                                  • stedo Re: Leniwus pospolitus daje znaki! 08.07.08, 14:08
                                                    Eee, może się skusi,... w damskim towarzystwie:)).Bo wczoraj jakiegoś
                                                    egzystencjalnego doła złapała:PP
    • kontik_71 TO co ja mam pwiedziec? 08.07.08, 19:35
      Pojutrze zaczynam urlop.. a lenistwo urlopowe juz mnie dopadlo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka