kontik_71 15.07.08, 00:28 Wszyscy ktorzy maja ochote, proszeni sa o przybycie w piatek od godziny 18 do knajpki o wdziecznej nazwie Dragon. Lokal znajduje sie na ulicy Zamkowej niedaleko rynku. Wszelkie pytania prosze kierowac pod nr 0518 62 20 77 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
8n Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 15.07.08, 10:21 a kto mnie odbierze o 15:37 z Poznania?! Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 15.07.08, 10:22 tzn z dworca, tzn z pociągu Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 do 8n 16.07.08, 18:57 Osemka, jestes pie.. i to straszna.. nie wiem jak to zrobisz, ale masz byc i basta :P Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 15.07.08, 10:27 mnie niestety nie będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 15.07.08, 10:53 czy przewodniczący spotkania rozwiązał sprawę tajnego hasła rozpoznawczego? czy w ogóle jakiś znak rozpoznawczy jest? jak chodzi o znajomość fizys forumów jestem ałtsajderką i tak się będę błąkać po dragonie, który jest z reguły zawalony narodem z gupiom minom:) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 15.07.08, 10:58 a nie, w sumie, teraz doczytałam, że o 18, to jeszcze zawalone nie będzie, mogę każdą ekipę po kolei dręczyć aż mnie ktoś przygarnie. mój znak rozpoznawczy to głupia mina, to już mamy ustalone. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 15.07.08, 10:57 kontik_71 napisał: > Wszyscy ktorzy maja ochote, proszeni sa o przybycie w piatek od > godziny 18 do knajpki o wdziecznej nazwie Dragon. Lokal znajduje sie na ulicy Zamkowej niedaleko rynku. Wszelkie pytania prosze kierowac pod nr 0518 62 20 77 czy ja sie z netu musze dowiadywac nowego nr tel ??? <foch> Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Znaku rozpoznawczego jeszcze niet.. 15.07.08, 11:47 ale cos wymysle do piatku i dam znac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Znaku rozpoznawczego jeszcze niet.. 15.07.08, 12:26 Może logo forumowe na jakichs znaczkach:)? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Znaku rozpoznawczego jeszcze niet.. 15.07.08, 12:58 Ja to wczoraj zaproponowałam Kontikowi, ale powiedział, ze nie założy :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Znaku rozpoznawczego jeszcze niet.. 15.07.08, 13:54 Ty lepiej powiedz jakie haslo nam wczoraj do glowy przyszlo :) Jak tam samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Znaku rozpoznawczego jeszcze niet.. 15.07.08, 14:28 a samopoczucie zupełnie ok :) nie powiem jakie hasło, bo się jeszcze komuś spodoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Znaku rozpoznawczego jeszcze niet.. 15.07.08, 14:34 Mnie zmorzylo i ocnkalem sie dopiero po 11 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Mapka... 15.07.08, 14:02 Prosze tu jest jeszcze mapka coby latwiej bylo nas odszukac i coby nikt nie bladzil :) tinyurl.com/6cryr9 Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Mapka... 15.07.08, 14:27 Oj ze spaniem to moze byc klopot... Wiesz ja tez niepoznanski jestem..:( Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 haslo 15.07.08, 14:35 Co powiecie na taki? "Moj facet sie onanizuje, znaczy juz mnie nie kocha" :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: haslo 15.07.08, 18:26 Mamy przyjść w t-shirtach z takim napisem? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: haslo 15.07.08, 18:28 No wiesz co.. Jeszcze sie za nami jakie mohery zaczna ciagac bo przeciez wiadomo, z onanizm to grzech i zgorszenie.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: haslo 15.07.08, 23:11 Za daleko ;-) W Warszawie na wszystkich spotkaniach forumowych jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: haslo 15.07.08, 20:34 Czyżbyście nie mieli oficjalnych identyfikatorów? To kto was na to forum wpuścił? Wzór Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: haslo 16.07.08, 01:04 Fajne. :-)) Mogę taki dostać? Tylko z Kitkiem_małym? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: haslo 16.07.08, 08:04 Niestety nie mam takich możliwości. Rozdawali takie na innym spotkaniu forumowym. Ale od czego program graficzny i drukarka? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 15.07.08, 20:03 Oooooooooooo, w moim ukochanym Dragonie :-) Tyle wspomnień z tą knajpką się wiąże, same piękne chwile :-) Jak już wiecie, mnie - niestety, a dla was stety - nie będzie :-) Bo ja w stolicy jestem. Kontik, taka sugestia.. Może byście się umówili np. pod pręgierzem? Bo w knajpie w życiu się nie znajdziecie, ewentualnie ktoś tam dojdzie potem. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 15.07.08, 20:43 Mysle, z enie bedzie tak zle.. wczoraj siedzielismy tam do polnocy i jakis tlumow nie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 15.07.08, 20:48 Ano prawda :-) Zapomniałam, że studenty wyjechali wszystkie :) Graliście w piłkarzyki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 15.07.08, 20:50 Nie, obgadywalismy forum z pewna Ela w szczegolnosci :P Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 15.07.08, 21:08 A to proszę zagrać w me ukochane piłkarzyki :) Hmm, a o eeeli to trudno się wypowiadać, rzadko bywa ostatnio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 15.07.08, 20:46 Łoj, to mnie się raczej nie uda dotrzeć. Chyba inną razą... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 15.07.08, 21:50 daleko coś:) jak bedziecie robili blizej Wawki to sie zgłoscie:) chyba mało osób bedzie ktos sie wybiera spoza Poznania?? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 15.07.08, 23:17 ja miałam ale mam bardzo daleko i zbieram na wakacje więc :| ale w wawie bardzo chętnie Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 16.07.08, 01:00 puł płolski wpierd.li sie w tego kebaba :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 12:35 Wróciłam, ale nie przyjadę... 4lomza.pl/index.php?wiad=15884 www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080716/REG20/344475982 Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 16:49 tzn? byłaś świadkinią? to twoja rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 17:16 To jest moja rodzina... ja tam byłam u rodziny. Pierwszy raz, więc chciałam wszystkich poznać. Rano poszliśmy na jagódki, miło, fajnie, rodzinnie, później wyciągnęłam średniego kuzyna na obiecane piwo. W drodze nad rzeczkę rzeczke minęliśmy się z tamtymi, ale słowa nie powiedzieli, że jadą na przejażdżkę. Bogu dzięki, bo gdybym wiedziała, to w tym samochodzie byłabym ja. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 17:18 :( <przytula> Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 17:19 I ja teraz siedzę i myślę o tym... widać to nie był jeszcze mój czas tylko Patrysi i Ktoś nade mną czuwa... jutro mam pierwszą jazde na kursie i cały czas pewnie będe się bała, że jakiś pijany gó..arz w samochodzie tatusia zajedzie mi drogę :(( Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 17:22 przykro mi strasznie miniusia. dobrze ,że nie ty... Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 17:26 Wiesz, niby tak sie mówi, że dalsza kuzynka, że tylko się z nią zdążyłam przed tymi jagódkami przywitać, ale i tak... a tamci? Michał (kierowca) sam wczoraj po pogrzebie wyglądał jak trup. Wzięliśmy go z Łukaszem nad rzeczkę to trochę odżył. Dobrze, że rodzeństwo Patrycji takie małe i do końca nie rozumie... przyszła do mnie Amelka, jej siostra i nagle mówi: "Nie cieszę się, że Patrycja umarła." i tka się przytuliła do mnie, "kocham cię" mówi... ku.. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 17:50 Powiem Ci, że mimo wszystko nie ciesze się z powrotu. Denerwuje mnie hałas za oknem, denerwują mnie bloki za oknem, denerwuje mnie, że nie ma choćby stawku w pobliżu, drażni mnie po prostu wszystko. Pożarłam się nawet z Jędrkiem za wygadywanie durnot na temat mazurskich wsi. Nie wiem, czy to ze zdenerwowania czy co... tam jest po prostu inaczej. Jeszcze nigdy nie usłyszałam tylu prostych "kocham cię" od ludzi, bądź co bądź, nowo poznanych. Od razu się tam zaaklimatyzowałam. Chyba po prostu wezmę jeszcze trochę odpoczynku i znowu zniknę :( Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 17:52 nie dziwne ,że jesteś rozdrażniona. może lepiej naprawdę żebyś teraz gdzieś wyjechała Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 17:54 Tak jakos od czerwca w tym roku ciągle w rozjazdach... teraz wyjechac gdzies dalej nie da rady, ale może zaszyje się w moim przyszłym mieszkanku az mi przejdzie. Bo normalnie nie wiem, co za chwile pomyślę albo zrobię. Tu się śmieję, bo Łukasz pisze, tutaj kpię z głupich wyskoków Jędrka tu mi łzy cieknę... masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 17:58 musisz zaakceptować to ,że tak się czujesz. w tej sytuacji to normalne, nie uciekaj przed smutkiem, musisz go przeżyć żeby się lepiej poczuć. przeprowadź się tam, jak nie będzie lepiej to wrócisz Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 18:00 To w sumie niedaleko, z pół kilometra, ale tam miałabym większy spokój. Tak, chyba tak zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 17:59 I jeszcze piszę jak potłuczona. Wypiorę gacie i jutro po kursie spieprzam. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 18:01 ;) a komputer będziesz miała? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 18:02 Nie, tylko Internet w komórce. Komputer też mnie wkurza, ale zgrywam zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 18:07 acha? a tv? :> Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 18:09 TV tak, ale TV mnie denerwuje. Będe leżeć sobie cały dzien w łóżku albo na balkonie, słuchać muzyki i czytać. Jędrzej jutro do Czech jedzie to też mnie nie będzie denerwował. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 18:11 =) co ciekawego czytasz? mnie tak ciągnie żeby znów se nowego murakamiego kupić ,że nie wiem czy wytrzymam , a muszę kasę zbierać na wyjazd.. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 18:13 Ostatnio "Nad Niemnem". Czytam już chyba drugi tydzień, bo tak się składało, że jak usiadłam to po dwóch przeczytanych stronach ktos przeszkadzał. No a na wsi jak wszyscy latali i załatwiali formalności pogrzebowe to ja się dzieciątkami zajmowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 18:17 widzę,że lubisz patriotyczne wątki Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 19:06 To czysty przypadek, że teraz cztam "Nad Niemnem". Poza tym Trylogia i Orzeszkowa wiosny nie czynią :) Napisałam do Łukaszka i od razu banan na buzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 17.07.08, 17:18 Wczoraj był pogrzeb :( Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Ostateczny termin imprezy w Poznaniu 18.07.08, 14:43 Bawcie się dobrze prosiaczki. Odpowiedz Link Zgłoś