hotally 16.07.08, 01:03 Wpisujcie swoje ulubione drinki, które pijecie na imprezach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrootka40 Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 07:07 "Szarlotka"- żubrówka z sokiem jabłkowym. Pychotka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 07:17 nie pijam koktaili - mojito czasami albo caipirinhę, ale generalnie wolę czyste alkohole. wódkę z cytryną, becherovkę, whisky. ostatnio natomiast i tak piję tylko piwo, ewentualnie wino, bo nabrałam jakiegoś wstrętu do mocniejszych napitków. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 08:03 I mojito II mojito III menta so sprajtom ostatnie miejsce - cała reszta drinków no chyba że szprycera można policzyc za drinka Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 08:28 Ja nie pijam drinków ..chyba że mam akurat pod ręką Southern Comfort. Wtedy sobie lubię zmieszać SC z jakimś łyskaczem i odrobiną Coli. Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 10:24 Cuba Libre, Mojito i cos co nie wiem jak sie nazywa ale jest to wodka z sokiem ze swiezych pomaranczy + szampan (to jednak tylko dla smaku, dwa juz groza kacem gigantem). Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 10:24 Caipirinha, mojito, jack daniels ze spritem i lodem, wódka z malibu i sokiem ananasowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty4 Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 10:26 żołądkowa gorzka ze spritem i plasterkiem świeżego ogorka, i jeśli jest - z listkiem świeżej mięty. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 10:27 To się nazywa Shrek. I kaca zabójcę powoduje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.grzeczna.dziewczynka Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 10:28 Caipirinha, sex on the beach :) Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 11:02 Margharita strawberry, czyli mrożone truskawki + tequilla + cośtam. Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 11:02 Z bardziej chamskich wóda z porzeczką, z jeszcze bardziej chamskich czysta :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 11:06 Czy tekilkę można zastąpić w tym drinku kaszasą? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 11:23 Od dłuzszego czasu - albo piwo, albo whisky z lodem. Ewentualnie rum z colą (jak jestem spiąca i zmęczona - ta odrobina kofeiny sprawia, ze sie pobudzam, zamiast przysypiać jak po piwie) Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 11:49 bialy rum + passoa + sok grejfrutowy. Z lodem. Odpowiedz Link Zgłoś
hmatisse Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 12:55 Mojito, Caipirinha, Campari + sok pomarańczowy, płonące B52, Martini + Wódka + Ice Tea to moje ulubione zetsawy, zazwyczaj pita na imprezach właśnie w tej kolejnosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 12:58 lubie eksperymentowac :] tequilla sunrise a reszta jak leci Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 13:19 to drinki czy koktajle...? moje ulubione to biały rusek, cuba libre i w jednej knajpie można dostać koktajl owocowy z wodą gazowaną i wódką - pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 15:41 ja jestem za slodkimi drinkami. ogolnie lubie mleko i malibu. ale nie raz biore drinki na bazie wodki, slodkiego syropu i sokow. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 15:18 Wściekły pies. ;) A z koktajli to pinacolada. ;D I wiele innych raczej na słodko. Mojito, Margarita itp. są dla mnie za mocne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 15:43 a "pinacolade" sobie robilam w domu. kupilam zwykly likier kokosowy, zalalam sokiem ananasowym i udekorowalam bita smietana(w sprayu) Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 16:01 a musicie tak kusić jak człowiek w pracy siedzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally a Ja umiem robić bejlejsa :D 16.07.08, 16:45 Przepisz Ally van de Kamp: kupujesz slodkie mleko w puszce, wstawiasz puszkę do garnka z wodą i gotujesz ok 2,5h. Nastepnie otwierasz puszkę i dolewasz wódkę, ile kto lubi :P Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: a Ja umiem robić bejlejsa :D 16.07.08, 17:53 jakos sobie nie wyobrazam mieszac potem tej gestej masy co powstala z mleka z wodka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: a Ja umiem robić bejlejsa :D 16.07.08, 21:00 Niezłe jest...ale wg mnie to MUJSI poleżeć chociaż ze cztery dni,żeby się przegryzło,inaczej jest okropne:/ Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: a Ja umiem robić bejlejsa :D 16.07.08, 21:04 Hm, dobry patent:)! Moja mama takiej masy (bez alkoholu of course;)) używa do andruta - masa krówkowa powstaje. Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: a Ja umiem robić bejlejsa :D 16.07.08, 21:44 no wlasnie dlatego o tym mowie :) bo jak sie taka puszke wyjmie z gara, to trzeba tez troche odczekac az ostygnie - i wtedy ona zaczyna lapac konsystencje 'krowki'. i jak takie cos rozmieszac potem z wodka?? Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 17:55 Mojito Caipirinha Caipiroska Kamikaze Long Island Iced Tea Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: ulubione koktaile alkoholowe 16.07.08, 21:07 Caipirinha/Mojito Malibu z mlekiem Campari z sokiem Bacardi z colą Mmmm... Odpowiedz Link Zgłoś