Dodaj do ulubionych

czym różni się łatwa kobieta od prostytutki ?

04.08.08, 14:36
Pierwsza podaje się mężczyźnie, jak na tacy
druga szanuje się bardziej gdyż nie pozwala się wykorzystać
potraficie wymienić jeszcze jakieś różnice ?

Obserwuj wątek
    • trypel Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 14:41
      Mniej więcej tym samym co podrywacz od alfonsa
      • rlena Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:43

:)
    • gweeny Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 14:42
      podstawowa - prostytutka bierze za seks kasę
    • mala_mee Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 14:43
      Prostytutka daje za pieniądze a łatwa daje za darmo.
      • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 14:47
        mala_mee napisała:

> Prostytutka daje za pieniądze a łatwa daje za darmo.

No właśnie, te łatwe są dla wszystkich, na luksusową prostytutkę rzadko kogo stać.

Co przynosi większy wstyd - bycie łatwą, czy drogą prostytutką ?
        • ololka Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 14:50
          Słuchaj, nawet jeśli owa jest dla wszystkich to i tak robi to, bo chce, a nie
          dlatego ze dla niej to jest sposób na zdobycie kasy.
          • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 14:53
            droga prostytutka też może łączyć pasję z zarabianiem pieniędzy
        • mala_mee Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 14:56
          Nie było na razie definiowania drogiej i taniej prostytutki.
          To jest już inna bajka.
    • ololka Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 14:46
      to ze podaje sie na tacy nie znaczy ze daje sie wykorzystac:) przeciwnie- branie
      kasy za seks jest najwiekszym dawaniem sie wykorzystywac, chyba wiekszego nie znam
      • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 14:51
        oczywiście, nie zawsze łatwa dziewczyna czuje się wykorzystana, ale właśnie z
        racji tego, że jest łatwa, istnije duże prawdopodobieństwo, że któryś tam jej
        kochanek ją wykorzysta. ( np. ona zadurzy się w nim, on po jednej wspólnej nocy
        zostawi ją)

prostytutce chociaż zostaną pieniądze
    • doloresa Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 14:52
      Łatwa może podać się komu chce (czytaj: temu, kto jej się podoba) i
      czerpać z tego satysfakcję.
      Prostytutka...no cóż, czasem daje, bo musi, a o satysfakcji to już
      chyba mowy nie ma.
      • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:00
        miałam głównie na myśli takie prostytutki, które zarabiają dużo i nie potrzebują
        spotykać się na seks codziennie, i nikomu nie oddają części swoich dochodów.
        Jeżeli ktoś coś musi, to tylko dlatego, ze jest głupi i się nie szanuje.
        • doloresa Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:18
          Tak czy owak, przynajmniej od czasu do czasu musi - nieprawdaż...?
          Jeżeli w ten sposób zarabia na życie.
          No chyba że masz na myśli kobiety, które prostytuują się dla
          przyjemności, ale takich kobiet na świecie po prostu nie ma.
          • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:34
            doloresa napisała:

> Tak czy owak, przynajmniej od czasu do czasu musi - nieprawdaż...?
            > Jeżeli w ten sposób zarabia na życie.
            > No chyba że masz na myśli kobiety, które prostytuują się dla
            > przyjemności, ale takich kobiet na świecie po prostu nie ma.

a skąd to możesz wiedzieć?
            • doloresa Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:41
              Ok, powiem inaczej - nie ma ich wiele.
              Na tańsze prostytutki jest po prostu - brzydko mówiąc - znacznie
              większy popyt...
              • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 16:01
                doloresa napisała:

> Ok, powiem inaczej - nie ma ich wiele.
                > Na tańsze prostytutki jest po prostu - brzydko mówiąc - znacznie
                > większy popyt...
                tanimi prostytutkami zostają kobiety z marginesu społecznego
                • doloresa Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 16:16
                  Nie miałam na myśli tanich prostytutek, a 'tańsze', w opozycji
                  do 'luksusowych'.
                  I uwierz mi, często bywają to studentki/ młode dziewczyny, które w
                  ten sposób dorabiają. Jest jeszcze stopień pośredni pomiędzy tirówką
                  a elegancką call girl. A może nawet kilka stopni. Te kobiety nie
                  mają wiele wspólnego z marginesem społecznym tradycyjnie rozumianym
                  (a właśnie, co Ty rozumiesz przez margines społeczny...?).
                  W ogóle to odeszłyśmy daleko od pierwotnego tematu. Podstawową
                  różnicą między kobietą tzw. łatwą (po mojemu: lubiącą seks) a
                  prostytutką jest stosunek do seksu jako takiego. Pierwsza na pewno
                  go lubi, druga - niekoniecznie. W moim przekonaniu w ogóle o czymś
                  takim jak 'lubienie' seksu w przypadku prostytutki nie może być mowy.
                  • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 16:38
                    doloresa napisała:

> Nie miałam na myśli tanich prostytutek, a 'tańsze', w opozycji
                    > do 'luksusowych'.
                    > I uwierz mi, często bywają to studentki/ młode dziewczyny, które w
                    > ten sposób dorabiają. Jest jeszcze stopień pośredni pomiędzy tirówką
                    > a elegancką call girl. A może nawet kilka stopni. Te kobiety nie
                    > mają wiele wspólnego z marginesem społecznym tradycyjnie rozumianym
                    > (a właśnie, co Ty rozumiesz przez margines społeczny...?).
                    > W ogóle to odeszłyśmy daleko od pierwotnego tematu. Podstawową
                    > różnicą między kobietą tzw. łatwą (po mojemu: lubiącą seks) a
                    > prostytutką jest stosunek do seksu jako takiego. Pierwsza na pewno
                    > go lubi, druga - niekoniecznie.

W moim przekonaniu w ogóle o czymś
                    > takim jak 'lubienie' seksu w przypadku prostytutki nie może być mowy.

a moim zdaniem może jak najbardziej
                    kobieta łatwa to ta lubiąca seks ? znaczy niełatwe, albo mniej łatwe nie lubią ?

kobieta łatwa jest niemoralna tak samo jak i kurtyzana.
                    • doloresa Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 16:42
                      Czyżby z Twojego rozumowania wynikało, że kobieta łatwa (wciąż nie
                      wiemy, co to określenie według Ciebie znaczy...) jest niemoralna, a
                      prostytutka - jak najbardziej?
                      Ależ mamy poziom dyskusji ;)
                      • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 16:59
                        doloresa napisała:

> Czyżby z Twojego rozumowania wynikało, że kobieta łatwa (wciąż nie
                        > wiemy, co to określenie według Ciebie znaczy...) jest niemoralna, a
                        > prostytutka - jak najbardziej?
                        > Ależ mamy poziom dyskusji ;)

no właśnie ...........kobieta łatwa = lubiąca seks...........

na bardziej rozbudowane komentarze niż jedno zdanie, szkoda czasu

dla mnie kobieta łatwa, to ta, przy której mężczyzna nie ma szansy wykazać się i
                        poczuć prawdziwie męski :)
                        - nadgorliwa, nadopiekuńcza, przesłodka, chorobliwie zazdrosna, uciążliwa,
                        wiecznie uwieszona na jego szyi~, zawsze poddająca się jego woli..... biorąca
                        sprawy w swoje ręce, organizująca mu życie...
                        • doloresa Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 19:20
                          No widzisz, sprawa się wyjaśniła.
                          Dla mnie ten typ kobiety, który opisujesz, to tzw. kobieta bluszcz.
                          Uwierz mi, taka kobieta wcale nie jest 'latwa' w pożyciu ;))
                          A teraz sama sobie odpowiedz - czym opisana przez Ciebie kobieta
                          różni się od prostytutki...? :)))
        • winomusujace Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 19:33
          to jakieś dziecinne mrzonki, nie ma takich prostytutek, swoją wiedzę
          o tym czerpiesz chyba z amerykańskich filmów.

Za każdą stoi jakiś alfons, tylko za lepszą po prostu lepszy.

Chyba że mówimy o sponsoringu w zaciszu mieszkania.

Pozatym luksusowa czy też nie, idzie z każdym który zapłaci dość
          wysoką cenę, a łatwa kobieta, cokolwiek nie znaczy ten durny zwrot,
          sama wybiera z kim idzie i gdzie i po co :)
          • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 23:22
            >Pozatym luksusowa czy też nie, idzie z każdym który zapłaci dość
            > wysoką cenę,

to mnie uspokoiłaś...
    • 1.xxx12345 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:01
      prostytutka jest w utrzymaniu tańsza niż "łatwa kobieta". sprawia również mniej
      codziennych problemów.
      • puszysta_gimnazjalistka Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:12
        Już nie raz robiłem takie wyliczenia i ekonomia jest nieubłagana, prostytutka
        plus sprzątaczka wychodzą znaczniej taniej niż żona. Moje znajome mężatki bardzo
        nie lubią mnie za publikowanie tych wyliczeń.
      • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:18
        1.xxx12345 napisała:

> prostytutka jest w utrzymaniu tańsza niż "łatwa kobieta". sprawia również mniej
        > codziennych problemów.

prostytutka prostytutce nierówna...

a żonę łatwiej jest utrzymać niż prostytutkę..
        • 1.xxx12345 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:20
          mglawica1 napisała:

> a żonę łatwiej jest utrzymać niż prostytutkę..

gdzie łatwiej?? przy telefonie czy w sklepie ze szmatami?
    • 2szarozielone Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:01
      Jeśli marzeniem Twoim jest zostac luksusową prostytutka, to prosze bardzo. Takie
      też sa potrzebne. Potrzebujesz jakiegoś forumowego poparcia dla swoich wyborów?
      • gweeny Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:08
        2szarozielone napisała:

> Jeśli marzeniem Twoim jest zostac luksusową prostytutka, to prosze
        bardzo. Taki
        > e
        > też sa potrzebne. Potrzebujesz jakiegoś forumowego poparcia dla
        swoich wyborów?
        >

robi badanie rynku :P
      • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:17
        2szarozielone napisała:

> Jeśli marzeniem Twoim jest zostac luksusową prostytutka, to prosze bardzo. Taki
        > e
        > też sa potrzebne. Potrzebujesz jakiegoś forumowego poparcia dla swoich wyborów?

Nie, ja nie mam żadnych marzeń, dobrze mi jest być taką, jaką jestem, a Tobie -
        dobrze być łatwą kobietą ?
        • 2szarozielone Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:19
          Przeciez zalożyłaś cały wątek o tych swoich 3 tysiącach i ambitnych planach z
          tym zwiazanych :)

Jest mi cudownie z moim ciałem, moją seksualnością i moja wolnością, z moja
          miłoscia i brakiem durnych problemów :)
          • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:32
            ...i z nadmiarem wolnego czasu...
            Przecież nie mogę nie wierzyć, z każdym postem starasz się mnie o tym przekonywać...
          • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 15:33
            2szarozielone napisała:

> Przeciez zalożyłaś cały wątek o tych swoich 3 tysiącach i ambitnych planach z
            > tym zwiazanych :)
            >
            > Jest mi cudownie z moim ciałem, moją seksualnością i moja wolnością, z moja
            > miłoscia i brakiem durnych problemów :)
            inteligentna osoba a nie potrafi czytać między wierszami...
    • kamelia04.08.2007 a co to łatwa / trudna kobieta? 04.08.08, 15:12
      z twojego durnego postu domniemywam, że kobieta powinna byc cnotka-
      abstynentka seksualna, by nie miec opinii opinii bycia "łatwą",
      tudziez by ją "szanowali".

Róznica jest taka że, uzywajac twojego słownictwa, ta tak tzw. łatwa
      kobieta podaje sie mezczyźnie, bo ma ochote na seks. Jak nie ma
      ochoty na seks lub facet sie jej nie podoba to sie nie podaje.

Prostytutka jest czesto prostytutką nie z własnej woli, tylko
      dlatego, ze ja przymusili do tego, sprzedali , czy dlatego, że w jej
      srodowisku kobiety są traktowane jako przedmioty do seksu za
      gó..ane pieniadze.

A historie o luksusowych i wytwornych prostytutkach prostytuujacych
      sie raz na miesiac za ciezkie pieniadze mozna miedzy bajki włozyć.
      • sumire Re: a co to łatwa / trudna kobieta? 04.08.08, 16:00
        o, zgadzam sie.
        jak tak sobie czytam czasami, to dochodze do wniosku, ze kobieta nie
        ma prawa lubic seksu tak, jak sie lubi bieganie albo truskawkowa
        gume do zucia, po prostu. a jesli juz lubi, to lepiej, zeby brala za
        to kase. z niezrozumialych dla mnie przyczyn niektorzy uwazaja to za
        mniejszy obciach.
      • mglawica1 Re: a co to łatwa / trudna kobieta? 04.08.08, 16:04
        to nie moja odpowiedź jest durna, tylko twój tok rozumowania.......
        • jj1978 Re: a co to łatwa / trudna kobieta? 04.08.08, 16:13
          maglawica, strasznie sie musisz nudzic. ten watek tak naprawde
          swiadczy o tym jak jestesmy glupie w ogole odpowiadajac na tego typu
          posty.
          p.s. latwa kobieta to przeciez taka co raz dala byle komu a potem
          musiala wyjsc za niego za maz zeby wstydu nie bylo:)
          • sumire Re: a co to łatwa / trudna kobieta? 04.08.08, 16:15
            o, piekne podsumowanie ;))
          • gweeny Re: a co to łatwa / trudna kobieta? 04.08.08, 16:52
            jj1978 napisała:

> maglawica, strasznie sie musisz nudzic. ten watek tak naprawde
            > swiadczy o tym jak jestesmy glupie w ogole odpowiadajac na tego
            typu
            > posty.
            > p.s. latwa kobieta to przeciez taka co raz dala byle komu a potem
            > musiala wyjsc za niego za maz zeby wstydu nie bylo:)

alleluja!!
    • sundry Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 16:58
      Prostytutce płacą.Nie czytałam poprzednich postów.
    • avital84 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 17:04
      Z tym co napisałaś się nie zgadzam. Obie się po prostu nie szanują i podają
      siebie na tacy. Z tym, że prostytutka bierze za to kasę. Jeżeli kobieta nie jest
      z zawodu prostytutką, ale puszcza się dla pieniędzy, prezentów, podróży, awansu
      i podobnych pobudek to jest prostytutką z tym, że nieprofesjonalną.
      • 1.xxx12345 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 17:20
        avital84 napisała:

>Jeżeli kobieta nie jest
        > z zawodu prostytutką, ale puszcza się dla pieniędzy, prezentów, podróży, awansu
        > i podobnych pobudek to jest prostytutką z tym, że nieprofesjonalną.

tak jak w małżeństwie??
        • avital84 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 17:23
          Nie uważam, że małżeństwo na tym polega. ;)
          • riki_i Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 17:42
            Cóż za durny wątek! Przebija z niego naiwne przekonanie autorki, że luksusowa
            prostytutka może sobie czerpać przyjemność z klientów. Niech szanowna mgławica
            da anons w necie i popróbuje tego zawodu, to zobaczy jakie to wspaniałe
            pieniądze. Chwilową przyjemność może mieć od biedy dziewczyna sponsorowana (jak
            sobie wybierze choć trochę ją kręcącego sponsora), a i tak wychodzi się z tego z
            nieodwracalnymi ranami w psychice i często samotnością (vide archiwalne wątki na FK)
            • gweeny Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 17:44
              naoglądała się Pretty woman poprostu...
            • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 23:27
              riki_i napisał:

> Cóż za durny wątek! Przebija z niego naiwne przekonanie autorki, że luksusowa
              > prostytutka może sobie czerpać przyjemność z klientów. Niech szanowna mgławica
              > da anons w necie i popróbuje tego zawodu, to zobaczy jakie to wspaniałe
              > pieniądze. Chwilową przyjemność może mieć od biedy dziewczyna sponsorowana (jak
              > sobie wybierze choć trochę ją kręcącego sponsora), a i tak wychodzi się z tego
              > z
              > nieodwracalnymi ranami w psychice i często samotnością (vide archiwalne wątki n
              > a FK)
              a dziewczyna sponsorowana nawet tylko przez jednego mężczyznę to nie prostytutka ?
      • winomusujace Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 19:37
        żenada,
        a dlaczego kobieta która ma ochote sypiać z kim chce i ile chce od
        razu się nie szanuje ? co to znaczy szanować się ? i dlaczego
        kryterium szanowania się ma być ilość partnerów i częstotliwość
        stosunków.

w szoku normalnie jestem jak czytam takie zaściankowe poglądy.

a o dramatach kobiet które w większości zostają prostytutkami bo są
        zmuszane/ były molestowane/ gwałcone /porwane ... one też się nie
        szaują ?
        • sumire Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 19:52
          no, ja właśnie też tego nigdy nie rozumiałam, ale ilekroć prosiłam kogoś głoszącego takie surowe poglądy, żeby mi wyjaśnił zależność między liczbą partnerów a szacunkiem do siebie, coś tam mamrotał nieskładnego i koniec argumentacji. ot, nie wypada; kobieta może lubić wszystko, ale niech tylko się przyzna, że lubi seks i nie potrzebuje od razu zaręczyn - zakuć w dyby ;)
        • mglawica1 Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 04.08.08, 23:30
          winomusujace napisała:

> żenada,
          > a dlaczego kobieta która ma ochote sypiać z kim chce i ile chce od
          > razu się nie szanuje ? co to znaczy szanować się ? i dlaczego
          > kryterium szanowania się ma być ilość partnerów i częstotliwość
          > stosunków.
          >

Przepraszam, ale tak głupie odpowiedzi mnie nie interesują.
          > w szoku normalnie jestem jak czytam takie zaściankowe poglądy.
          >
          > a o dramatach kobiet które w większości zostają prostytutkami bo są
          > zmuszane/ były molestowane/ gwałcone /porwane ... one też się nie
          > szaują ?
    • hotally inteligencją i zaradnością 04.08.08, 17:42
      pierwsza daje za frajer, tudziez drina w klubie, a druga mysli sobie podczas
      bzykanka: "jeszcze jeden numerek i kupię sobie ten gucci płaszcz" :D
      • agiee1988 Re: inteligencją i zaradnością 04.08.08, 20:50
        w moim slowniku wystepuje tylko sloewo - prostytutka.

zastanowmy sie nad slowem latwa kobieta. to taka ktora pojdzie z facetem bez
        zobowiazan na 1 randce? czy czesto uprawia seks z obcymi?

w kazdym razie w moim slowniku nie wystepuje slowo latwa kobieta. mozna isc do
        lozka z facetem kiedy sie chce, i czy maja na to oboje ochote.
      • mglawica1 Re: inteligencją i zaradnością 04.08.08, 23:32
        pierwsza sensowna odpowiedź :)
        • avital84 Re: inteligencją i zaradnością 04.08.08, 23:33
          Dlatego sensowna, bo zgodna z Twoim zdaniem na ten temat?
          • kitek_maly Re: inteligencją i zaradnością 04.08.08, 23:38

Avi, nie gadaj z trollem. :-)

Jeszcze parę takich i skończy zgonie z poniższym schematem.

1. Miarą popularności forum jest liczba trolli
            2. Walka z trollami nie ma sensu.
            3. Najlepszą formą walki z trollami jest brak walki z trollami.
            4. Brak walki z trollami prowadzi niechybnie do upadku forum.
            • 2szarozielone Re: inteligencją i zaradnością 04.08.08, 23:40
              ale przecież życzymy temu przebrzydłemu FK, żeby padło, skoro nie chce się
              zmienić i nawrócić ;)

Niech więc trąbi bzdury ta trąba jerychońska :))))))
          • 2szarozielone Re: inteligencją i zaradnością 04.08.08, 23:38
            a masz jakieś wątpliwości? :)
          • avital84 Re: inteligencją i zaradnością 04.08.08, 23:43
            To było pytanie retoryczne. ;D
    • figgin1 Walutą 04.08.08, 23:36
      Łatwa i prostytutka to kobiety które się sekszą kiedy nie mają ochoty.
      Prostytutki za kasę, łatwe bo boją się odmówić i takie tam. Dużo ludzi natomiast
      myli łatwe kobiety z takimi, które lubią się seksić i nie mają twardych "zasad".
    • diabel-tasmasnki Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 05.08.08, 01:17
      > druga szanuje się bardziej gdyż nie pozwala się wykorzystać

skoro czuje kobieta się wykorzystana wnioskuje że nie maiła z tego przyjemności.
      Gdyby lubiła ten sport nie czuła by się wykorzystana.
      • lacido Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 05.08.08, 01:20
        niestety nadal pokutuje pogląd że kobieta "daje" a facet "bierze" wiec jak
        kobieta da i nie dostanie nic w zamian to jest na minusie = wykorzystana a
        przyjemności w to nie mieszaj <lol>
        • diabel-tasmasnki Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 05.08.08, 01:27
          dlaczego mam nie mieszac w to przyjemności? Przyjemność sie dla was nie liczy
          ważne jest to co w zamian? To może niech mówią czego chcą w zamian i niech
          precyzyjnie określają wartość gratyfikacji w wymienialnej walucie.
          • lacido Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 05.08.08, 01:38
            To może niech mówią czego chcą w zamian i niech
            > precyzyjnie określają wartość gratyfikacji w wymienialnej walucie.

właśnie o tym pisze autorka

z tą przyjemnością żartowałam ;)
    • max.kolankoo Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 05.08.08, 19:17
      Jak chcesz to chętnie pokażę Ci na czym to polega w praktyce.
      Możemy zabawić się w alfonsa i prostytutkę.
      Wchodzisz w to? Jeżeli tak to pisz na @.

PS: jesteś gorąca ;)
    • dzika_monika [...] 07.08.08, 21:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • poprioniony Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 07.08.08, 21:19
      Czyzby nastepczyni nieodzalowanej negry28? :-D
    • sexiwoman Re: czym różni się łatwa kobieta od prostytutki 07.08.08, 22:42
      Niczym obie kobiety gdzieś zabłądziły w życiu i się dają szmacić
      jakimś ścierwom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka