hania47 07.10.03, 10:33 Bardzo fajna gromadka, którą widywałam w tym roku w sierpniu nad moim jeziorkiem pod Kartuzami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renik Re: Krzysztof Skowroński IP: 62.233.181.* 10.10.03, 19:35 Witam, Ale Ci zazdroszcze!!! Lubie Krzysztofa Skowronskiego, pamietam, jak nie prowadzil sniadania w Zet-ce , bo mial slub dzien wczesniej... Politycy nazwali go "mlodym zonkosiem" Malo wiem o jego zyciu prywatnym, nie musze oczywiscie duzo wiedziec. To oblicze uczynilo go jednak jeszcze bardziej uroczym facetem niz myslalam. Nie mam TV, i w radio chyba go juz nigdzie nie ma. Zaluje bardzo. Podzrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Krzysztof Skowroński 10.10.03, 19:39 dlaczego zostal usuniety z Trojki. ???? ja pamietam jak skowronski prowadzil rozmowy dnia na wocie. jednym z zaproszonych gosci byl ten filozof, boshhh zapomnialam jak sie nazywa, ale ostro nawiedzony facet. skowronski, w ktoryms momencie powiedzial- nie mam juz pytan i tak przez kilka minut siedzieli w ciszy, patrzyli sie na sibie i usmiechali. to byla fajny moment w tej sztywniackiej naszej tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa wójcik Re: Krzysztof Skowroński IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 16:03 ma klasęi wielka szkoda, że nie ma Go w mediach publicznych, bo może nadawałby ton tej chałturze.Wyrazy uznania!teresa wójcik Odpowiedz Link Zgłoś