caro271 06.09.08, 20:03 wiem,może przesadzam ,ale byłam na slubie koleżanki z którą znam się od małego. i stojąc składając życzenia poryczałam się jak nie wiem.ale mi wstyd:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-ak Re: jest mi głupio 06.09.08, 20:05 ja tez zawsze płacze na ślubach, normalnie nie mogę się powstrzymać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: jest mi głupio 06.09.08, 20:07 j-ak napisała: > ja tez zawsze płacze na ślubach, normalnie nie mogę się powstrzymać :))) ja tez :)))) nie na wszystkich slubach, ale na slubie bliskich mi oosob wiadome jest, ze bede plakac :) ot tak jakos te lzy same sie cisna do oczu Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: jest mi głupio 06.09.08, 20:10 A na rozprawach rozwodowych "świadkowie i goście" nie płaczą.... Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: jest mi głupio 06.09.08, 20:11 mijo81 napisał: > A na rozprawach rozwodowych "świadkowie i goście" nie płaczą.... Nie wiem. Nie bylam. Wiec moge wierzyc jedynie na slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: jest mi głupio 06.09.08, 20:31 sadosia75 napisała: > ja tez zawsze płacze na ślubach... Bo z doświadczenia wiesz jakie ...owe staje się życie po ślubie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: jest mi głupio 06.09.08, 20:06 Nie przejmuj się - mój wujek jak tańczył na weselu z moją mamą to dwa razy zasnął. Ale to niestety była moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
caro271 Re: jest mi głupio 06.09.08, 20:11 to dobrze że pocieszyłyście mnie..poprostu wyglądała jak królewna i wogóle jestem sentymentalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: jest mi głupio 06.09.08, 20:13 caro271 napisała: > to dobrze że pocieszyłyście mnie..poprostu wyglądała jak królewna i > wogóle jestem sentymentalna:) Poplakalas sie ze szczescia :) to nic zdroznego, na pewno kolezanka nie uzlala to za nietakt :) A "placzek slubnych" jest naprawde wiele :) Odpowiedz Link Zgłoś
caro271 Re: jest mi głupio 06.09.08, 20:51 może...ale ślub to początek więc nigdy nie wiadomo co czeka.wkońcu to nie tylko zabawa ale proza życia, u mnie zazdrość odpada Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: jest mi głupio 06.09.08, 21:03 Jeżeli ślub to początek to nie wróże sukcesu. Początek powinien być wcześniej a ślub co najwyżej sformalizowaniem tego co już długo trwa. Początek to był za czasów naszych rodziców, kiedy to obowiązywała reguła 'najpierw ślub a potem się zobaczy'...teraz jest chyba na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta-znudzona Re: jest mi głupio 07.09.08, 21:39 Nie rób sobie wyrzutów.Tak się reaguje w sytuacjach wzruszających. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: jest mi głupio 07.09.08, 23:48 Ee tam wstyd:) Wstyd to kraść. Też ryczę czasem:) Odpowiedz Link Zgłoś