sottobosco 08.09.08, 09:34 ...jaki widzieliście :) Czeka mnie weekend sam w domu i mam ochotę na szybsze bicie serca ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinkee Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 09:37 Mój nr 1 to "Teksańska masakra piłą mechaniczną". Brrrrrrrr........ Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 09:52 The ring- reż. Gore Verbinsky Odpowiedz Link Zgłoś
sedna Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 10:05 Mi go gustu przypadł "Silent Hill" Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-2 Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 12:16 Zdecydowanie ,,Rec" ale na to to narazie tylko do kina.. Odpowiedz Link Zgłoś
piratkaa Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 12:39 zdecydowanie "shutter".. Odpowiedz Link Zgłoś
noipoco Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 14:58 wzgórza mają oczy-the hills has eyes Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 13:10 "Maniac Nurses Find Ecstazy " to nie jest żart Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 13:12 Moje ulubione to 28 dni później, Gniew, Ciemność. A, a Przepowiedni (Mothman's Prophecies) nie zmogłam będąc sama w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 13:16 "The Thing" Carpentera - inne horrory mogą się schować. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 13:25 Orędzie prezydenta. Bije wszystkie inne horrory na głowę :-D Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.najlepsza Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 13:26 Uwielbima tkaie wątki :) jak dla mnie: Egzorcysta - początek Jestem a legend ja sie balam przy tych jak sobie cos jeszcze przypomnę to dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 13:31 ze wszystkich horrorów jakie widziałem najwieksze wrazenie zrobił na mnie "Omen",fenomenalna atmosfera, spac po tym nie mogłem, tyle ze wtedy byłem bardzo młody, od dłuzszego czasu nie lukam horrrów Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-2 Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 13:54 a faktycznie..Omen był niezły..choc tez oglądałam to już dośc dawno temu, więc mozliwe, że teraz ten film nie byłby dla mnie jakis straszny..a zreszta..każdy może miec inny próg wrazliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
pani-pietruszka Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 14:44 zdecydowanie "Lśnienie" Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Najstraszniejszy horror... 08.09.08, 22:48 Lśnienie (wersja z Nicholsonem) Krąg (ale japoński) The Grunge I jeszcze jeden, qrczę tytułu nie pamiętam. Japoński o gościu, który robił casting na małżonkę. I kiepsko trafił. Scena, w której miła panienka obcina mu stopy za pomocą struny to było coś. Może ktoś kojarzy? sottobosco napisała: > ...jaki widzieliście :) > Czeka mnie weekend sam w domu i mam ochotę na szybsze bicie serca ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
giggle Re: Najstraszniejszy horror... 09.09.08, 12:26 "Egzorcyzmy Emily Rose".Film na faktach.Można pooszukać sobie w wyszukiwarce , to była b.głośna historia - opętania i egzorcyzmach niemieckiej dziewczyny, Anneliese Michel.Można doszukać się nawet nagrań z procesu przeprowadzania egzorcyzmów - nagrania służyły jako dowód w procesie. Ja - sceptycznie nastawiona do wszystkich horrorów i dreszczowców , musiałam się przenieść na kilka dni do rodziców bo nie byłam w stanie zasnąć a nie daj Boże - obudzić się o 3 w nocy :).Chyba zrobiłabym ze strachu w gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
giggle Re: Najstraszniejszy horror... 09.09.08, 12:31 pl.youtube.com/watch?v=x4n9vK0_mdk&feature=relat Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Najstraszniejszy horror... 09.09.08, 23:26 jeszcze takiego nie widzialam niestety a usilnie probuje sie bac:( ale lubie czytac thrillery psychologiczne i horrory - wyobraznia mi dobrze dziala:) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja-lewandowska Re: Najstraszniejszy horror... 10.09.08, 15:56 Piła Hostel Droga bez powrotu Gothika Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Najstraszniejszy horror... 10.09.08, 15:59 Lawa polski z Holoubkiem. Jeszcze rok po kinowej traumie śniło mi sie w nocy ze nakręcą dalsze części Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Najstraszniejszy horror... 10.09.08, 16:06 powiedzcie mi cos o Blair witch project, nigdy tego nie ogladalam jeszcze, warto? i czy jest to horror czy thriller? Odpowiedz Link Zgłoś
margulinka Hide and seek z Daryl Hannah 10.09.08, 16:16 nie jest to horror, ale komu nie puscilam tego filmu to kazdy siedzial i gapil sie w ekran emocjonujac sie za wszystkie czasy :]np tak przejetego swojego chlopaka ktory momentami gadal zeby "uciekała" juz dawno nie widzialam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: REC 10.09.08, 20:40 kasiaczek1887 napisała: > REC a mnie sie srednio podobał REC wystraszyłam sie na nim dokladnie 2 razy! - pierwszy raz jak zagryziony policjant spadł nagle ze schodow miedzy ludzi (w ogole sie tego nie spodziewalam;)) a po raz drugi na samym koncu jak w całkowitych ciemnosciach nagle kamera pokazala to straszne dziecko na poddaszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: Najstraszniejszy horror... 10.09.08, 22:50 wtedy, jak weszlo do kin, robilo wrazenie.. mloda bylam, to bylo jakies novum i faktycznie momentami ciary szly :) zalezy jak bardzo "obcykana" jestes z horrorami, ale teraz juz szalu nie robi.. wedlug mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś