pureangel 08.09.08, 20:53 poznalam kogos.. ciekawą osobę Włoch mieszkajacy w Polsce, kilkanascie lat starszy ode mnie:/ miły.. zaradny.. przystojny...szukający kobiety na stałe. jest rozwodnikiem od kilku lat. nie wiem czy się w to pakowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oposka Re: facet Wloch.. 08.09.08, 20:55 > kilkanascie lat starszy ode mnie:/ eee no nie wiem (?) ale jak Tobie to odpowiada to Twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: facet Wloch.. 08.09.08, 21:04 jak lubi calcio to sie pakuj, jak nie, to jakas niemota a nie prawdziwy Włoch;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: facet Wloch.. 08.09.08, 21:26 Włosi to tacy sami ludzie jak Polacy - mają tylko kiepski kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: facet Wloch.. 08.09.08, 22:07 No coś ty przecież włoch to kobieciarz nie wiedziałaś o tym ?? czytałam o tym w ,,claudii,, Odpowiedz Link Zgłoś
lopi1 Re: facet Wloch.. 08.09.08, 22:52 Jak jeździ Ferrari to brać, jak fiatem to olać. A gość pewnie jak to Włoszek jest mały i zasuszony oraz czarniawy na licu. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.maria Re: facet Wloch.. 08.09.08, 23:06 > miły.. zaradny.. przystojny...szukający kobiety na stałe. > jest rozwodnikiem od kilku lat. A od jak dawna mieszka w Polsce? Bo jeśli przyjechał tu dopiero po rozwodzie z żoną (włoszką), to ja bym sie nie pakowała;) Odpowiedz Link Zgłoś
fomalhaut-2 Re: facet Wloch.. 08.09.08, 23:15 pureangel napisała: > poznalam kogos.. > ciekawą osobę > Włoch mieszkajacy w Polsce, kilkanascie lat starszy ode mnie:/ > miły.. zaradny.. przystojny...szukający kobiety na stałe. > jest rozwodnikiem od kilku lat. nie wiem czy się w to pakowac? Jeżeli jesteś kobietą z równie sporym bagażem doświadczeń, co "twój" rozwodnik, to dlaczego nie ? Odpowiedz Link Zgłoś