kolia-83 09.09.08, 08:45 ze stanowiska sprzedawca na z-ca kierownika po przepracowaniu w swoim życiu w sumie 8 m-cy jupii a u was jak z karierą?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karola12341 Re: Awansowałam:) 09.09.08, 09:10 Gratuluje! :) u mnie narazie kariera stoi w miejscu, ale na poczatku też szybko awansowałam z ksiegowania na asystentkę szefa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: Awansowałam:) 09.09.08, 13:16 wspaniale! wspaniale, że nigdy nie będę żadnym sprzedawcą, zastępcą kierownika sklepu ani kierownikiem ! wspaniale! na szczęście moja kariera rozwija się o niebo lepiej, z dala od sklepików... :) po 8 miesiącach pracy w zawodzie wzięłam kredyt na mieszkanie, to dopiero jest wspaniałe!! gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Awansowałam:) 09.09.08, 13:24 Wspaniale to bedzie wtedy gdy go spłacisz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: Awansowałam:) 09.09.08, 13:28 wspaniale już jest :) mam swoje mieszkanie, nie muszę już wynajmować za wynajem płaciłam więcej, niż kredytu i czynszu teraz za swoje ;) mam 25 lat i tryskam optymizmem :) bo nie jestem zastępca kierownika sklepu :D Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Awansowałam:) 09.09.08, 13:33 Hehe - ja mam niewiele więcej lat i dom pod Wawą i mieszkanie w Wawie. To jest dopiero radość.:P Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: Awansowałam:) 09.09.08, 14:02 i na pewno dorobiłaś się tego wszystkiego sama ,tak jak ja ;) aco to znaczy niewiele więcej lat? za dwa lata nie wiem co osiągnę:) na pewno dużo :) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Awansowałam:) 09.09.08, 14:08 jak Cię będzie stać na kupienie działki w podwarszawskiej sypialni i wystawienie 250 metrowego domu to pogadamy :) bez pakowania się w 30 lat kredytu. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Awansowałam:) 09.09.08, 14:09 Cóż za pieukna licytacja. Kto da więcej??.. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Awansowałam:) 09.09.08, 14:11 Żadna licytacja, ale irytuje mnie podejście tej Pani - pełne samouwielbienia do swojej osoby i wyszydzającej sukcesy innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: Awansowałam:) 09.09.08, 14:16 a stać mnie na kupno działki pod warszawą :) kupiłam mieszkanie w wawie, 80m2 :) na razie mi wystarczy, jakiś tam ułamek dochodów płacę kredytu, nie na 30 a na 15 lat zaciągniętego :) pozdrawiam karierowiczkę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Awansowałam:) 09.09.08, 14:20 hehe - pozdrawiam osobę szydzącą z innych - to taka piękna cecha charakteru - akurat pasuje do tej 80 metrowej klitki :D Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Awansowałam:) 09.09.08, 13:40 mam nadzieje, ze ktos ci bedzie kiedys tak podcinac skrzydla jak Ty w tej chwili kolii. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Awansowałam:) 09.09.08, 13:44 Kolia jest mądra i się nie przejmuje. Grunt by się nie poddawała i parła do przodu i cieszyła z każdego sukcesu :D Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: Awansowałam:) 09.09.08, 14:03 tak, kolia jest bardzo mądra dziewczynką :) i dlatego jest zastępcą kierownika sklepu:) wspaniałe to wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Awansowałam:) 09.09.08, 14:05 kurde, naprawde mam nadzieje, ze poprostu prowokujesz z nudow... Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Awansowałam:) 09.09.08, 14:09 Ćpałaś coś? To musi być naprawdę wyjątkowy stuff. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Awansowałam:) 09.09.08, 14:10 > tak, kolia jest bardzo mądra dziewczynką :) i dlatego jest zastępcą kierownika > sklepu:) wspaniałe to wszystko :) Masz z tym jakiś problem? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: Awansowałam:) 09.09.08, 14:18 skoro kolia nie ma z tym problemu, to ja tym bardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Awansowałam:) 09.09.08, 13:18 Gratki :) Ja pracuję jako tłumacz, więc u mnie jest inaczej :D Odpowiedz Link Zgłoś
grzecznazuza Re: Awansowałam:) 09.09.08, 13:22 Fajowo :) Gartulacje. Ja może kiedyś awansuję, ale w innej firmie. W tej jestem tylko asystentką szefa- nuda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Awansowałam:) 09.09.08, 13:25 Przyłączam się do gratulacji :) Ja raczej nigdy nie awansuję, taka praca. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: Awansowałam:) 09.09.08, 13:29 misia gdzie pracujesz? na fotoforum o mieszkaniach często Cię widzę :) i zapamiętałam Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Awansowałam:) 09.09.08, 13:34 O fajnie, ale Ty tam nie pisujesz, bo nick bym zapamiętała :) Urządzam mieszkanie, dlatego tam bywam. Jestem programistą. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: Awansowałam:) 09.09.08, 14:05 ja też urządzam, nie pisuję, bo będę miała białą kuchnię i panele Woodstock :) a za to mnie zjedzą :) ale co mam poradzić, jak mi się podobają :) haha :) i kafelki do kuchni tez już wybrane :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Awansowałam:) 09.09.08, 13:44 Gratulejszyn:) Ja raczej nie awansuję, bo sam jestem swoim pracodawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Awansowałam:) 09.09.08, 13:54 To awansuj się na dyrektora, prezesa, generała czy kogokolwiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Awansowałam:) 09.09.08, 14:24 Gratuluje :) Ja raczej awansowac nie bede. sama sobie szefem i szefowa jestem :) Chyba, ze awansuje z szefowej na szefa :) Odpowiedz Link Zgłoś