zakar 05.11.03, 21:11 Czy zwracacie na to uwagę i jak bardzo? Jakie wody lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota1975 Re: Jak na Was działają zapachy?? 05.11.03, 21:24 Najważniejsze by był świeży i żadnego wczorajszego potu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zakar Re: Jak na Was działają zapachy?? 05.11.03, 21:45 z tym potem to zrozumiałe, ale ja mówię o wodach i zapachach które na was działają pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna51 Re: Jak na Was działają zapachy?? 05.11.03, 22:07 fufufu co tak ladnie pachnie....? hmmm...oo! cholera! w kuchni sie przypala! Czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
malwinkax Re: Jak na Was działają zapachy?? 05.11.03, 22:34 A ja uwielbiam piękne zapachy,mam całą kolekcję perfum.Ostatni mój nabytek to Treselle-kobiecy,sexowny,po prostu super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala dzialaja zwlaszcza slodki odswiezacz powietrza IP: 81.21.197.* 05.11.03, 22:45 w samochodzie wywoluje u mnie mdlosci a na moim misiu najbardziej na mnie dziala gio armianiego i j-p. gaultier flakonik w ksztalcie faceta suuuuupppper dla mnie moglby pachniec tylko tymi dwoma, ale jemu ciagle sie nudzi i ma tych wod po goleniu wiecej niz ja cieni do powiek... no moze przesadzam chyba ma tyle samo ale inne na mnie nie dzialaja, tzn jeszcze fahrenheit - dla mnie obrzydliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmurka Re: Jak na Was działają zapachy?? IP: *.170-136-217.adsl.skynet.be 05.11.03, 22:50 Ja lubie "Higher3 Diora na moim! Ale moim problemem jest nadwrazliwosc nosa,tzn czuje wszystko,wszedzie i z niesamowitych odleglosci.To koszmar,wierzcie mi!Czasem po prostu sie dusze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: a na mnie działa IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 06.11.03, 07:54 na facecie- 212 CH, Kenzo Jungle i Pierre Cardin oraz zapach umytego ciała. Damskie perfumy które mnie porywają to Light Blue, Noa, Sensi, Pierre Cardin. Oprócz tego lubię zapach lasu, kawy, wanilii, cynamonu,smażonych pieczarek, papryki, zapach pizzy i innych pieczonych przysmaków,pieczonego ciasta z jabłkami,zapach czystego wysprzątanego domu. Natomiast nie cierpię słodkich i duszących zapachów jak Chanel, Addict, Angel. błeee Odpowiedz Link Zgłoś
mkowalczykiewicz Re: Jak na Was działają zapachy?? 06.11.03, 16:46 hmmm, niestety jestem 'niuchaczem'....za ładnie pachnącym facetem odwracam się na ulicy mimo, że wyglądem nie powalił ;)do moich faworytów należy 'male' jean paul gaultiera i Dolce&Gabbana - By D&G Man.....hmmm, bardzo męskie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zakar Re: Jak na Was działają zapachy?? 06.11.03, 17:57 właściwie takiej odpowiedzi oczekiwałem, ale co to wg ciebie znaczy męski zapach, Skoro odwracasz się to znaczy, że jest to dla ciebie ważne. Czy to chodzi wyłącznie o zapach??? Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Jak na Was działają zapachy?? 06.11.03, 19:22 Na mnie dziala najbardziej zapach smazonego kotleta schabowego. Och jak mnie kreci wtedy w brzuszku. kaziu Odpowiedz Link Zgłoś
e.w.u.n.i.a Re: Jak na Was działają zapachy?? 07.11.03, 11:18 Polecam "Oui" Lancome i "Pleasures" Estee Lauder.Naprawde sliczne.A poza zapachami z flakonika lubie zapach choinki,ciasta, lata, lasu,kwiatow, cynamonu i duuuuuzo innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
magitek yo yo yo :) 07.11.03, 13:13 Mam bardzo wrazliwy zmysł powonienia... i zwrazam dużą uwagę na zapach... ale nie tylko na te przyjemne.... jej..jak ja nie znoszę np. zaduchu w autobusie, albo jak usiadzie obok mnie ktoś "nieświeży"..bleee. Jeśli chodzi o zapach kosmetyków... to lubię raczej słodkie... Uwielbiam jak pachną mi włosy, skóra... moje ulubione perfumy to Ultraviolet (Pacco Rabano)... A zapach faceta... Bardzo Wazny !!!! Mój pachnie ślicznie... jast zadbany i pachnący... jego skóra, włosy... wszystkooooo :) Fahrenheit przoduje.... i Tommy H. :) Jeszcze dla mnie wazne jest jak pachnie pościel.. mieciutka musi byc.. i wszystkie ubrania, zawsze wypłukane w Quanto czy cos w tym stylu... A jesli chodzi o pilegnacje skory to najbardziej lubie zapach oliwki J&J dla dzieci..oczywiscie na mokrej skorze... yami :) Odpowiedz Link Zgłoś