nangaparbat3 03.01.09, 16:30 myślalam, ze niewiele moze mnie jeszcze tak naprawdę zadziwic, oczywiscie sie mylilam: www.se.pl/wydarzenia/kraj/ukochany-mezu-znow-jestem-dziewica_84247.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nawrocona5 Re: dziewica 03.01.09, 16:35 >Pani Dorota udowodniła, że dla swojego ukochanego męża jest w stanie >zrobić wszystko, nawet podarować swoje dziewictwo, które straciła >wiele lat temu z nieodpowiednim facetem TEGO dziewictwa już nie może mu ofiarować:) Ma do zaofiarowania tylko nowe - tak jak ma się nowy garnitur zębów :D Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: dziewica 03.01.09, 16:58 sa tam lepsze kwiatki np. 'To wręcz heroiczne poświęcenie dla drugiego człowieka' - intrygujaca definicja heroizmu i poswiecenia lol:) ciekawe czy IQ tej niezwyklej pary jest wyzsze niz 100 po zsumowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: dziewica 03.01.09, 17:08 Jakaś kryptoreklama lekarza i kliniki wykonującej tego typu zabiegi, a przy okazji pewnie całą masę innych. Tylko, że nic innego nie zwróciłoby uwagi przeciętnego czytelnika. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: dziewica 03.01.09, 17:13 Jej, a ja się tyle namęczyłam moim chłopakiem, żeby to dziewictwo stracić, ble, a ta babka takie numery robi. Zresztą taka z niej dziewica jak... Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: dziewica 03.01.09, 17:16 idiotyzm! oboje udowodnili, że są niedojrzali i nie maja pojęcia, czym jest dziewictwo, a na pewno nie jest kawałkiem błony. nie da się wymazać przeszłości. skoro tak ją kochał, to powinien zaakceptować, że nie jest jej pierwszym. już bardziej rozumiem dziewczyny, które w tajemnicy przed ukochanym robią sobie rekonstrukcję, przynajmniej ich intencje są jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
kanapony co za bzdury 03.01.09, 19:16 raz autor pisze, że bolesna operacja a po chwili bohaterka, że nie czuła bólu autor, że komplikacje i to dla ukochanego jakiś lekarz - praktycznie bez powikłań bełkot przeczytałam - i straciłam 3 minuty a tyle w tym czasie można było innych ciekawych rzeczy przeczytac Odpowiedz Link Zgłoś