charlie_x 06.11.03, 10:40 ...idzcie do solarium..8)...Swieta za pasem i "Sylwek", a na balu odslaniane beda ramiona i moze cos wiecej?pozdr. 8) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ron Re: ..o Bladi..o Blada... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 10:49 no wiesz jestem prawdziwym mężczyzną a nie jakims modelem dla gimnazjalistek i moja noga na pewno nie postanie w solarium. A poza tym będe w garniturze na sylwestra a jak wiadomo garnitury z krótkim rękawem nie są w modzie w tym roku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: ..o Bladi..o Blada... 06.11.03, 10:59 ... tylko sugestia..8)).. To wina tej piosenki "lazi" "po mnie" od rana.Sam tez raczej nie skorzystam,ale paniom mozna chyba zaproponowac?pozdr. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ..o Bladi..o Blada... 06.11.03, 11:04 Gość portalu: ron napisał(a): > no wiesz jestem prawdziwym mężczyzną a nie jakims modelem dla gimnazjalistek i > moja noga na pewno nie postanie w solarium. > A poza tym będe w garniturze na sylwestra a jak wiadomo garnitury z krótkim > rękawem nie są w modzie w tym roku:))) Ale za to z krtkimi nogawkami i do tego tenisówki:))) I na butach zaoszczędzisz. A garnitur może być jeszcze ten od ślubu, nogawka utniesz przed kolanem i modny jesteś jak cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ..o Bladi..o Blada... 06.11.03, 11:01 Solarium wysusza skórę. A ja i tak tradycyjnie nigdzie na sylwestra nie idę. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: ..o Bladi..o Blada... 06.11.03, 11:02 Można, można... i w dodatku nie potrzebowałam Twojej sugestii, żeby się tak raz w tygodniu przyjemnie wygrzać pod sztucznym słoneczkiem ;))) Ale ja tak nie z powodu Sylwka, na którego jeszcze nie wiadomo, gdzie się wybierzemy i nie wiem, czy bedzie miał balowy charakter... Odpowiedz Link Zgłoś