mini_minia 06.01.09, 14:58 poradźcie coś na to chrapanie wrrrrrrrrrrrrrrr, nie daję sobie rady z ryczącym niedźwiedziem w łóżku :( oddzielne sypialnie nie wchodzą w grę czy ktoś wypróbował plasterki na nos albo jakieś krople? bezsilna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlie_x Re: ty chrapasz:( !!!!!!!!!! 06.01.09, 15:06 ponoc gdzies robia zabieg chirurgiczny polegajacy na usunieciu zwiotczenia sluzowki przy migdalach.Nic innego nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_minia Re: ty chrapasz:( !!!!!!!!!! 06.01.09, 15:22 :( na zabieg to on się nie zgodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: ty chrapasz:( !!!!!!!!!! 06.01.09, 18:37 nie widze sensu w wiazaniu sie z chrapiacym facetem Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: ty chrapasz:( !!!!!!!!!! 06.01.09, 19:08 Maha, nie licz na to, że przejmiesz faceta;) Ty spałabyś z każdym, który dałby się nabrać ... Chrapanie na pewno by ci nie przeszkadzało po intensywnym bzykaniu i 5krotnym orgaźmie:D Odpowiedz Link Zgłoś
oj-halino Re: ty chrapasz:( !!!!!!!!!! 06.01.09, 19:12 mahadeva napisała: > nie widze sensu w wiazaniu sie z chrapiacym facetem Właśnie!!! Tym bardziej, że gdy się rozbestwi ta bestia chrapiąca to może chcieć chrapać i za dnia, przy ludziach! Swoją drogą ciekawa jest użyta przez autorkę wątku forma "ty chrapasz". Czy to jakiś regionalizm, że tak z ciekawości spytam? Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: ty chrapasz:( !!!!!!!!!! 06.01.09, 19:40 zapytaj w aptece o spray do nosa na chrapanie. Dziala!!!!!! kosztuje chyba z 20 zl. Ja wyprobowalam na pewnym chrapaczu i byla naprawde cisza, jak nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_minia Re: ty chrapasz:( !!!!!!!!!! 06.01.09, 21:07 popytam, dzięki ciekawe czy to ma skutki uboczne czy można stosować dłużej? bo nie chce mi się ciągle go szturchać i prosić "przekręć się" (w sensie zmiany pozycji) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_minia Re: ty chrapasz:( !!!!!!!!!! 06.01.09, 21:05 oj-halino napisała: > Swoją drogą ciekawa jest użyta przez autorkę wątku forma "ty > chrapasz". Czy to jakiś regionalizm, że tak z ciekawości spytam? to z "Rancza" Lucy do Kusego się tak odezwała :D Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: ty chrapasz:( !!!!!!!!!! 06.01.09, 21:11 ten spray to chyba Datong, napatoczyla mi sie reklama w gazecie ;) wpisz to w google Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva moj dzis chrapal 07.01.09, 08:58 choc bylam do 24 w pracy i mam zapieprz straszny poplakalam sie, na chwile sie uspokoil co za koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
beata-12345 Re: ty chrapasz:( !!!!!!!!!! 07.01.09, 09:05 Są też plasterki, które nakleja się na nos. Nie wiem, czy działają, bo nie mam tego problemu, ale widziałam reklamy w tv. Warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś