toska17 20.01.09, 22:42 Jakie jest wasze zdanie na temat aborcji ? Jestes za czy przciez? Czy w naszym kraju bedzie kiedys dozwolona nie tylko w wybranych przypadkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: aborcja 20.01.09, 22:45 > Jakie jest wasze zdanie na temat aborcji ? > Jestes za czy przciez? > Czy w naszym kraju bedzie kiedys dozwolona nie tylko w wybranych > przypadkach? Jestem przecież. Oraz polecam wyszukiwarkę - milion razy ten temat był tu poruszany. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: aborcja 20.01.09, 22:46 Na forum jest 1632 posty o aborcji! rusz sie i wejdz w archiwum i zobaczysz co kto mysli na ten temat. Jak znam zycie to watek sie przerodzi w miliardowe posty Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: aborcja 20.01.09, 22:47 nie, za suchy. miliardowe posty zdobyłaby wzruszająca historia z życia wzięta, napisana oczywiście w trzeciej osobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: aborcja 20.01.09, 22:49 No np o 'koleżance, która TO zrobiła a teraz nie może mieć dzieci i to na pewno przez aborcję'... Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: aborcja 20.01.09, 22:47 Czasem mam wrażenie, że wszystko już było. Nie ma o czym pisać? :) Fakt, że aborcja jest bardzo nośnym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: aborcja 20.01.09, 23:26 Nawet narzekanie, ze wszystko juz bylo, tez juz bylo;) I jeszcze sie madrze nazywa - postmodernizm;) Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: aborcja 20.01.09, 23:41 jesli sama wymyslilas, to boskie! (a jesli przekleilas, to tez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: aborcja 20.01.09, 23:45 Ej, no humanisci wiedza czasem takie rzeczy;> Copyrights moje;) Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: aborcja 21.01.09, 08:35 Ale ja wcale nie narzekam, skąd ten pomysł? Nie mam nic przeciwko kontynuowaniu tematu w kolejnych wątkach. Szczególnie, gdy jest to temat-rzeka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa tak, poproszę 20.01.09, 23:05 dwa zestawy in vitro i jedną aborcję. na wynos :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: tak, poproszę 20.01.09, 23:08 w naturze.... i mamy kolejny gorący temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: aborcja 20.01.09, 22:51 > Czy w naszym kraju bedzie kiedys dozwolona nie tylko w wybranych > przypadkach? ... to chyba inne niż Twoje. Nie jestem za aborcją na życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: aborcja 21.01.09, 01:04 wiesz... w zasadach forumowych jest wpis o szukaniu w wyszukiwarce.. wiec sie naucz z niej korzystac albo spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: aborcja 21.01.09, 02:17 Wiesz myśmy się n/t nadyskutowali gdy temat był na tapecie. I mamy dośc póki co. Na razie jest cisza nic się nie dzieje w przyrodzie,przynajmniej nie słychać. Więc trzeba oszczędzać siły. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: aborcja 21.01.09, 07:38 W naszym kraju można ją przeprowadzić w 4 przypadkach. 1, gdy możesz umrzeć, lub rozchorować się poważnie przez ciążę, ale wtedy lata za tobą stado oszołomów i przekonuje jaką jesteś zbrodniarką. 2, gdy dziecko ma się urodzić poważnie kalekie, ale patrz punkt pierwszy. Po trzecie, gdy zapłodnił cię gwałciciel, ale patrz punkt pierwszy. Po czwarte, jak ustukasz trochę kasy, wtedy wszystko będzie komfortowe, nikt ci nic nie utrudni, nie będzie jakimiś syndromami straszył i przetrzymywał przemocą w ośrodkach opiekuńczych. Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Re: aborcja 21.01.09, 11:03 Bylo setki razy. Wole o eutanazji, dlaczego do cholery nikt nie zaklada watkow o eutanazji?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: aborcja 21.01.09, 19:38 zawsze beda zwolennicy albo przeciwnicy - i to bedzie jedna dluga klotnia, bo jedno na drugie naskoczy i na odwrot i tak bedzie przez milion 600 watkow jestem za wolnym wyborem czlowieka, a nie wyborem namawianym : powinnas urodzicic, to dziecko powiedzialabym im : dajcie mi kur.. swiety spokoj Odpowiedz Link Zgłoś