kochanica29 14.11.03, 16:12 albo wyższe - nie pamiętam dokładnie(przepraszam)? Niech poznam tę o sprawniejszym od mojego umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ron Re: Która na tym forum ma IQ 149 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 16:18 jesli chodzi o ciebie to chyba raczej 14,9 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: Która na tym forum ma IQ 149 14.11.03, 16:26 Gość portalu: ron napisał(a): > jesli chodzi o ciebie to chyba raczej 14,9 ja mam 131 co moge udokumentowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Która na tym forum ma IQ 149 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 16:29 kochanica29 napisała: > ja mam 131 co moge udokumentowac No i chuj ci z tego i tak nie korzystasz nawet jak masz.A może robiłaś ten test z TVN-u.Prostszego w życiu nie widziałem.Miałem tam 144. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: Która na tym forum ma IQ 149 14.11.03, 16:41 Gość portalu: verte napisał(a): > kochanica29 napisała: > > > > ja mam 131 co moge udokumentowac > > > No i chuj ci z tego i tak nie korzystasz nawet jak masz.A może robiłaś ten > test z TVN-u.Prostszego w życiu nie widziałem.Miałem tam 144. Nie, u psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Która na tym forum ma IQ 149 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 16:45 kochanica29 napisała: > > Nie, u psychologa. Znaczy leczyłaś się? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: Która na tym forum ma IQ 149 14.11.03, 18:15 Gość portalu: verte napisał(a): > kochanica29 napisała: > > > > > > Nie, u psychologa. > > > > Znaczy leczyłaś się? Znaczy badałam się. Nie myl psychologa z psychiatrą. Do psychologa można pójść np. jak starzy się rozwodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Jeden z lepszych wątków na forum!!!! 17.11.03, 13:30 Gość portalu: verte napisał(a): > kochanica29 napisała: > > > ja mam 131 co moge udokumentowac > > > No i chuj ci z tego i tak nie korzystasz nawet jak masz.A może robiłaś ten > test z TVN-u.Prostszego w życiu nie widziałem.Miałem tam 144. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Która na tym forum ma IQ 149 14.11.03, 16:19 kochanica29 napisała: > albo wyższe - nie pamiętam dokładnie(przepraszam)? > Niech poznam tę o sprawniejszym od mojego umyśle. z takim IQ - nie pamiętasz !?! i jeszcze do tego przepraszasz - ale kogo? tego co testy wymyślał, czy nas? ja mam IQ=27 więc sama na powyższe pytania odpowiedzi nie znajdę. PS. a tak w ogóle to gratuluję (przy okazji) i zazdrość wyrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: Która na tym forum ma IQ 149 14.11.03, 16:27 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > kochanica29 napisała: > > > albo wyższe - nie pamiętam dokładnie(przepraszam)? > > Niech poznam tę o sprawniejszym od mojego umyśle. > > z takim IQ - nie pamiętasz !?! i jeszcze do tego przepraszasz - ale kogo? tego > co testy wymyślał, czy nas? ja mam IQ=27 więc sama na powyższe pytania > odpowiedzi nie znajdę. > PS. a tak w ogóle to gratuluję (przy okazji) i zazdrość wyrażam. a co ma pamięć do IQ? przepraszam tę o którą mi chodzi bo nie pamiętam jej wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
jazynka Re: Która na tym forum ma IQ 149 14.11.03, 16:21 kochanica29 napisała: > albo wyższe - nie pamiętam dokładnie(przepraszam)? > Niech poznam tę o sprawniejszym od mojego umyśle. moze sprobuj tę www.jokeornot.com/gallery/monkey.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Która na tym forum ma IQ 149 IP: 81.21.197.* 14.11.03, 16:49 nie pamietam zeby z toba kiedys o czymkolwiek rozmawiala tylko jesli jestes psiapsiolka pajdy to daruj sobie znudzilo mnie to, pajda sama pytala ile mam to jej odpowiedzialam jak ma z tego powodu problemy to jej sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Po kij ten wątek bo nie rozumiem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 16:53 Chciała się pochwalić czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala nie wiem po co jej to IP: 81.21.197.* 14.11.03, 16:56 chociaz jak to fan pajdy to jest pociagniecie watku "czy wysokie iq przeszkadza w zyciu" mnie nie przeszkadza! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: Po kij ten wątek bo nie rozumiem??? 14.11.03, 18:19 Gość portalu: verte napisał(a): > Chciała się pochwalić czy co?? Chciałam znależć odpowiedz na pytanie stanowiące tytuł wątku. Jakbym zapytała "która ma więcej dzieci ode mnie" albo "która ma ładniejsze rzęsy ode mnie", toby się nikt nie czepiał, a tu proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Po kij ten wątek bo nie rozumiem??? 15.11.03, 16:12 kochanica29 napisała: > "która ma ładniejsze > rzęsy ode mnie" OOO na to pytanie Ci odpowiem: Brzoskwineczka na pewno ma ladniejsze rzesy od Twoich:)))) A moje IQ nieznane, pewnie nieuzywane zaniknelo, tak rzadko sie nim posluguje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Re: Po kij ten wątek bo nie rozumiem??? IP: *.il.waw.pl / 10.0.20.* 17.11.03, 13:43 Miała, ale już nie ma, bo skleiły jej się w autobusie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: Która na tym forum ma IQ 149 14.11.03, 18:16 Gość portalu: mala napisał(a): > nie pamietam zeby z toba kiedys o czymkolwiek rozmawiala > tylko jesli jestes psiapsiolka pajdy to daruj sobie > znudzilo mnie to, pajda sama pytala ile mam to jej odpowiedzialam > jak ma z tego powodu problemy to jej sprawa nie jestem pajda mi wisi raz sie z nią pokłóciłam i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: Która na tym forum ma IQ 149 14.11.03, 16:52 Pewnie przez Twoje wysokie IQ nie potrafilas sie dogadac z ludzmi z warszawskiego realu i notorycznie im dokuczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: podomka nie piszesz do mnie prawda? 14.11.03, 17:00 Nie, pisze do kochanicy_francuza o jej zachowaniu na FD. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: podomka nie piszesz do mnie prawda? 14.11.03, 18:21 podomka_cioci_sabci napisała: > Nie, pisze do kochanicy_francuza o jej zachowaniu na FD. a dlaczego bywasz na FD? czy ja ciebie kiedyś oceniałam? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 do podomki cioci sabci 14.11.03, 18:20 podomka_cioci_sabci napisała: > Pewnie przez Twoje wysokie IQ nie potrafilas sie dogadac z ludzmi z > warszawskiego realu i notorycznie im dokuczasz. a skąd myśl że wysokie IQ ma iść w parze ze słodycza charakteru? poza tym nie oceniaj sprawy jak jej dobrze nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: do podomki cioci sabci 15.11.03, 14:52 kochanica29 napisała: > podomka_cioci_sabci napisała: > > > Pewnie przez Twoje wysokie IQ nie potrafilas sie dogadac z ludzmi z > > warszawskiego realu i notorycznie im dokuczasz. > > a skąd myśl że wysokie IQ ma iść w parze ze słodycza charakteru? W Twoim przypadku ma, zauwazylam, ze masz problemy w kontaktach interpesonalnych, zarowno w wirtualnym swiecie, jak i zewnetrznym. > poza tym nie oceniaj sprawy jak jej dobrze nie znasz. Wlasnie znam. Wiem jaka jest twoja wersja i innych znienawidonych przez Ciebie realowcow. Moge tylko powiedziec, ze Ty sie irytujesz, krzyczysz, dokuczasz. Ich obrona jest rzeczowa, spokojna, dlatego uwazam , ze Oni maja racje. Z reszta po co w ogole piszesz o tych sprawach na FD? A na FD wchodze bo interesuja mnie te tematy i mialam kiedys problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: do podomki cioci sabci 17.11.03, 18:26 podomka_cioci_sabci napisała: > kochanica29 napisała: > > > podomka_cioci_sabci napisała: > > > > > Pewnie przez Twoje wysokie IQ nie potrafilas sie dogadac z ludzmi z > > > warszawskiego realu i notorycznie im dokuczasz. > > > > a skąd myśl że wysokie IQ ma iść w parze ze słodycza charakteru? > W Twoim przypadku ma, zauwazylam, ze masz problemy w kontaktach > interpesonalnych, zarowno w wirtualnym swiecie, jak i zewnetrznym. > > poza tym nie oceniaj sprawy jak jej dobrze nie znasz. > Wlasnie znam. Wiem jaka jest twoja wersja i innych znienawidonych przez Ciebie > realowcow. > Moge tylko powiedziec, ze Ty sie irytujesz, krzyczysz, dokuczasz. > Ich obrona jest rzeczowa, spokojna, dlatego uwazam , ze Oni maja racje. > Z reszta po co w ogole piszesz o tych sprawach na FD? > > A na FD wchodze bo interesuja mnie te tematy i mialam kiedys problemy. taaa...rzeczowa...w realu byli mniej rzeczowi... ale nnie powiem kto, może dzięki temu uniknę nowych zarzutów a ocenianie sytuacji wg dyskusji w necie to moim zdaniem opieranie sie na zbyt małej liczbie przesłanek Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 IQ nie ma nic do charakteru 17.11.03, 18:31 jedni są wredni i nieinteligentni, drudzy są szlachetni i nieinteligentni to samo dotyczy osób o inteligencji przeciętnej, wysokiej oraz wybitnej dlaczego akurat od pewnego poziomu intelektu od ludzi się żąda, żeby byli aniołami, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-men Malo jest ludzi na swiece z takim IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 17:02 Jest ich mala garstka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala czyli chodzi tylko o to zeby sie pochwalic ze ty IP: 81.21.197.* 14.11.03, 19:06 masz 131 IQ? to trzeba bylo napisac "LUDZIE mam 131 IQ" w tytule watku, a nie mi glowe zawracac mala pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: czyli chodzi tylko o to zeby sie pochwalic ze 14.11.03, 19:08 Gość portalu: mala napisał(a): > masz 131 IQ? > to trzeba bylo napisac "LUDZIE mam 131 IQ" w tytule watku, a nie mi glowe zawra > cac > > mala pozdrawia o rany ktoś kiedyś napisał ze jest taka na tym forum która ma bardzo dużo to chciałam wiedzieć która zapytac nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
guruszuruburu Re: czyli chodzi tylko o to zeby sie pochwalic ze 14.11.03, 19:14 kochanica29 napisała: > zapytac nie wolno? Wolno, wolno. Jeno WOLNIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala to moj wynik z przed 2 lat 149IQ IP: 81.21.197.* 14.11.03, 19:17 robili mi testy co jakis czas dopoki chodzilam do poradni w zwiazku z dysleksja, tego z TVN nie robilam i nie wiem jaki wskaznik by mi w nim wyszedl a pisala pajda ktora nie mogla zniesc swiadomosci ze taki jest moj wynik testow, zalozyla o mnie jeszcze kilka niezwykle "sympatycznych" watkow w tym samym dniu ten o IQ chyba najdluzej sie ciagnal Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: to moj wynik z przed 2 lat 149IQ 14.11.03, 19:33 Gość portalu: mala napisał(a): > robili mi testy co jakis czas dopoki chodzilam do poradni w zwiazku z dysleksja > , > tego z TVN nie robilam i nie wiem jaki wskaznik by mi w nim wyszedl > > a pisala pajda ktora nie mogla zniesc swiadomosci ze taki jest moj wynik testow > , > zalozyla o mnie jeszcze kilka niezwykle "sympatycznych" watkow w tym samym dniu > > ten o IQ chyba najdluzej sie ciagnal olej TVN oraz pajde:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Z wzajemnością Kochanica:)) 17.11.03, 13:33 kochanica29 napisała: > olej TVN oraz pajde:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: Z wzajemnością Kochanica:)) 17.11.03, 18:28 pajdeczka napisała: > kochanica29 napisała: > > > olej TVN oraz pajde:))) > > aaa...było się nie znęcać nad małą poradziłam jej olać twoje cenne chamskie odzywki Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka O , przepraszam 17.11.03, 13:33 Gość portalu: mala napisał(a): > a pisala pajda ktora nie mogla zniesc swiadomosci ze taki jest moj wynik testow po prostu zdziwiłam się jakim cudem masz tyle punktów. teraz już wiem, psycholog był na kacu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Która na tym forum ma IQ 149 IP: 217.153.143.* 14.11.03, 22:44 Spora część moich koleżanek z wydziału (matematyka UW). Tak przynajmniej podejrzewam. Ale na tym forum ich nie spotkasz. Bo czego miałyby tu szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Która na tym forum ma IQ 149 17.11.03, 13:34 Gość portalu: konrad napisał(a): > Spora część moich koleżanek z wydziału (matematyka UW). Tak przynajmniej > podejrzewam. Ale na tym forum ich nie spotkasz. Bo czego miałyby tu szukać? mężow np. ale takich normalnych, nie bufoniastych, jak ty Odpowiedz Link Zgłoś