Dodaj do ulubionych

Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facetom?

IP: 195.94.222.* 06.08.01, 13:57
Drogie Panie ;tak miało się zaczynać ,ale się nie zmieściło.
Pozdrowienia,

Andy

P.S.Do dyskusji zapraszam również Panów z tym że w celu weryfikacji tego co
Panie mają do powiedzenia (chyba że już ktoś musi z innej beczki).
Obserwuj wątek
    • Gość: anni Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet IP: 195.117.174.* 06.08.01, 13:58
      inteligencję ;)))
    • Gość: Kosta Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet IP: 217.153.80.* 06.08.01, 14:53
      umiejętność adaptacji w zmieniających się warunkach....np. życiowych
    • Gość: Wojt Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet IP: *.*.*.* 06.08.01, 15:15
      szanowne Panie, (dwie na razie sie wypowiedzialy)
      chyba trafilyscie na zlych facetow, ze wlasnie te cechy zostaly wymienione, ale
      rozumiem, nikt nie jest doskonaly, zwlaszcza facet
      zycze bardziej doskonalych na przyszlosc
      • Gość: anni Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet IP: 195.117.174.* 07.08.01, 09:33
        Gość portalu: Wojt napisał(a):

> szanowne Panie, (dwie na razie sie wypowiedzialy)
        > chyba trafilyscie na zlych facetow, ze wlasnie te cechy zostaly wymienione, ale
        >
        > rozumiem, nikt nie jest doskonaly, zwlaszcza facet
        > zycze bardziej doskonalych na przyszlosc

Osobiście trafiłam bardzo dobrze, mój facet jest prawie doskonały, ale mam oczy,
        uszy i zauważam, że ogółowi facetów brak inteligencji i... dystansu do samych
        siebie, niestety.
    • suzume Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet 06.08.01, 15:34
      Tej cechy akurat facetom brakuje jeśli chodzi o nich samych: poczucie humoru.
      Inaczej nie mogłabym czytać niektórych wątków na tym forum - nie mówię o wątku
      niniejszym.

suzume
    • Gość: Susan Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet IP: 10.134.10.* / *.rzeczpospolita.pl 06.08.01, 19:18
      Umiejętność okazywania i nazywania uczuć, a szczególnie takiego
      jednego uczucia :-)
      pzdr
      Susan
    • mademoiselle Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet 06.08.01, 22:28
      Obce są im często zachowania romantyczne, pewnie uznają je za mało męskie.
      • Gość: jolka Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet IP: 10.10.41.* 07.08.01, 09:41
        brakuje im zdecydowania a pewnosci tego ze sa najlepsi maja za duzo
    • Gość: mea Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 14:41
      jaja, panowie, jaja. Naprawdę większość kobiet je ma. Na pewno słyszeliście
      powiedzenie "Baba z jajami"
      pzdr
      • Gość: Michael Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet IP: 157.25.121.* 07.08.01, 14:45
        Gość portalu: mea napisał(a):

> jaja, panowie, jaja. Naprawdę większość kobiet je ma. Na pewno słyszeliście
        > powiedzenie "Baba z jajami"
        > pzdr

Co to znaczy jaja? Czy mam dolać 10 dresom jak mi kobietę obrażą, świnie.
        • Gość: mea Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 14:55
          żeby się nie powtarzać - jajniki również.
          • Gość: Andy Co faceci mają na plus w porównaniu z kobietami? IP: 195.94.222.* 14.08.01, 17:55
            To prawda, sam bym na to nie wpadł ,że nie mam poczucia humoru i dystansu do
            siebie.Dzięki i pozdrawiam.

W moim przypadku to się zgadza ,ale na pewno nie we wszystkich.

P.s.proponuję zmienić nieco temat:Co faceci mają na plus w porównaniu z
            kobietami?
            Oczywiście dzisiejsze kobiety mają na plus w porównaniu z mężczyznami "jaja".
            To są istne Lary Croft (Baby z jajami) potrafiące się szybko przystosować do
            zmiennych warunków.Podobnie jak poprzednio najistotniejsze są dla mnie
            wypowiedzi Pań a nie Panów("Panowie choć bardzo pewni siebie nie są
            zdecydowani").
            P.S.(do panów)Niedługo o nas będą mówić nie tylko płeć brzydka ,ale i słaba (A
            jak kobietki "sobie same poradzą"(a już sobie radzą {sexMisja i nie tylko} to
            na ziemi zostanie banda gejów i garstka macho(też gejów albo trans).Koszmar.
            What to do?
            • Gość: mea Re: Co faceci mają na plus w porównaniu z kobietami? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 11:55
              Tylko jedno (jako ogół, bo pojedyńcze osobniki dużo, dużo więcej) - jeżeli jest
              ciut ładniejszy od diabła to już jest przystojny.
              pzdr
    • Gość: Mina Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet IP: *.turboline.skynet.be 21.08.01, 01:16
      Dwa w jednym: wiekszosci mezczyzn brakuje dojrzalosci przed ukonczeniem 40 roku
      zycia (mniejszosc nie dojrzewa nigdy). Jest to przewaga kobiet, ale
      jednoczesnie ich przegrana, bo panowie ciesza sie nieustajacym potokiem
      dzieciecej niefrasobliwosci wobec (czesto kluczowych) aspektow zycia, a
      dojrzale we wlasciwym terminie panie musza ponosic konsekwencje tej beztroski.
      Moja wypowiedz jest humorystyczna, kiedy oceniamy zjawisko w mikroskali. W
      skali makro teza jest wciaz prawdziwa, ale juz mniej smieszna.
    • Gość: katka Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet IP: 195.116.249.* 21.08.01, 13:51
      fantazję i nielogiczne myślenie ...:)
    • Gość: Strix Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 21.08.01, 16:50
      Wiekszosc facetow uwaza sie za idealne istoty.
      Czesto brakuje im samokrytyki.
      • Gość: Andy Do Katki i Strix IP: 195.94.222.* 21.08.01, 17:01
        NO nie nie mogę się zgodzić.Myślenie lateralne (nielogiczne) to główna cecha
        facetów dlatego tyle rzeczy wynajdują nie mając często wiedzy naukowej.I
        jeszcze coś: która kobieta chciała by być z facetem który sam siebie
        krytykuje???? Poza tym niedowartościowany facet jest gorszy od narcyza!!!
        Pozdr
    • Gość: Dorota Re: Panie jakie cechy charakteru cenicie u siebie a brakuje ich facet IP: *.punkt.pl 28.08.01, 17:17
      punktualność
      umiejętnośc słuchania
      dotrzymaywanie obietnic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka