Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 18:38 Ja np.lubie nieswieżych, spoconych i nieogolonych mężczyzn. tylko tacy działają na moje zmysły. Czy lubicie też zapach naturalny mężczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: CZY LUBICIE SPOCONYCH FACETÓW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 18:42 A co na to twoje kubeczki smakowe i węch - jesli masz blisko noska jego genitalia ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: CZY LUBICIE SPOCONYCH FACETÓW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 19:26 I to właśnie jest najlepszy smak, a zmysły wprost wariują. Czy to są naturalne feromony meskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: CZY LUBICIE SPOCONYCH FACETÓW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 19:33 Tak, tylko niektóre nie chcą tego brać :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiali Re: CZY LUBICIE SPOCONYCH FACETÓW? 22.11.03, 22:54 Gość portalu: M napisał(a): > Tak, tylko niektóre nie chcą tego brać :) ...bo nie wszyscy wiedzą co jest dobre.... Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: CZY LUBICIE SPOCONYCH FACETÓW? 22.11.03, 23:09 Nie lubię właśnie. Najbardziej działa na mnie pachnące żelem pod prysznic ciało faceta. Odrzuca mnie natomiast jak tylko poczuję u jakiegoś ostry zapach potu spod pachy, nie mówiąc już o nieświeżości w tzw. okolicach intymnych... Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: CZY LUBICIE SPOCONYCH FACETÓW? 23.11.03, 00:38 Swiezo spocony facet pod warunkiem ,ze na nic nie choruje i nie bierze sterydow to nic zlego. Zarost to tez kwestia gustu,ale jak bym zobaczyla serek pod kapa to chyba bym sprzedala pawia. Odpowiedz Link Zgłoś
magitek Re: CZY LUBICIE SPOCONYCH FACETÓW? 23.11.03, 17:41 własnie zapach i miekkosc czysciutkiej skory dzialaja na mnie oszałamijaco... nie znosze zapachu potu, itp.. ble Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: CZY LUBICIE SPOCONYCH FACETÓW? 23.11.03, 00:46 Jaaaasneee.. zwłaszcza w tramwaju...w godzinach szczytu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uyu Najlepszi sa zywi IP: *.icpnet.pl 23.11.03, 09:54 www.studio-international.co.uk/studio-images/body/body43b.htm Odpowiedz Link Zgłoś