volesky 24.11.03, 12:21 jestem toba zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: anahella masz faceta? 24.11.03, 12:50 volesky napisał: > jestem toba zainteresowany. w jakim sensie? Odpowiedz Link Zgłoś
volesky Re: anahella masz faceta? 24.11.03, 13:07 w sensie zwiazku. uwazam, ze takie mamuski jak ty i anahella - bez urazy- sa nie doceniana materia. moglybyscie takiego faceta jak ja nauczyc zycia, a nie jak rozwszeszczane mlode siksy jak marta. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Walewski 24.11.03, 14:26 volesky napisał: > w sensie zwiazku. uwazam, ze takie mamuski jak ty i anahella - bez urazy- sa > nie doceniana materia. moglybyscie takiego faceta jak ja nauczyc zycia, a nie > jak rozwszeszczane mlode siksy jak marta. a gdzie wtedy była twoja matka? chyba że spod ogona wypadłeś, to mów tak od razu:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Pajda 24.11.03, 13:56 pajdeczka napisała: > volesky napisał: > > > jestem toba zainteresowany. > > w jakim sensie? Czy Ty jestes anahella? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajda 24.11.03, 14:27 _angel_ napisała: > pajdeczka napisała: > > > volesky napisał: > > > > > jestem toba zainteresowany. > > > > w jakim sensie? > > Czy Ty jestes anahella? tak, mam nadzieję, że ci to nie przeszkadza? bo mnie wcale :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))) Odpowiedz Link Zgłoś
piere_dolinsky_paris Re: anahella masz faceta? 24.11.03, 13:58 ch.. ci do tego, _wont_ na depreche! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: anahella masz faceta? 24.11.03, 14:31 piere_dolinsky_paris napisał: > ch.. ci do tego, _wont_ na depreche! znaczy się do czego? Małe sprostowanko. Jeśli masz na myśli "wynocha" to piszemy wno,chyba że masz jakieś wonty, to wówczas pogadamy inaczej.....Pierdoliński, hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Miało być "won" 24.11.03, 14:34 Inteligentny się domyśli, ale debilowi trzeba napisać , jak krowie na rowie. pajdeczka napisała: > piere_dolinsky_paris napisał: > > > ch.. ci do tego, _wont_ na depreche! > > znaczy się do czego? > Małe sprostowanko. Jeśli masz na myśli "wynocha" to piszemy wno,chyba że masz > jakieś wonty, to wówczas pogadamy inaczej.....Pierdoliński, hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
wasze_sumienie No i wszystko jasne 24.11.03, 14:25 pajdeczka napisała: > volesky napisał: > > > jestem toba zainteresowany. > > w jakim sensie? pajda=anahella anahella=pajda Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: No i wszystko jasne 24.11.03, 14:35 wasze_sumienie napisała: >> pajda=anahella > anahella=pajda wasze_sumienia=dobra_wola Odpowiedz Link Zgłoś