Dodaj do ulubionych

10 lat różnicy

30.11.03, 15:56
Poznałam fantastycznego człowieka... Fakt faktem, że jest niepełnosprawny, ale
i tak Go kocham. Różni nas jedynie wiek... Czy różnica 10 lat jest aż tak
duża? Ja mam 20, On 30 lat... Czekam na Wasze opinie na ten temat...
Obserwuj wątek
    • ural100 Re: 10 lat różnicy 30.11.03, 16:14
      I co z tego że jest różnica wieku, chyba nie to się w ostatecznym "rachunku"
      liczy. Patrz na charakter.. uczciwość, przyjaźń, na to jak sie dogadujecie,
      jakie ma do Ciebie nastawienie, bo nie ma co liczyć że się ktoś na zawołanie
      zmieni... Życzę dużo szczęścia.
    • Gość: władek Re: 10 lat różnicy IP: *.acn.waw.pl 30.11.03, 17:02
      Dla mnie 10 lat różnicy do dużo.Znam dziewczynę zadającą się ze starszym nawet
      o ponad 20 lat(ona 25 on pod 50),ale jak dla mnie to nic innego jak zawoalowana
      prostytucja.
      • Gość: Nomi Re: 10 lat różnicy IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 18:39
        Każdy powinien sam przemyślec czy to ma sens czy nie.Niektórym większa różnica
        przeszkadza.Chwile może być fajnie ale zastanów się co dalej.Druga sprawa to
        osoba niepełnosprawna więc też godna przemyślenia.
      • lola211 Re: 10 lat różnicy 30.11.03, 21:40
        Bezpodstawnie obrazasz takie osoby.W tym mnie.A wcale mnie nie znasz.
        • Gość: Nomi Re: 10 lat różnicy IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 22:08
          Wnioskuje że moja odpowiedz Cie uraziła.Nie wiem jakiej kwestii ale domyślam
          się że ma się zastanowić co do osoby niepełnosprawnej.Życze im jak najlepiej
          tylko oby ta osoba niepełnosprawna nie została sama.Znak przypadek że kobieta
          porzuciła faceta tylko dlatego.
          • lola211 Re: to było do władka! 30.11.03, 22:13
    • Gość: wrednababa Re: 10 lat różnicy IP: *.acn.waw.pl 30.11.03, 18:42
      dla mnie roznica wieku kompletnie nie ma znaczenia.i jesli sie kochacie to
      zawsze warto sprobowac.ja bylam z facetem starszym ode mnie o 16 lat..wlasnie
      sie rozstalismy ale z zuplenie innego powodu.i powiem ci ze teraz nawet nie
      zwracam uwagi na mezczyzn w moim wieku...sa jacys tacy niedojrzali:)))pozdrawiam
    • Gość: Monika Re: 10 lat różnicy IP: *.crowley.pl 30.11.03, 18:51
      Według mnie nie nalezy patrzeć na wiek wpisany w dowodzie osobistym. To czy się
      z komś dogadujesz, czy też nie, nie zależy od wieku. Ja mam prawie 30 lat, ale
      mam znajomych młodszych o kilka lat ode mnie (za to bardzo dojrzałych i
      odpowiedzialnych) jak i starszych (którzy często zachowują się jak dzieci i są
      nieodpowiedzialni).
      Popatrz czy jest Ci dobrze z tym człowiekiem. Czy się rozumiecie. Czy się
      zgadzacie w podstawowych sprawach (np. Ty uważasz, że nie przeżyjesz jeżeli
      sobotniej nocy nie spędzisz na dyskotece, a on chciałby posiedzieć z Tobą w
      domu i np. posłuchać spokojnej muzyki).
      Liczy się tylko to jak Wam jest razem ze sobą.
      • asia.su Re: 10 lat różnicy 30.11.03, 18:57
        Mój mąż jest starszy ode mnie o 12 lat. Razem jesteśmy już 11 lat - bywa różnie
        jak w każdym małżeństwie. Można być starym 20 latkiem i młodym 50 latkiem.
      • p0l0n32 Re: 10 lat różnicy 30.11.03, 21:15
        Do Moniki:
        Nie chodze na dyskoteki i nigdy nie chodziłam...uwazam taki rodzaj rozrywki za
        strate czasu (przepraszam, jesli kogoś to dotknęło).
        • Gość: Monika Re: 10 lat różnicy IP: *.crowley.pl 30.11.03, 21:21
          To był tylko przykład..... chciałam Ci pokazać, że w pewnych sytuacja możecie
          mieć inne zdanie. Takie róznice mogą dotyczyć wszystkiego. Chodzi o to, że
          ludzie nie mogą się za bardzo różnić między sobą. A w kwestiach, w których się
          różnią muszą umieć osiągnąć kompromis. To jest podstawą udanego związku, a nie
          to ile się ma lat.

Pozdrawiam i życzę Wam duzo szczęścia :)))

PS. A jesli chodzi o dyskoteki.... to ja też ich nie lubię ;-)))
    • Gość: Louis Zostaw faceta w spokoju z.d.z.i.r.o..... IP: *.dialsprint.net 30.11.03, 19:10
      myslisz ze ma kase i jest niepelnosprawny to go bedziesz miala.
      • p0l0n32 Re: Zostaw faceta w spokoju z.d.z.i.r.o..... 30.11.03, 21:17
        Louis.... Pieniądze nie są najwazniejsze... a On nie cierpi na nadmiar pieniedzy...
    • Gość: Mrufka 10 lat różnicy-to nic IP: *.w80-15.abo.wanadoo.fr 30.11.03, 19:19
      Moj maz jest starszy ode mnie o 4 lata, a tak sie czasem zachowuje jakby
      pochodzil z ery kamienia lupanego;) A jak wypije to uzywa nawet jezyka z tej
      ery i duzo gestykuluje i wtedy go tym bardziej nie rozumiem :)
      Tak wiec niewazny jest wiek, wazne zachowanie.

Mrufka.
    • Gość: Mika Re: 10 lat różnicy IP: *.4web.pl 01.12.03, 10:08
      a ja zakochałam sie w facecie o 16 lat starszym, też nie wiem co mam robić...
      • Gość: Anna Re: 10 lat różnicy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 12:10
        Najpierw go rozwiedź...
        • Gość: Mika Re: 10 lat różnicy IP: *.4web.pl 01.12.03, 12:14
          jest wdowcem, gdyby był zamężny nigdy bym nie zakochiwała się, bo jest u mnie
          taki alarm, który nie pozwala krzywdzić innych:)
    • mkowalczykiewicz Re: 10 lat różnicy 01.12.03, 11:21
      hmmm, myślę, że nie to jest w życiu najważniejsze.....z czasem różnica ta
      zatrze sie zupełnie......prawdę powiedziawszy, ja też wolę starszych
      facetów....są bardziej dojrzali, mają wyrobione spojrzenie na życie ...

najważniejsze jest uczucie, zrozumienie, wzajemny szacunek,przyjemność z
      przebywania ze sobą

życzę Wam szczęścia i trzymam kciuki
      • olciak Re: 10 lat różnicy 01.12.03, 14:03
        najważniejsze jest to, co między Wami, anie metryczka! między moim lubym a mna
        jest właśnie taka różnica, a mimo tego tworzymy doskonale harmonijny i
        partnerski zwiżaek od 3 lat :-) pozdrawiam i polecam:-)
        • Gość: Misio Re: 10 lat różnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 16:06
          Wiek sie nie liczy , a tak w ogole to 10 lat starszy facet to tyle co nic , w
          ta strone 10 lat to nie jest duzo , i jak juz napisalem wiek nie odgrywa 1
          skrzypce , duzo ludzi jest szczesliwych pomimo takiej sytuacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka