thomas21cry 01.12.03, 12:03 Byłem w sobote w Hybrydach(taki klub w warszawie) I muszę przyznac że poraz kolejny sie przekonałem ze Polki są naprawde ładne przynajmniej te w Hybrydach!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba_misio Re: Ale te Polki ładne!!! ........Wow 01.12.03, 13:35 E..tam ładniejsze były w Parku Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Po pierwsze.... 01.12.03, 14:07 ...powtarzasz się; po drugie - wszyscy tutaj wiedzą, co to są Hybrydy. Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: Po pierwsze.... 01.12.03, 14:40 pajdeczka napisała: > po drugie - wszyscy tutaj wiedzą, co to są Hybrydy. A ja nie wiem... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Po pierwsze.... 01.12.03, 15:03 evvusia napisała: > pajdeczka napisała: > > > po drugie - wszyscy tutaj wiedzą, co to są Hybrydy. > > A ja nie wiem... :-/ To współczuję. > Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Ale te Polki ładne!!! ........Wow 01.12.03, 15:11 > Byłem w sobote w Hybrydach(taki klub w warszawie) I muszę przyznac że poraz > kolejny sie przekonałem ze Polki są naprawde ładne przynajmniej te w > Hybrydach!!!!:) Bo to hybrydy były. Odpowiedz Link Zgłoś
kurwiki_w_oczach lizus! bylo ciemno w hybrydach, prawda? n/t 01.12.03, 15:18 thomas21cry napisał: > Byłem w sobote w Hybrydach(taki klub w warszawie) I muszę przyznac że poraz > kolejny sie przekonałem ze Polki są naprawde ładne przynajmniej te w > Hybrydach!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś