Dodaj do ulubionych

KACZKI NA ŁAZIENKOWSKIEJ

IP: 195.94.201.* 03.04.01, 12:14
Kurczę. Nie można postawić znaku? W całej Skandynawi stoją znaki "UWAGA, ŁOŚ!",
albo "UWAGA, TROLL". Dlaczego nie może być "UWAGA, KACZKI!" Jeżdżę tamtedy co
najmniej dwa razy dziennie. W końcu jesteśmy cywilizowanymi ludźmi. Chyba każdy
może zwolnić na te 200m. Wczoraj pod koła wbiegła mi wiewiórka i stała jak
wryta. Ale przecież nie bedę zabijał wiewiórki tylko dlatego, że ja mam
pierwsdzeństwo. Kilka dni temu zbierałem konającego w agonii kota z jezdni.
Zwierzaki w mieście są ogłupiałe. To ludzie są mądrzejsi. Ludzie zdają sobie
sprawę z szybkości. Przecież jak jest znak UWAGA DZIECI, to zwalniam, żeby mi
jakiś gówniarz pod auto nie wybieg.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nieon Re: KACZKI NA ŁAZIENKOWSKIEJ IP: *.gazeta.pl 03.04.01, 12:58
      Gość portalu: mlynar napisał(a):

&#62 Kurczę. Nie można postawić znaku? W całej Skandynawi stoją znaki "UWAGA, ŁOŚ!",
      &#62 albo "UWAGA, TROLL". Dlaczego nie może być "UWAGA, KACZKI!" Jeżdżę tamtedy co
      &#62 najmniej dwa razy dziennie. W końcu jesteśmy cywilizowanymi ludźmi. Chyba każdy
      &#62 może zwolnić na te 200m. Wczoraj pod koła wbiegła mi wiewiórka i stała jak
      &#62 wryta. Ale przecież nie bedę zabijał wiewiórki tylko dlatego, że ja mam
      &#62 pierwsdzeństwo. Kilka dni temu zbierałem konającego w agonii kota z jezdni.
      &#62 Zwierzaki w mieście są ogłupiałe. To ludzie są mądrzejsi. Ludzie zdają sobie
      &#62 sprawę z szybkości. Przecież jak jest znak UWAGA DZIECI, to zwalniam, żeby mi
      &#62 jakiś gówniarz pod auto nie wybieg.

Popieram! Choć ide o zakład że dres w swoim kradzionym BMW będzie miał głęboko
      gdzieś takie znaki i zostawi kolejne plamy na jezdni.
      • Gość: Student Re: KACZKI NA ŁAZIENKOWSKIEJ IP: *.man.polbox.pl 23.04.01, 11:44
        Niestety większość tzw. "porządnych obywateli" też ma to w d... Dla nich
        zwięrzę to ciągle rzecz, która im pzeszkadza, bo oni się spieszą. Jakby te 10
        sekund coś zmieniało...
    • Gość: X Re: KACZKI NA ŁAZIENKOWSKIEJ IP: 154.5.159.* 22.04.01, 06:48
      Wczoraj na ulicy w Vancouver przechadzala sie gesia rodzina z piecioma malymi gesiakami. Caly
      ruch zatrzymal sie i wszyscy czekali az gesi przejda. Co kraj to obyczaj. Wiem ze sa miejsca na
      swiecie, ze " chlop zywemu.........". Czy mozna to zmienic. To moze byc bardzo trudne pytanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka