Dodaj do ulubionych

pierwszy raz

IP: *.icpnet.pl 02.12.03, 19:40
Pisze i licze na odpowiedz z kobiecego punktu widzenia. Znam moją obedzną
kobiete 3 miesiące i do tego czasu jestśmy razem. Nie naturalne by bło gdyby
chwila inicjacji nie nadeszła a zbliża się. Należy przyznć że jest to
zaplanowane działanie (zaczeła brać tabletki). Wiem że będzie to jej pierwszy
raz i chciałbym żeby to niewyglądał jak u dziewczyn moich kolegów(szybka
iprezowa akcja pod wpływem alkoholu). Chciałbym żeby było i romantycznie i
oryginalnie by mozna było wspominać. Dodam że lubimy wsiąść w samochód i
pojechać gdzieś w nieznne nawet na cały dzień.
Dlatego mam kilka pomysłów na pierwszy raz pojechać nad może, w góry, a może
w domu przy odpowiednio zorganizowanym nastroju. Drogie panie prosze o
zweryfikowanie tych pomysłów i podanie swoich koncepcji, doświadczeń,
niedoszłych marzeń.
Obserwuj wątek
    • Gość: Miśka Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:24
      Mnie zawsze mażyło sie coś romantycznego a stało się to na stadionie-żenujące.
      Lecz z moim teraźniejszym chłopakiem był ten 1-raz cudowny.Było romantycznie-
      uważam isz to dopiero był ten pierwszy raz.
      Życze powodzenia-niech to będzie coś niezapomnianego.
      • Gość: verte Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:29
        > uważam isz to dopiero był ten pierwszy raz.

Nie rozumiem jak można tak kaleczyć ojczysty język.Zgroza.....
        • Gość: MAJKA Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:33
          Błędy każdemu się zdażają-tobie nie???Jesteś aż tak idealny-no chyba nie bo
          niema ludzi idealnych!!!
        • Gość: Miśka Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:50
          Błędy każdemu się zdażają-tobie nie???Jesteś aż tak idealny-no chyba nie bo
          niema ludzi idealnych!!!!!!
          • Gość: Smok deflorator Re: pierwszy raz IP: 80.51.245.* 03.12.03, 12:39
            Gość portalu: Miśka napisał(a):

> Błędy każdemu się zdażają-tobie nie???Jesteś aż tak idealny-no chyba nie bo
            > niema ludzi idealnych!!!!!!

"zdarzaja"
            "nie ma"

ja jestem idealny
      • Gość: kubekz Re: pierwszy raz IP: *.icpnet.pl 02.12.03, 20:32
        >Życze powodzenia-niech to będzie coś niezapomnianego

Sęk w tym jak sprawić by tak było
    • Gość: Wolfram Re: pierwszy raz IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 20:32
      Odpowiem jako facet :-) Raczej polecam ci dom niz jakis wyjazd. Tak bedzie duzo bardziej komfortowo i "bezpiecznie". Swietnie ze zadbales o cała romantyczna aure dotyczącą jej pierwszego razu. Pamietaj ze to, jak bedzie ten pierwszyn raz wyglądał ma wpływ na całe jej życie. Wiec zapomnij (w ten wieczor) o sobie i badz super. W chwili ostatecznej musisz byc hmm.... delikatnie zdecydowany. Ona instynktownie broni sie, ale przedłuzanie nie jest zbyt dobre. No i nawet gdy cos nie bedzie tak, ZAWSZE mozesz ja przytulic...
    • Gość: agrafka Re: pierwszy raz IP: 195.245.213.* 02.12.03, 20:33
      Hej, wiem o czym mówisz. My pojechaliśmy nad morze. Trzeba dać sobie możliwość
      cieszenia się sobą - spokoju, żadnych znajomych, spacerów, odłożenia na bok
      pracy, szkoły, wszystkiego. Warto było. To jedno z naszych najpiękniejszych
      wspomnień. Życzyłabym każdemu tak wspaniałego przeżycia.
    • Gość: Ja Klaudiusz Re: pierwszy raz I MO"RZ"E ostatni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 21:03
      Gość portalu: kubekz napisał(a):

> Dlatego mam kilka pomysłów na pierwszy raz pojechać nad może, w góry, a może
      > w domu przy odpowiednio zorganizowanym nastroju.

No jak chcesz ją wziąć nad MO"Ż"E to mo"rze" Ci się nie udać...
      Ja proponuę cos może nieco kosztownego, ale robiacego piorunujące wrażenie na
      dziewczynie i jej pierwszym razie...Mój przyjaciel tak zrobił, gdy znalazł
      swoja jedyna miłość. Wynajał pokój a własciwie mały apartamencik w pensjonacie
      na Mazurach (po sezonie znacznie taniej)...tam telefonicznie zamówił na
      umówiona godzinę świece, róże rozesłane na podłodze, aksamitna pościel i
      szampana...od mniej wiecej połowy drogi wiózł ukochana z przepaska na
      oczach...i przystapił do dzieła...
      Koszt ok 550 zł (nie licząc paliwa), ale chyba było warto...

• Gość: kubekz Re: pierwszy raz I MO"RZ"E ostatni? IP: *.icpnet.pl 02.12.03, 21:12
        morze - morski to tak w kwestii nie omylności ale przyznje się bez bicia.
        pomysł z przepaską na oczy naprawde godny skopiowania. Osobiście nie wyobrazam
        sobie ponad 2 godzin w samochodzie z zasłoniętymi oczami chyba bym niewytrzymał
        z ciekawości.
        • Gość: Ja Klaudiusz Re: pierwszy raz I MO"RZ"E ostatni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 21:15
          Gość portalu: kubekz napisał(a):

> morze - morski to tak w kwestii nie omylności ale przyznje się bez bicia.

W sumie nic nie szkodzi - każdemu zdarzyć się może - choć w MORZU to raczej
          nie powinno :)

> pomysł z przepaską na oczy naprawde godny skopiowania. Osobiście nie
          wyobrazam
          > sobie ponad 2 godzin w samochodzie z zasłoniętymi oczami chyba bym
          niewytrzymał
          > z ciekawości.

I o to chodzi -kobiety uwielbiają niespodzianki - to je niesamowicie "bierze".
          Niespodzianki i to pewne poczucie ekscytujacej niepewności.

Oby tylko nie pomyślała, ze chcesz ją wywyeść do lasu i zgwałcić :)))

Trzymam kciuki za Ciebie - to własnie od Ciebie zależy także jej przyszłość -
          przynajmniej ta w sferze erotycznej.

• Gość: Kobieta Re: pierwszy raz...? nic wielkiego IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 23:18
            Pierwszy raz nie ma aż takiego znaczenia jakie mu się przypisuje. Oczywiście
            zakładam, że nie jest to zmuszenie do czegokolwiekm, które pozostawiłoby
            traumatyczne przeżycia. Ja nawet nie pamiętam, który mój raz był tak naprawdę
            pierwszy - z tym pierwszym wszystkie były poprawne i średnie. Dopiero potem...
            ale to już inna historia. Nie przeceniajmy tych pierwszych. Zazwyczaj jest
            śmiesznie.
            Pozdrawiam.
            • Gość: K Re: pierwszy raz...? nic wielkiego IP: *.dialsprint.net 02.12.03, 23:25
              you're right
            • Gość: Ja Klaudiusz Re: pierwszy raz...? nic wielkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 23:29
              Moze i bywa śmieszne, ale może też byc fajnym przeżyciem które można
              zapamietac na długo...
          • Gość: Kati Re: pierwszy raz I MO"RZ"E ostatni? IP: *.szczecin.mm.pl 03.12.03, 15:45
            Gość portalu: Ja Klaudiusz napisał(a):

> Oby tylko nie pomyślała, ze chcesz ją wywyeść do lasu i zgwałcić :)))

<hahaha>
        • Gość: Macho masz klaustrofobie? IP: 217.97.129.* 03.12.03, 10:19
          uwazaj bo jak bedziesz mial opaske na oczach to ci lodzika moze zrobic pies
          gospodarza...
          • Gość: GitKobieta Re: Tee Macho! IP: 212.160.138.* 03.12.03, 10:47
            Zeby ci reka nie zwiadla od tego netowego onanizmu.
            • Gość: Macho teeee malutka IP: 217.97.129.* 03.12.03, 12:34
              co dawno sie nic nie trafilo miedzy nogami
              poza warzywami ?

• Gość: GitKobieta Re: teeee malutka IP: 212.160.138.* 03.12.03, 14:52
                Oj boli jednak raczka, boli...Moze zainwstuj w dmuchana lale?
    • niuniek6 Re: pierwszy raz 03.12.03, 07:44
      No to ci powiem. Nie nastawiaj sie na nic ze bedzie super i extra ( a to
      bedzie takze twoj pierwszy raz?) Ludzie musza nawet w tym wzgledzie nabrac
      jakiegos doswiadczenia.
    • Gość: Macho najpierw ortografia-potem seks baranku IP: 217.97.129.* 03.12.03, 10:16
      jak bedzie Ci tak samo szlo w lozku jak przy zmaganiach z jezykiem polskim to
      wspolczuje twojej kobiecie.
      • reniatoja Re: najpierw ortografia-potem seks baranku 03.12.03, 10:22
        A skad taki pomysl? Czy istnieje zaleznosc miedzy znajomoscia ortografii a
        umiejetnosciami w lozku?
      • Gość: GitKobieta Re: najpierw ortografia-potem seks baranku IP: 212.160.138.* 03.12.03, 10:49
        Gość portalu: Macho napisaŠŻ(a):

> jak bedzie Ci tak samo szlo w lozku jak przy zmaganiach z jezykiem polskim to
        > wspolczuje twojej kobiecie.

Chyba w "zmaganiach" a nie przy...baranku.

• Gość: Macho Re: najpierw ortografia-potem seks baranku IP: 217.97.129.* 03.12.03, 12:31
          zeby mowic "w" najpierw trzeba pokonac jej dziewictwo glupia gitkobieto
          wiec zostanmy "przy"
          • Gość: GitKobieta Re: najpierw ortografia-potem seks baranku IP: 212.160.138.* 03.12.03, 14:51
            Hm..ale przeciez mowiles o zmaganiach z jezykiem polskim. Chyba nie bardzo kojarzysz
            to co mowisz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka