Gość: cami2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 22:43 jestem dorosla, niezalezna kobieta, a tak bardzo brakuje mi kogos, do kogo mozna sie przytulic w jesienny wieczor...chyba kupie sobie pluszowego misia...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: ;)! IP: 213.77.25.* 02.12.03, 22:47 e tam przygarnij burego mruczka lepszy pożytek i dla Ciebie i dla mruczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cami2 Re: ;)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 22:53 hmm, niestety alergia nie pozwala na to...ale kundelek ze schroniska moze byc niezlym rozwiazaniem;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
livian Re: ;)! 03.12.03, 04:06 Oslabiaja mnie takie watki. Bez sensu bez tresci, nic z nich nie wynika, po prostu walenie w klawiszze dla samego walenia, przy czym "temat" ma sie nijak do "tresci". No ale widac, ludzie musza sobie czasem napisac taka bzdurke, lepiej sie poczuja, ktos to przeczyta, to juz cos dla takiej osoby, ktora nie ma swiatu nic do zakomunikowania, a jednak musi temu swiatu dac znac ze istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cami2 Re: ;)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 19:45 ojoj,same powazne tematy...zycia nie mozna brac tak powaznie,jeszcze nikt z tego nie uszedl z zyciem... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: ;)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 19:54 przygarnij sobie kropka... Odpowiedz Link Zgłoś