Gość: anja IP: *.toya.net.pl 07.12.03, 00:27 hej! czy któraś z was stosowałą może CHITYNIN ? czy skuteczne? i jaka jest cena tego specyfiku? z góry dzięki za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anja Re: CHITYNIN - pomocy! IP: *.toya.net.pl 07.12.03, 15:51 może jednak ktoś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
audax Re: CHITYNIN - pomocy! 10.12.03, 02:22 ja to jadłem - mam problemy ze smukłością - najlepiej jeść to zamiennie z SuperFat Burner (raz to, raz to) no i dieta!!!! posiłek, najlepiej 1 raz dziennie (np torebka ryżu, albo trochę makaronu, wszystko bez soli i innych takich) plus jakieś witaminy (najlepiej owoce, ale nie za dużo i raczej cytrusy - 1, 2 pomarańcze, a najlepiej ananasy) no i zapomnij o napojach gazowanych (tak po cichu dodam iż teraz modny jest ZANTREX - 3, jest rewelacyjny!!) Chitynin kosztował kiedyś 70 zł (duży). Odpowiedz Link Zgłoś
chica33 Re: CHITYNIN - pomocy! 10.12.03, 10:17 Chitinin jest dostepny w aptekach pod roznymi nawzami: Chitinin, Chitochrom (z dodatkiem chromu:-)), Chitosan, Chitinix, etc. Nalezy zwracac uwage na zawartosc na 1 tabletke - jest taki ktory za 60 table kosztuj 15 pln, ale ma mniejsza zawartosc samej chitininy. Mi pomogl - najlepiej z w wymienionych dzialal Chitosan Fat Magnets, ale ciezko go ostatnio dostac w aptekach. Mozliwe tez, ze bardziej byl to efekt cwiczen niz samego chitosanu.. .nie wiem, ciezko mi ocenic, ale mysle ze jest ok. Teraz biore go tylko wtedy kiedy mam w planie zjedzenie czegos tlustszego. Poniewaz chitosanu nie moglam dostac kupilam chitochrom i biore 2 tabletki przed posilkiem. Nie mozna przesadzac, bo totalny brak przyswajania tluszczu nie wplywa korzystnie na skore. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: CHITYNIN - pomocy! 10.12.03, 10:26 Mozliwe tez, ze bardziej byl to efekt cwiczen > niz samego chitosanu.. .nie wiem, ciezko mi ocenic, ale mysle ze jest ok. Oglądałam kiedys program na temat takich wspomagaczy odchudzania. Chitinin bodajze ma za zadanie wyłapywanie tłuszczu i usuwanie go z organizmu.W pokazywanym eksperymencie ta własciwosc zanikała w szklance wody- po prostu chitinin tracił te zdolnosc magnesu- przyciagacza tłuszczu.Organizm człowieka to tez taka duza szklanka wody. Wniosek: chitinin to kolejny srodek odchudzający, ale tylko kieszen. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: CHITYNIN - pomocy! 10.12.03, 12:43 audax napisał: >> posiłek, najlepiej 1 raz dziennie (np torebka ryżu, albo trochę makaronu, > wszystko bez soli i innych takich) plus jakieś witaminy (najlepiej owoce, ale > nie za dużo i raczej cytrusy - 1, 2 pomarańcze, a najlepiej ananasy) > no i zapomnij o napojach gazowanych > Fantastyczna bzdura! Taka dieta to 100% gwarancja efektu jo-jo w tempie błyskawicznym. NIE WOLNO jeść przy odchudzaniu mniej niż 4-5 małych posiłków dziennie. I nie owoce (cukier) ale warzywa, niegazowana woda i soki warzywne. Racjonalna dieta i ćwiczenia to JEDYNY skuteczny sposób na odchudzanie, te wszystkie specyfiki są nic nie warte, to tylko sposób na wyciągnięcie forsy z klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
audax bzdura? 14.12.03, 01:24 mi moja dieta pomogła - w ciągu 3 m-cy straciłem ponad 15 kilo. a efekt jojo....hmmmm do każdej diety podstawą jest silna wola! Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: bzdura? 14.12.03, 09:15 Bez wspomagaczy przy takiej diecie nie byłoby tego efektu? Efekt jojo polega na powróceniu do dawnej wagi po rozpoczeciu normalnego odzywiania,to wcale nie musi byc wielkie zarcie, ciagłe przebywanie na drastycznej diecie jest szkodliwe dla organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś