tygrysio_misio 15.05.09, 20:01 byc z facetem niesamowitym w lozku, ale beznadziejnym poza tym...czyyyy... z super facetem, ale mietkim kluskiem w lozku???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahadeva Re: Co wolicie? 15.05.09, 20:11 drugie oczywiscie, seks ma marginalne znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 tiaaa, znaczenie marginalne... 15.05.09, 20:17 mahadeva napisała: > drugie oczywiscie, seks ma marginalne znaczenie z seksem jest jak z kasą, każdy twierdzi że nie ma aż takiego znaczenia dopóki nie odczuje braku w tym zakresie :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.55 Re: Co wolicie? 16.05.09, 15:46 i duzo łatwiej znaleźć seks majac wszystko inne niz znaleźć wszystko inne majac sex :D Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Co wolicie? 15.05.09, 20:18 niesamowity w łóżku, ale niezdara życiowa... działałby mi na nerw :) i po jakimś czasie nie miałabym ochoty na niego, wiec wybieram opcję nr 2. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Co wolicie? 15.05.09, 21:01 a bym wolala jednak chyba dobrego w lozku i przytulaniu i takich tam jestem zbyt samodzielna... uwazam,z wszytsko potrafie sama.. wrecz wmawianie mi,ze nie dam rady sama bardziej mnie pobudza... wrecz podoba mi sie poczucie, ze ktos bywa na moich barkach..to chyba taka potrzeba bycia potrzebna, bez jednoczesnej potrzeby wzajemnej za to bez seksu wariuje.... facet poza lozkiem zawsze bedzie mial jakies walory dodatkowe... kilka cech w ktorych bedzie sredni, wiec pomocny np gotowac musi umiec i lubic... i musi sie mnie sluchac... i mi wystarczy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: Co wolicie? 15.05.09, 20:26 czy jest ,jakas inna mozliwosc?...oba przypadki,juz przerobiłam:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Co wolicie? 15.05.09, 20:35 to powiedz co lepsze... bo to moze byc dla wielu kwestia zyciowa ;] mozliwosc zawsze jest: mozna trafic na kluche i w lozku i w zyciu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: Co wolicie? 15.05.09, 20:40 > to powiedz co lepsze... bo to moze byc dla wielu kwestia zyciowa ;] oba przypadki,sa beee:-DD > mozliwosc zawsze jest: mozna trafic na kluche i w lozku i w zyciu ;] to dramat:-DD...kolejne beee;-D Odpowiedz Link Zgłoś
sellaronda Re: Co wolicie? 15.05.09, 20:41 olałabym obu ja potrzebuję dwa w jednym Odpowiedz Link Zgłoś
athroposs Re: Co wolicie? 15.05.09, 21:48 Dwa w jednym, zdecydowanie :) Ale tak naprawdę to zależy chyba od tego, w jakim momencie życia się jest szukając/spotykając tego właściwego. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Co wolicie? 15.05.09, 20:58 klucha po calosci... odpowiada ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Co wolicie? 15.05.09, 21:52 na dzien dzisiejszy <jak ja nie lubie tego okreslenia;)> wole faceta dobrego w lozku; do ciepłych klusek czulabym obrzydzenie; ciepłe kluchy mnie irytuja Odpowiedz Link Zgłoś
brak.slow Re: Co wolicie? 15.05.09, 22:03 szukac trzeciego, ktory laczy te cechy, bo zarowno jeden jak i drugi przypadek po czasie doprowadzi tak czy siak do rozpadu zwiazku :P Odpowiedz Link Zgłoś
beforek Re: Co wolicie? 15.05.09, 22:08 a nie lepiej byc ze mna: super facet i zajebisty jestem w luzku, duzo cwicze!! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
astrid_nul Re: Co wolicie? 15.05.09, 22:12 Chyba to pierwsze, bo odkryłam, że w łóżku to mi dobrze wyłącznie ze sobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
astrid_nul Re: Co wolicie? 15.05.09, 22:13 ups.. pomyłka... chciałam powiedzieć, że preferuję to drugie - superfacet kiepski w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
stinefraexeter Re: Co wolicie? 15.05.09, 22:14 A co to znaczy "miękki klusek" w łóżku? Nie staje mu w ogóle, czy też po prostu jest kiepski w te klocki? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Co wolicie? 15.05.09, 22:27 ze trzeba sie napracowac nad erekcja..a potem to tez brak polotu i finezji ;] Odpowiedz Link Zgłoś
beforek Re: Co wolicie? 15.05.09, 22:30 tygrysio_misio napisała: > ze trzeba sie napracowac nad erekcja..a potem to tez brak polotu i finezji ;] > a wezmiesz do buziaka? Odpowiedz Link Zgłoś
beforek Re: Co wolicie? 15.05.09, 22:42 tygrysio_misio napisała: > na niektorych i to nie dziala ;] na mnie dziala :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Co wolicie? 15.05.09, 22:44 aa..ja juz mam takiego na ktorego tez dziala;] Odpowiedz Link Zgłoś
beforek Re: Co wolicie? 15.05.09, 22:46 tygrysio_misio napisała: > aa..ja juz mam takiego na ktorego tez dziala;] pamietaj ze roznorodnosc jest w cenie, a monotonnosc nie poplaca! Odpowiedz Link Zgłoś
stinefraexeter Re: Co wolicie? 15.05.09, 22:33 tygrysio_misio napisała: > ze trzeba sie napracowac nad erekcja..a potem to tez brak polotu i finezji ;] > > A to nie, to ja nie chcę żadnego z tych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
stinefraexeter Re: Co wolicie? 15.05.09, 22:48 Powiem tak: od seksu z dupkiem o wielkim penisie wolę zabawę z wibratorem ;) Ja akurat nie potrafię rozdzielić spraw łóżkowych i poza, a seks nie jest dla mnie wartością samą w sobie. Więc opcja 1 odpada. Opcja 2 również z oczywistych przyczyn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Co wolicie? 15.05.09, 22:59 > wolalabys byc sama? ;] Ja podejrzewam opcję 2 tylko z wibratorem zamiast kluska. Odpowiedz Link Zgłoś
stinefraexeter Re: Co wolicie? 16.05.09, 16:58 Wolałabym być sama. Szczerze. Z kluskiem nie, bo związek to relacja między kobietą a mężczyzną, a nie zwykłe kumplostwo. I podejrzewam, że na dłuższą metę brak seksu z własnym facetem przyprawiłby mnie o głęboką frustrację i wielkie zwątpienie co do własnej wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Co wolicie? 16.05.09, 14:23 Ani jedno,ani drugie Po co dokonywać takich wyborow,jak jest tyle fajnych wibratorow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co wolicie? 16.05.09, 15:44 Oczywiście zadna z opcji nie wchodzi w grę. Nie jestem desperatką :/ Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Re: Co wolicie? 16.05.09, 16:04 Ani jedno, ani drugie, juz wolalabym umrzec w dziewictwie;) Odpowiedz Link Zgłoś