Dodaj do ulubionych

Gdzie jest ta miłość ?

09.12.03, 09:35
Byłem już w Labiryncie, Hybrydach, Parku, Qulcie, Grand Zero, Undergraunddzie
itp klubach ale jakoś zadnego stałego związku z tamtąd nie wyniosłem no może
raz ale i tak to nie przetrwało co jest nie tak a moze lepiej zaczą podrywac
dziewczyny w autobusach:)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tralalumpek Re: Gdzie jest ta miłość ? 09.12.03, 09:37
      thomas21cry napisał:

> Byłem już w Labiryncie, Hybrydach, Parku, Qulcie, Grand Zero, Undergraunddzie
      > itp klubach ale jakoś zadnego stałego związku z tamtąd nie wyniosłem no może
      > raz ale i tak to nie przetrwało co jest nie tak a moze lepiej zaczą podrywac
      > dziewczyny w autobusach:)
      > Pozdrawiam

gdzie jest TA milosc nie wiem ale moze poszukaj innej
    • kini Re: Gdzie jest ta miłość ? 09.12.03, 09:40
      Hi, hi.
      To zacznij podrywać w autobusach! :)
      Ja też miałam ostatnio ten problem - gdzie tu poznać faceta. Bo grono znajomych
      niezmienne, łazić na dyskoteki i dawać się podrywać - to mi niezbyt
      odpowiadało, bo tam tylko zwraca się uwagę na wygląd.
      Faceci to mają jeszcze o tyle dobrze, że wypada im wykazywać inicjatywę. My,
      kobiety, po prostu mamy czekać, aż ktoś na nas zwróci uwagę :)
      • ha-jo Re: Gdzie jest ta miłość ? 09.12.03, 16:29
        My, kobiety, po prostu mamy czekać, aż ktoś na nas zwróci uwagę :)

a dlaczego wy macie czekac? tez wyjdzie z inicjatywa!!! co, nie chcesz miec
        wplywu na to, z jakim facetem spedziesz zycie, tylko przystaniesz na tego,
        ktory do ciebie podejdzie, i w miare bedzie odpowiadal twoim oczekiwaniom?
        leee, to tak, jak ja moglbym wybierac tylko ze zbioru blondynek...co za
        strata!!!

• kini Re: Gdzie jest ta miłość ? 09.12.03, 16:34
          > a dlaczego wy macie czekac? tez wyjdzie z inicjatywa!!! co, nie chcesz miec
          > wplywu na to, z jakim facetem spedziesz zycie, tylko przystaniesz na tego,
          > ktory do ciebie podejdzie, i w miare bedzie odpowiadal twoim oczekiwaniom?
          > leee, to tak, jak ja moglbym wybierac tylko ze zbioru blondynek...co za
          > strata!!!

Raz wyszłam z nieśmiałą inicjatywą i dostałam po nosie, czego wstydzę się do
          dzisiaj :)

A tak na poważnie, to niestety kobiety chyba w większości mają od małego
          wpajane pewne wzorce zachowania - no i kaplica. Bo ja na przykład nie mogę się
          przemóc. Nie potrafię.

Kobietom zostają sygnały niewerbalne w nadziei, że wybranek je zauważy!
          • ha-jo Re: Gdzie jest ta miłość ? 09.12.03, 16:41

- Raz wyszłam z nieśmiałą inicjatywą i dostałam po nosie, czego wstydzę się do
            dzisiaj :)

eee nie przesadzaj.zamiast koncentrowac sie na tym, ze sie nie udalo, mozesz
            popatrzec na sprawe pozyytwnie, bo zachowalas sie nie konwencjonalnie, i w
            ogole, trzeba miec jaja, zeby tak podejsc da faceta.niezla jestes!!! a nie,
            oj, nie udalo sie!!

- A tak na poważnie, to niestety kobiety chyba w większości mają od małego
            wpajane pewne wzorce zachowania - no i kaplica. Bo ja na przykład nie mogę
            się przemóc. Nie potrafię.

wzorce zachowania ci szczescia rybko nie dadza.nie badz taka schematyczna,
            zycie to dynamika, nie statyka.

-Kobietom zostają sygnały niewerbalne w nadziei, że wybranek je zauważy!

kupka prawda!
            • kini Re: Gdzie jest ta miłość ? 09.12.03, 16:48
              > eee nie przesadzaj.zamiast koncentrowac sie na tym, ze sie nie udalo, mozesz
              > popatrzec na sprawe pozyytwnie, bo zachowalas sie nie konwencjonalnie, i w
              > ogole, trzeba miec jaja, zeby tak podejsc da faceta.niezla jestes!!! a nie,
              > oj, nie udalo sie!!

To była NIEŚMIAŁA inicjatywa, podkreślam! Daleka byłam od podchodzenia do
              obcego faceta! :) Zresztą wcale się na tym nie koncentruję na tej "porażce" :)

> wzorce zachowania ci szczescia rybko nie dadza.nie badz taka schematyczna,
              > zycie to dynamika, nie statyka.

No cóż, przykro mi... Naprawdę nie moglaby zaczepić nikogo obcego... Ale faceci
              też są bez inicjatywy, niestety.

>
              > -Kobietom zostają sygnały niewerbalne w nadziei, że wybranek je zauważy!
              >
              > kupka prawda!
              >

To znaczy?
              • ha-jo Re: Gdzie jest ta miłość ? 09.12.03, 16:57
                > No cóż, przykro mi... Naprawdę nie moglaby zaczepić nikogo obcego

-tylko mnie zabciu nie oklamuj, ok?!!oczywiscie, zebys mogla!

... Ale faceci też są bez inicjatywy, niestety.

-tak bywa.dlatego czasem trza ja przejac.w kraju w ktorym mieszkam, nikogo nie
                dziwi, jak kobita zagadnie faceta.i tak samo facet wie, ze to nie znaczy, ze
                ta od razu sama mu wskakuje do lozka.natomiast generalnie tez jestem za tym,
                aby to facet zaczepial.

> -Kobietom zostają sygnały niewerbalne w nadziei, że wybranek je zauważy!
                > >
                > > kupka prawda!
                > >
                >
                > To znaczy?

-tzn. ze jak najbardziej mozesz wyslac sygnal werbalny.

• kini Re: Gdzie jest ta miłość ? 10.12.03, 08:34
                  > > No cóż, przykro mi... Naprawdę nie moglaby zaczepić nikogo obcego
                  >
                  > -tylko mnie zabciu nie oklamuj, ok?!!oczywiscie, zebys mogla!

Naprawdę nie! Nie potrafię nawet sobie ego wyobrazić! A ty nie masz żadnego
                  problemu, żeby podejść do obcej dziewczyny?

> -tzn. ze jak najbardziej mozesz wyslac sygnal werbalny.

Wolę chyba poprzestać na natrętnych niewerbalnych, np. głupie szczerzenie się
                  do skutku! :)
      • Gość: cinka sygnaly niewerbalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 23:33
        ojoj ale jakie te sygnaly niewerbalne potrafia byc skuteczne!

musisz zlapac kontakt wzrokowy z facetem tak z 3 sek i usmiechnac sie. to
        dziala i to duzo lepiej niz zagadanie do niego. chyba ze nie jest
        zainteresowany, ale wtedy nawet rozmowa nic nie da.

do tego stopnia ze trzeba uwazac na kogo sie patrzy i usmiecha bo potem
        delikwent nie chce sie odczepic.

• atlantis75 Idź do parku :) n/t 09.12.03, 16:36
    • Gość: lilith76 Re: Gdzie jest ta miłość ? IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 09.12.03, 16:38
      tylko dyskoteki i kluby??? zmień strategię.
    • Gość: sötnos love is in the air... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:08
      :-) o ile otoczenie tego powietrza nie skazi...
    • Gość: Triss Merigold Re: Gdzie jest ta miłość ? IP: *.acn.waw.pl 09.12.03, 22:35
      A tam nie można podejść do obcego faceta ...))) Swojego poderwałam w moim
      ulubionym speluniastym pubie, zajrzałam tam po imprezie w stajni, rozbawiona
      winem "Fresco", wpadł mi w oko stojący pod ścianą chłopak, podeszłam i
      powiedziałam żeby ze mną zatańczył. Tak się zaczęło i trwa ponad dwa lata :)))
      • Gość: Ogonek Ja cie ...e to nie moze byc ta Triss.... IP: *.dialsprint.net 10.12.03, 00:38
        ktora tak uwielbiam hehehehehehh
      • ha-jo Re: Gdzie jest ta miłość ? 10.12.03, 14:39
        Gość portalu: Triss Merigold napisał(a):

> A tam nie można podejść do obcego faceta ...))) Swojego poderwałam w moim
        > ulubionym speluniastym pubie, zajrzałam tam po imprezie w stajni, rozbawiona
        > winem "Fresco", wpadł mi w oko stojący pod ścianą chłopak, podeszłam i
        > powiedziałam żeby ze mną zatańczył. Tak się zaczęło i trwa ponad dwa
        lata :)))

innymi slowy dziewczyny, jesli boicie sie podejsc do faceta, napijcie sie
        wina "fresco"!!!
    • Gość: Mad Max Wez beeme albo merca wyjedz poza wawke..... IP: *.dialsprint.net 10.12.03, 02:13
      i utopisz sie w milosci, ale ktora bedzie prawdziwa to juz twoj problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka