Gość: Kachula... IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 12.12.03, 18:59 ok byl juz temat -jak sie oswiadczyc dziewczynie.Hmmmmmm......a ja spytam jak sie oswiadczyc Facetowi?czy tak wypada?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Triss Merigold Re: oswiadczyny 2... IP: *.acn.waw.pl 12.12.03, 20:11 Niby można ale po co? Jeśli mężczyzna chce się ożenić to proponuje ślub i nie przeszkadza mu w tym: absorbująca praca, małe mieszkanie, niedokończone studia itd. Po prostu zapytaj czy i kiedy zamierza się z Tobą ożenić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachula Re: oswiadczyny 2... IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 12.12.03, 20:37 Mam nadzieje ,ze wystarczy mi odwagi.... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody kachula! 12.12.03, 21:01 a co ty tutaj robisz??? to tak ty knujesz przy komputerze? mowilas, ze tylko z kurzu go wytrzesz, a ty tu porady co do mojej osoby szukasz. tylko nie mow mi, ze to nie o mnie chodzi, bo wybuchne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachula... Re: kachula! IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 12.12.03, 21:14 Kim kolwiek jestes ...porady nie potrafisz dac Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: kachula! 12.12.03, 22:04 Gość portalu: Kachula... napisał(a): > Kim kolwiek jestes ...porady nie potrafisz dac jak smiesz??? ja wszystko potrafie. juz ci poradzono konkretnie, a ja zadalem kontra pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś