eli-1980 17.06.09, 23:51 jestem nowa.mam 29 lat,meza i dziecko.lubie gadac,czytac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Świetnie 17.06.09, 23:56 Ale to trochę mało. Powiedz jeszcze gdzie się urodziłaś, ile słodzisz herbatę, czy byłaś kiedyś w Zgierzu, które oko masz słabsze i jaki masz rekord w węża na Nokii. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Byłbym zapomniał 18.06.09, 00:01 Musisz jeszcze wpłacić wpisowe w sekretariacie (parter, pokój 107b - pytaj o Panią Julkę). W magazynie dostaniesz mundurek, identyfikator i kapcie zmienne. Pobudka jest o 7 rano. Śniadanie o 7.30 (zazwyczaj jajko lub bułka z dżemem). Obiady wydajemy o 13.00, potem leżakowanie. Pamiętaj - nie ma jarania szlugów w kiblu i oglądania telewizji do późna. Światło gasimy po 22-ej. Odpowiedz Link Zgłoś
eli-1980 Re: Byłbym zapomniał 18.06.09, 00:05 nie slyszalam zeby na forum internetowym panowaly takie zasady :)))) potworski napisał: > Musisz jeszcze wpłacić wpisowe w sekretariacie (parter, pokój 107b - pytaj o > Panią Julkę). W magazynie dostaniesz mundurek, identyfikator i kapcie zmienne. > Pobudka jest o 7 rano. Śniadanie o 7.30 (zazwyczaj jajko lub bułka z dżemem). > Obiady wydajemy o 13.00, potem leżakowanie. > Pamiętaj - nie ma jarania szlugów w kiblu i oglądania telewizji do późna. > Światło gasimy po 22-ej. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Byłbym zapomniał 18.06.09, 00:17 Nie mówili ci na recepcji? To trzeba było zapytać. eli-1980 napisała: > nie slyszalam zeby na forum internetowym panowaly takie zasady :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: witam 18.06.09, 09:38 Witamy. Miło nam:). Ale nie wiem jaki temat chciałaś poruszyć? Bo generalnie to jest forum. Odpowiedz Link Zgłoś