lollec 19.06.09, 11:07 Dzień dobry. Właśnie wstałem, choć widzę, że z niektórydch z Was są większe ranne ptaszki niż ze mnie. Nie ma to jak wolny zawód. Oto piosenka, która od pewnego czasu rozpoczynam dzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzann-a Re: Piosenka na nowy dzień 19.06.09, 11:20 lollec napisał: > Dzień dobry. Właśnie wstałem, choć widzę, że z niektórydch z Was są większe ran > ne ptaszki niż ze mnie. Nie ma to jak wolny zawód. Oto piosenka, > która od pewnego czasu rozpoczynam dzień. Toż to środek dnia:-)) A piosenka piękna,zresztą jak wszystkie SDM. Odpowiedz Link Zgłoś
lollec Re: Piosenka na nowy dzień 19.06.09, 11:23 E tam, ledwo świta. Wyobraź sobie, że w zeszły tygodniu musiałem wstać o 8.00! Toż to środek nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Piosenka na nowy dzień 19.06.09, 11:27 lollec napisał: > E tam, ledwo świta. Wyobraź sobie, że w zeszły tygodniu musiałem wstać o 8.00! > Toż to środek nocy! Ło matko! A wyobraź sobie (uprzedzam,ze moze byc trudno), ze ja codziennie wstaje o 5.15!! To dopiero wyczyn:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lollec Re: Piosenka na nowy dzień 19.06.09, 11:30 Rzeczywiście trudno to sobie wyobrazić. Po prostu prowadzisz nocny tryb życia! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Piosenka na nowy dzień 19.06.09, 11:33 Dobrze,ze chociaz w niedziele i co druga sobote moge sobie pospac:-) a niedlugo urlop i tez sobie odbije;-) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Piosenka na nowy dzień 19.06.09, 11:36 Mozna się przezwyczaić i wcale to nie jest takie uciążliwe. No może w zimie;). Odpowiedz Link Zgłoś
lollec Re: Piosenka na nowy dzień 19.06.09, 11:37 Spać też pewnie chodzicie po dobranocce? A gdzie radość z zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Piosenka na nowy dzień 19.06.09, 11:50 Oczywiście, że nie. 5-6 godzin snu wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Piosenka na nowy dzień 19.06.09, 11:44 just-for-fun napisała: > Mozna się przezwyczaić i wcale to nie jest takie uciążliwe. No może > w zimie;). Wstaje tak od kilkunastu lat i za cholere nie moge sie przyzwyczaic:- (( Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Piosenka na nowy dzień 19.06.09, 11:50 Ja gdybym kilkanaście lat tak wstawała i nie mogła sie przezwyczaić - zmieniłabym to, pracę, miejsce zamieszkania czy cokolwiek co to powoduje. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Piosenka na nowy dzień 19.06.09, 12:18 just-for-fun napisała: > Ja gdybym kilkanaście lat tak wstawała i nie mogła sie przezwyczaić - > zmieniłabym to, pracę, miejsce zamieszkania czy cokolwiek co to > powoduje. Hmm, przewracac swoje zycie do gory nogami tylko dlatego,ze sie ma problem z rannym wstawaniem?? Raczej nie:-) Przyzwyczaic sie nie da ale przezyc owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Piosenka na nowy dzień 19.06.09, 12:24 Życie masz tylko jedno. Ja staram się tak żyć aby rzeczy które mi nie pasują eliminować do minimum. Skoro możesz z tym żyć, to ok. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Piosenka na nowy dzień 19.06.09, 11:35 Piosenka fajna, jak wiekszość SDM. Polecam inna:) - "Dzień dobry Kocham Cię" - chyba znana. Odpowiedz Link Zgłoś
lollec Za jakieś pół godziny zabieram się do pracy 19.06.09, 12:35 Oto piosenka dla tych, którzy zabierają się do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Za jakieś pół godziny zabieram się do pracy 19.06.09, 13:03 A co Ty dzisiaj masz taki muzyczny dzień:)? Odpowiedz Link Zgłoś
warsiafka Po lubelsku 19.06.09, 21:01 emkasasa.wrzuta.pl/audio/4AfZgvwMrmw/jan_kondrak_-_ataman Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Piosenka na nowy dzień 20.06.09, 08:50 Daję energię www.youtube.com/watch?v=db6xHWEPTzo Odpowiedz Link Zgłoś
tia-dalma Re: Piosenka na nowy dzień 20.06.09, 09:26 Jak dla mnie zdecydowanie: www.youtube.com/watch?v=MN_cDBpvTG0 Dawka pozytywnej energii :) Odpowiedz Link Zgłoś
warsiafka Re: Piosenka na nowy dzień 20.06.09, 11:03 Dawka jeszcze większej pozytywnej energii: www.imeem.com/people/TBKuFpt/music/9YgrZpek/eric-burdon-band-dont-let-me-be-misunderstood/ Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: Piosenka na nowy dzień 20.06.09, 11:06 Nie ma to jak wolny zawód. Wolny zawód, teraz tak to się nazywa. Przezabawne. Antoniny Krzysztoń też słuchasz? Gdzie bolka zgubiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś